Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, ze nemas pravdu.

Treba na Dragon age 2 sem se strasne tesil, ale po par hodinach hrani sem vedel, ze je to srajda. Nemel sem problem si to priznat a dalsi lidi taky ne. Staci se podivat treba na metacritic.
  • to je pro mě zklamání desetiletí - nejhorší nástupce BF2 a dobrý nástupce BC2. BC2 byla bohužel špatná hra, takže nezájem.
  • dik moc, taky o te steamove verzi dost uvazuju. Kdyz ti to slo aktivovat a stahnout tak se nejakyho regional blocku asi uz nebojis co ? Jo a blahopreju k manzelce hrajici Skyrim hned pri svetove premiere, job well done... :D
  • nedá se vůbec srovnávat a to ani po grafické stránce... udělat zaklínače je mnohem jednodušší
  • -1 za nepřiliš povedeny interface, je to dost chaoticke
    -0.5 za malo novych napadu, fallout se tam odrazi jak v zrcadle

zaokrouhleně bych tomu stale dal 9/10, ale ty dva body mi celkem znepřijemnujou hru...
  • ježiš, co máte furt s těma emocema ve hrách a v RPG zvlášť? už tu podobnou reakci čtu poněkolikáté. řekněte mi, jak se třeba "emočně" liší Oblivion od třeba Gothicu 3! podle mě vůbec. sterilní svět v sérii TES?? OMG, co je pak svět třeba v Gothicu? mně trvalo opravdu hodně dlouho, než jsem prozkoumal každý kout v TES III a TES IV a zdejší svět mi tedy sterilní nepřišel... nelíbit se lore TES je holt možné, ale mně se naopak líbí velice a je velmi propracovaná a zajímavá. čistě pro zajímavost, z jaké hry se ti líbí kultura? a neříkej LOTR či Zaklínač - to jsou hry, které berou z opravdu dobrých předloh a nejde tedy o originálně herní světy. *1*
  • Obdiv neni na miste, to je jen otazka stari :)
  • Ringwraith
    Good, jak říkám, máš můj obdiv.

Doufám, že si Skyrim užiješ. A doufám, že si ho užiju i já. *3*
  • máš velké štěstí, že si můžeš bez jakékoli větší úvahy kupovat hry za 1000 Kč. jestli kupuješ jen osvědčené tituly, ok, ale jestli takhle střílíš stále od boku, pak jsi asi dost bohatý člověk. *1* Já teda recenze čtu vždy před zakoupením hry a vážím si toho, že ty recenze někdo píše. Ne vždy s nimi mohu souhlasit - třeba recenze na BF3 na bonuswebu, která byla absolutně nekritická, ale to se holt někdy stává.
  • Ja hral treba vsechny od Areny a na Skyrim se tesim moc, zitra si ho kupuju na PS3.
  • Cahir
    Zaklínač a Skyrim nelze porovnávat. Jedno je openworld, druhé je koridor sázející na hutný storytelling.

Srovnal bych je tak maximálně po grafické stránce a tam na plné čáře vítězí Zaklínač.
  • Cahir
    Tohle bylo to první, co mě po přečtení článku napadlo. Palec nahoru a podepisuji se pod tvůj komentář.

EDIT: Tak z recenze na Eurogameru jsem se dozvěděl, že hra si zaslouží 10/10, protože tam je hodně questů, můžeš tam hodně chodit a máš tam hodně dungeonů.... Obávám se, že oblivionsky přepálené recenze se vrací. *11*
  • Ringwraith
    Ja ti nevím... já slyšel spoustu lidí, že Oblivion oproti Morrowindu byl zklamání, dokud nevyšel datadisk a fanoušci ho a základní hru nevylepšili modifikacemi.

A "ne-li všechny"? Ty znáš lidi, co hráli Arenu a Daggerfall? Nebo jsi je hodně hrál sám? Jestli ano, máš můj obdiv. Já znám spoustu lidí, co hráli jako první Oblivion...
  • A neni to nahodou cele o tom, ze Elder Scrolls je jedna z nejznamejsich a nejklasictejsich hernich RPG serii a vubec, a vetsina lidi hrala nektere z predchozich dilu, ne-li vsechny a proste se na dalsi tesi, protoze je zatim ani jediny nezklamal? Ocekavani u Elder Scrolls ze se bude jednat zase o skvelou parbu z toho sveta je preci na miste. Ostatni jsou proti jenom proto, ze musi byt proti...
  • Ringwraith
    No ano, blbci jsou na obou stranách.

I na straně lidí, co sežerou všecko, i na straně lidí, co hatujou všecko.
  • Koupil jsem U.K. verzi pres
    http://www.mmoga.com/Gamecards-CD-Cls/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim.html?currency=EUR&ref=553

Zaplatil jsem pres paypal a za 5 minut jsem mel klic v mailu. Dneska jsem totez udelal pro dva kolegy a manzelku - ta ma jeste poslednich 300 mega ke stazeni. Chci mit funkcni anglickou verzi kvuli DLC a patchum a neriskovat problemy s ceskou verzi, kde uz jsem se drive u jine hry osklive spalil.
  • A ja zas vidim zastupy deti, kteri musi jit za kazdou cenu proti proudu. Co naplat, ze ten proud si uziva perfektni hru, oni sedi doma u pocitace, jsou zapskli a zastydli, nemaji nic lepsiho na praci, tak spekuluji nad tim, co se nekomu libi a ze se mu to snad ani libit nemuze, protoze oni musi byt proti tomu. Samo aniz by to zatim hrali, jak jinak. Zahrat si a pak posoudit hru, to uz se davno nenosi...
  • Ringwraith
    Skyrim je hra, který vysoká hodnocení dostat musí.

I kdyby to byla jakákoliv srajda, tak si to tuny hráčů užití, protože mozky mají plné hypu a očekávní. A lidi se neradi mýlí... raději budou věřit,že je hra dobrá i když není, něž aby přiznali, že se o tom mýlili.

Ale přímo o Skyrimu zatím nevynáším soudy, posoudím ho až po zahrání. Jen ukazuju, proč nemá cenu se divit vysokým hodnocením, i kdyby nebyly zasloužené. Ale třeba jsou zasloužené. Ale třeba ne.
  • Jak je u Tebe zvykem, dalsi stupidni a akorat urazejici prispevek.
    My si to uzijeme, neboj.
  • na ceskym steamu Skyrim nevidim, hrajes nekde mimo nebo jaks docilil stazeni ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit