Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to je tvuj problem :D jdi si ma5turbovat ke CoD :D
  • ja to vidím na Level Scaling, má síce veľké kladivo, ale aj tak, lvl1!!
  • Idiot?
  • dostals někdy mečem jednu dobře mířenou?? uplně stačí
  • Jazz
    Ani jedno, Battlefield 3!
  • Elderscrolls: Skyrim Walkthrough Part 3 (HD 1080p)
    www.youtube.com/watch?v=q0LzzIs-KCA
    Ja tam žiadny spojler nevidím, tak pre toho sa čo chce pozrieť. PS: 1 lvl a zomierajú na jednu ranu? to bude zas opruz *7*
  • Jazz
    Střík
  • Nejenom že si to užijí, ale ještě budou jásat nad těmi recenzemi. Zajímalo by mě, co všechno se v tomto TES zjednodušilo oproti minulému dílu.
  • helgi
    ok, tak my si to užijeme... jak říkáš *3*
  • hypster, stfu
  • Ted mi kamarad psal ze ma odehranych 5 hodin a jde spat a stve ho ze si nevzal v praci dovolenou zitra. Njn, australan.
  • mainstreamové arkády pro nenáročné publikum recenzovane v mainstreamových magazínech. Tak si to užijte
  • Cislo je prava ta uplne nejmin vypovidajici informace z cele recenze. Zevseobecnujici nic-nerikajici nic, k cemuz byl recenzent prinucen tomu prdnout jedno cislo. Kdyz se chce clovek neco dozvedet, jedine precist recenzi. Me se teda snad v zivote nestalo, ze by mi nejaka recenze prozradila neco zasadniho ze hry a ja mel zkazeny zazitek. A to ctu recenze od Excaliburu az po dnesni weby.
  • Ajo vlastně, tam je to s časem dolu. Omlouvám se. *9* Tak to nevím, většinou se crack vydával společně s vydáním hry
  • napadá me ješte tretí možnost proč to všude zbírá vysoká hodnocení
  • Kdepak, v USA jsou cca o 8 hodin dozadu. Jak kde.
  • ja si radsi recenze nectu kvuli moznym spoilerum, hra vynde zitra a pak si ji zrecenzuji sam *1* koukam kdyz uz tak jen na konecne cislo
  • Joha
    "Na našem rybníku
    tam v ráji řas a vodníků
    já sleduju to tiše z povzdálí
    ropuchu s medvědem
    vod ucha k uchu s úsměvěm
    to vždycky když to žabák ubalí"

Prepáč ale to je pesnička, ktorá sa mi okamžite rozoznela v hlave keď som to čítal. Ja som niečo podobné zažil kedy si dávno vo WoW. Bohužial tie Časy sú preč a teraz čumím na loď v EVE Online :D.

Peace out :)
  • Ty jeden hááááájzle blbeeeeej :D Ach jo, já to chci i s češtinou..tak čekám...čekám...čtyři stěny..tmavý pokoj..světlo jen od obrazovky...a čekám...a čekám....a čekám..a kolikrát bych to dokázal napsat než to dojde? Posílali to už dneska totiž.
  • Lidi co hodnoti recenze jsou spis ti, kteri hry vubec nekupuji. Nejvic kritizuji vzdy ti, co si to warezi / ukradnou. Proto taky kritizuji recenze po te, co hru uz hrali drive nez recenzent. Lide co si hry kupuji, ctou nejdrive recenze a az po te si hru koupi a hraji ji. A to uz je pak nenapadne psat nekam neco do diskuse pod recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit