Přejít na výpis diskuzí
Jak se vraždí králové - parádní trailer na Zaklínač 2 pro X360
26.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
chujko *11*
-
pekne
-
A nebo mezi půlky zadnice, je mi to jasný...
-
vlastik.plaminek, na tvém místě bych ke každému tvrzení, se kterým nesouhlasíš, vypsal knihu a stránku, na které je tvrzení vyvráceno. Začal bych tedy číslem stránky potvrzující, že zaklínače na rozdíl od běžných smrtelníků nestáhne ke dnu koženo-kovová zbroj... neb místo rozumných argumentů tady podobně jako Hairy_Ass jen píšeš, jaký že údajně jsem (toto že jsem nečetl, támhleto zase moc řeším).
-
Přesně ...
-
Ikdyž první díl měl dle mého názoru lepší atmosféru a rozmanitější herní prostředí, dvojka je bezesporu nejlépe techicky zvládnutá hra, kterou jsem kdy hrál ... a to platí i o animacích ... dokonalé. CDPR prostě umí ...
-
Grafika je naprosto v poho, jenom některé pohyby postav jsou podle mně mírně nevyladěné (např. mimika, jak ten král pije z číše...), ale to je hodně těžký udělat dokonale realisticky.
Jinak škoda toho lučišníka, dokázal sestřelit 4 letící koule, ale do hromotluka se nestrefil :( -
Zajímavé jak si jde v jednom krátkém videjku oblíbit neznámou postavu (lučišník), hold věděli jak na to ti tvůrci traileru :-)
-
created by platige http://www.platige.com/index.php?lng=en
-
Zdravím pane Doskočil.
-
Tak ho mal chytiť medzi zuby no.
-
Co si vzpomínám tak zrovna Letho nebyl moc neutrální a dosti hanobil tu slavnou neutralitu tím jak jednal.Navíc v druhém díle se rozhoduješ tak,že neutrální možnost není.Prostě se někam přidáš a nebo uděláš rozhodnutí s následky.Záleží jak si to pak zdůvodníš.
Já ho třeba zabil.Zdůvodnil jsem to tím,že tím jak svévolně zabíjel a jednal hanobil zaklínače.Možná chabí důvod,ale takový jsem mněl :) -
Dýkou?
-
To sem rád, že jsem měl pravdu... byl jsem si skoro jistej, že to tak opravdu bylo.
Mno takže jsem asi rozseknul tu diskuzi o tom, proč všichni vojáci a mág čumí, zatímco Letho si v klídku jde zabít krále *5* ... páč tenhle trailer byla určitě nějaká hospodská povídačka co si vymyslel Marigold a.k.a. Dandelion, nebo Zoltan aby dostali pívo zadara *1* -
Ale nechteho když nemá chudák nic jinýho na práci než opravovat na forech překlepy ...
-
Nechápu tuhle posedlost opravovat každou hrubku ve věte. Pochopil jsi tu větu ? No jo vysokoškoláci.
-
Máš naprosto pravdu. Tohle ve hře opravdu padlo a ještě tam byl jeden z těch flashbacků, ve kterým sedí ten král na trůně a pije z poháru načež ho upouští a vypadá to jako když ho otrávil Letho...tak by mě zajímalo jak tohle skloubí ve hře samotný.
-
S tím jak Vilgefortz (pokud to píšu špatně sorry, ale knížku jsem dlouho neměl v ruce, což hodlám napravit :D) namlátil holí Geraltovi se prostě nemůžu smířit! :D Nebyl to prostě fér boj, ta blbá hůl byla očarovaná :D Pak mě celou dobu štvalo, že Geralt kulhá a už mi nepřišel tak über *1*
-
Grafika není na nejvyšší příčce, ale vymyšlenej je skvěle.
-
A já čekal, že ten šíp jako správný zaklínač odrazí *7* .