Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joha
    Jindra chýbal si mi... ako sa máš? Z Trololo si dostal jednotku tak ti mamka zapla komp?

Trochu vážnejšie: Skyrim má tak málo GB vďaka kompresii údajov čo použila Bethesda. Ale poČet GB sa nerovná kvalite grafiky, viď 13GB Modern Warfare 3 a ako to vyzerá
  • Nejsem si teĎ jistej, ale kvůli časovýmu pásmu nebo něco už v USA prodej je, ne? Alespon u MW to tak bylo, ale fakt nechci kecat, neber mě za slovo
  • Stop trolling ...
  • No to sem zvědavej, jestli to bude recenzovat pan Smutný... Všechno je možné od tohoto chaotika...
  • Az mi to prodaj na Steamu, tak to koupim. Jinak at si to strcej vite kam....
  • už to sosáááááááááááááááááááááááááááááám.
  • Nechapu proc kazdy hodnotite recenze, jak jsou spatne napsane. Kazdy ma svuj nazor pro nekoho to muze byt GOTY a pro nekoho zase propadak roku, urcite bych si hru nekoupil jen na zaklade recenze nekoho jineho.
  • Úpně mi mluvíte z duše. Ale pevně věřím že se Skyrimem se můj přístup k TES změní!
  • Už se zase začaly vynořovat první recenze, jak koukám. Tak co, recenzenti letos pomlouvají Oblivion a chválí Skyrim, aby se dobře prodával? No jo, jde tu o Bethesdu, to znamená nezaujaté a ničím neovlivněné recenze a výsledné hodnocení.
    Já do nového TES nepůjdu ani po roce, až budou nějaké lepší mody.
  • PCfanos
    Tak to jsme na tom stejně..Oblivion jsem zkoušel a snažil se do něj dostat, ale nešlo to... ty rasy jsou fakt peklo *3* ale Skyrim rozhodně vyzkouším, věřím že mě chytne a co se týká recenzí, která takhle hypovaná hra nedostává minimálně 8/10 ? *11* Dragon age 2 a kecy o RPG desetiletí mě dokonale vyléčily z iluzí o pravdivosti většiny recenzí...
  • Zítra pro to běžím neboj :-)
  • jo to byly casy, ktere se uz nevrati a kdo nezazil tak uz nezazije
  • Nebo kun s hrivou v barvach duhy:
    http://www.youtube.com/watch?v=egrlzkKa6O8
    Mensi zastupce nordickeho plemena se da se vzrostlejsim ponikem lehce splest.
  • smejki
    Až bude namísto množství obsahu vychválena jeho kvalita a promyšlenost, možná to můj nákup uspíší

vážně bych rád poprosil Lukáše, aby se nenechal při recenzování ovlivnit prvotním opojením velikostí, u TES je to hodně zrádné. Na recenzi se těším a doufám, že se dozvím hlavně "jak dobře", ne "jak hodně".
  • rancor1223
    Bohužel ano, crack se objevil asi před dvěma hodinami. Docela mě to překvapilo. poslední dobou se cracky objevovaly přesně se zahájením prodeje hry, pravděpodobně to ale nebude platit pro velké tituly...
  • teď se dívám, a warez už je...ale pokud nejste opravdu z nuzných poměrů,tak to kupte :)
  • Recenzent co dal na Eurogameru 10/10 napsal,že do Oblivionu se musel dokopávat aby to hrál a od Skyrimu odkopávat, aby to furt nehrál. To mě naplňuje nadějí...protože Oblivion nebyl 2x můj šálek kávy. Další věc,a to je můj problém, je, že nemám rád kulturu TES, nelíbí se mi rasy, nelíbí se mi jak všechno vypadá chladně a sterilně...prostě bez emocí. Ale dám tomu šanci...to zase jo.
  • Nechcem byt zly, ale vobec nerozumiem reci vasho kmena.... to ste s tej particky panic do 40tky ? ci tak nejak.....
  • jdu se na to??? To jako že se tak zhulíš až budeš mít halušky že hraješ Skyrim?
    Warez už je... není liž pravda? Ach jo...
  • Odulin
    Kruci z těch hodnocení skoro běhá mráz po zádech. Buď je to fakt tak hustý nebo... no nic...brko a jdu se na to. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit