Přejít na výpis diskuzí
Jak si stojí The Elder Scrolls V: Skyrim v recenzích
10.11.2011 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Jak "jen"? Není to jedno? Copak kvalita hry se hodnotí podle toho kolik má giga?
-
Prave takto sa naucis ang, ked budes mat slovnik. :)... Ako sa hovori: Vsetko zle je na nieco dobre *1*
-
Jestli má tak to je špica *14*
-
Houly šit! *1* Tak jedna z prvních (ne-li zcela) CZ recenzí je na světě a 10/10! Obsáhlé. Jdu na to. Nářez! *12*
-
Uplně nový engine to není. Základ pořád vychází z Gamebria což je vidět třeba na animacích.
Ono spíš záleží co s tím tvůrci dokážou udělat. Co svýho času dokázal CDProjekt RED udělat s Aurorou v prvním Zaklínači to byla bomba.
Docela se na to už těšim a jako arachnofobik co jsem koukal na videa si to užiju na 200 % *1* -
Já bych řekl, že to byli ti vlkodlaci.
-
Tak se na ně musí. *4*
-
Mám vážné obavy, že moje angličtina není dostatečně vyvinutá na to, abych rozuměl tolika řádkům textu, ale ani můj pc neni dost silný na to, aby utáhl Skyrim v češtině.
Proč se nemůže zkloubit čeština s ps3? :D Hold dnes v noci budu hrát se slovníkem =D -
Přes všechna tvrzení, který vydávala Bethesda, to je ten samý engine. Bethesda není tak velký studio a zkrátka uplně nový, od základu zbudovaný engine je prostě moc velký sousto i pro nejvěší firmy.
-
Ze by Dinosauri?......
-
JJ, manzelka takovejch pacholku co makrovali AFK chytila spoustu. Me se to nechtelo nikam psat ja jim vetsinou jenom hodil pod nohy nejakou potvurku. Kdyz u toho byli, tak ji obvykle ubili cepici. A pokud byli AFK - tak je to uhryzalo. *4*
-
Kdyz uz vyprselo to embargo...co to bylo, co lukas vydel v Londyne a nechtel se o tom zminit?
-
Jednou jsem šel ze školy a hodil tašku do stejného rohu odkud jsem jí ráno bral.Něco rychle sežral zasedl jsem k Ultimě.Měl se jít nějakej dungeon.Jak se dlouho čekalo a dlouho se samotný dungeon šel, tak jsem šel "spát" ráno.Vlastně jsem si lehnul na 2-3 hodiny.Ráno jsem vstal a ve stejných hadrech co jsem přišel jsem zase odešel.Ve škole jsem si dal "uleželou" svačinu co jsem měl v tašce a byl spokojen,že jsem získal z výpravy do dugeonu dobré věci.Jo to byly časi :d
-Ale nebyl jsem nejhorší!Na Dark Paradise chodily ve hře kontroly a kontrolovaly jestli při trénování není hráč pryč od PC.Trénovat tam šlo automaticky tak proto ty kontroly.Někdo prostě musel sedět a čumět jak ta postava trénuje,stejně jako ve fabrice někdo čumí jestli ten stroj pracuje a vlastně nic pořádně nedělá :)No a kamarád si natočil postel tak aby mohl čumět na PC.Tedy ležel a čuměl.Nebyl na internetu,nečetl nic,nedíval se na TV ani nedělat nic ve hře.Prostě ležel a čuměl.Doslova.Takovou silnou(šílenou) vůli jsem do té doby neviděl :D -
Dost by mě zajímalo, jestli jde opravdu o nový engine....jak tak na to pořád koukám, přijde mi to víc jako lehce upgradovaný Gamebryo s novym interfacemem (hlavně nájezdy na zdí hradů, to byl Oblivion Ctrl+C/V).....byť horší než u Modern Warfare 3 to snad nebude, tam jen úplní slepci mohli považovat grafiku za moderní....Každopádně i New Vegas dokázalo s pár modama vypadat o dost líp, tak jestli s náma Bethesda zas trochu nejebe ( viz.Rage )
-
neříkaji ti kapitán průzrak ? viz south park..
-
Ikdyž jsou to obě fantasy RPG, neřekl bych, že jsou přímo soupeři, Zaklínač silně příběhový s důrazem na propracovanost postav a Skyrim s obřím světem plným možností a příběhem až na druhé koleji a spíše velkým počtem postav, méně propracovaných, no, každopádně Zaklínače mám sběratelku, Skyrim předobjednanej normálku a těším se, užiju si oba, souboj nesouboj....
-
Bohužel věcí, které musím vyřídit jsem ovlivnit nijak nemohl a do dneška jsem o nich ani nevěděl...
-
Nooo to bude těžké.... Zítra si pro to běžím. Těším se moc se těším...
-
Aktualni verze na Steamu co stahuje manzelka jako preload ma 5735,4 MB. (U.K. verze. CZenega verze muze byt o facku jina)
Me se po nainstalovani preloadu stahl jeste 19MB patch. -
Datum vydání avizovali dopředu, že sis na to neudělal čas je tvoje mínus. *3*