Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Maji to udelat tak, ze pokud poprve potkate v nejake zone nejakou potvoru, tak TAM bude TATO potvora vzdy stejny lvl
  • ja sem spis pro nejaky castecny level scaling, kdy v pozdejsich fazich hry uz je vse snadne a tak by mobove nemuseli mit, tak vysoky level tuposti :D jinak podle me je nejlepsi reseni je predem dava uroven a obtiznost monster, aby hrac hned vedel, tak tady na to nemam a pujdu jinam. zazitek ze hry je pak daleko vyssi, kdyz to silene monstrum kolem ktereho ste chodili po spickacha konecne slozite..... opravnu nechapu co muze nektere lidi pritahovat na tom, ze na levelu 1 sejmou supermutanta vzduchovkou na lentilky a ke konci hry si to pak rozdavaji s "obri" zmutovanou prasopeskrysou s rotacnim kulometem.
    lepsi ze spatnych moznosti je F3, ale radeji bych spis new vegas :)
  • Koukám, že tu budu asi jediný, komu ten slavný level scaling příliš nevadil.
    • Ja sa pridam, mna ten lvl scalling vobec netrapil, aspon som som mobov nedaval na 1 ranu ale na 2 :) Aj tak bola hra neskutocne lahka (asi najlahsia RPG co som kedy hral) a to som maobtiaznost kdesi v 1/3, vyzva zacinala asi v 1/2. Ovela viac ma stvala konzoloidnost - ta mi neustale bila do oci, na rozdiel od zvysovania levelu priser ....
  • kdyz se nad tim zamyslite tak level scaling je uplna blbost, proc proste neudelaji zbrane min ucinne nebo levelovani min mocne? sou to leplove co neumi poradne vybalancovat hry nechce se jim uz asi zasahovat do urciteho systemu a ten na rychlo lepi nejaky fix... kdyby se raci soustredili na poradne gui at nevypada dementne konzoloidne ktere bude sraat daleko vic
    • ...radsej by sa mali sustredit na to, aby ti to nepripomenulo nahodou nejaku konzolu namiesto toho, aby sa venovali prvkom ovplyvnujucim hratelnost? No priam vynimocny napad...daj este nejaky :)
      • gui resp user interface dost do znacne miry ovlivnuje hratelnost, kdyz napriklad uprostred bitvy budes muset mezi 100 kouzly scrollovat jen pomoci tlacitka misto prehledneho menu a hotkeys tak ti hodne moc znechuti celkovy dojem z hrani... a tech rozdilu je mnoho, kazdy kdo hral morrowind a oblivion si urcite toho posunu v prehlednosti smerem dolu jiste vsimnul...
    • "č" ve slově radši... Seriously? Nejsem grammar nazi, ale z tvojeho psaného projevu mě rozbolely zuby.....................
      • sis moc nepomohl.. *1* na každém foru existuje pár pravidel, která je nutné dodržovat. Jsou to jakési nepsaná pravidla, které ale dost lidí zná. Jedním z nich je neopravovat gramatiku členů fora. Když to uděláš na kterémkoli foru, vsaď se, že po tobě vyjede nemálo členů. Ono faktem je, že 90 % z nás neumí pořádně česky (včetně mě) a že pokud se nejedná zrovna o forum o české gramatice, tak je to vlastně jedno, protože zásadní je myšlenka příspěvku a ne, kde měl pisatel čárky atd. Důvody, proč se tohle prostě nedělá, si každý může domyslet sám. *2*
      • Když už se navážíš do příspěvků jiných kvůli gramatice, měl bys tomu dotyčnému předvést, že tobě problémy nedělá. Takže příště raději mlč a odpusť si ty svoje "grammar nazi" sra*ky. *11* A to nemluvím o tom, jak skvěle dokážeš do jedné věty zakomponovat dva jazyky. *11*
      • a ted tu gramaticky oprav vsechny prispevky ju :-*
        • Troll being troll? Bb ;)
  • tak schválne pamatuje nekdo oblivion.bonusweb fanstranku a jeji chat jak sme tam dovadeli? to byli časy
    • Hairy_Ass
      A co takhle morrowind.bonusweb, na to si nepamatujete? *15*
      • tak oni to tam mají až do arény...
    • Spís kdyby se o tu stranku zas začal nekdo starat.
      • starají se o forum, které k této stránce náleží a bylo slíbeno, že se zase začne updatovat i samotná stránka, až vyjde skyrim. ale kdo ví jestli...

I tak je to hodně dobrá stránka, která uměla pomoct. Jinak TES má snad nejlepší wiki, co jsem kdy viděl. Více podrobnější wiki ke hře, jsem v životě neviděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit