Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • If you want to know the secret of the Dragonborn....

~The dragonborn are noble folk, of whom brave tales are often spoke. They are not well known as dragon slayers, more as dragon fornicators~

viac tu: http://www.youtube.com/watch?v=sv1VWb6nLK0 :p
  • kvalitní blábol
  • Pro Z.Z: A co třeba nově interně vytvořený engine vs. jenom upravená verze staršího enginu?
  • Na serii Elder Scrolls je zajimavy pozorovat, jak hraci vnimaji vsechny dily. U kazdeho je to uplne to same. Uz u Daggerfal se v te dobe rikalo, ze to ma chyby, ze je to zabugovany a tamhle tohle, zlata arena. Pak prisel Morrowind a co si pamatuju, tak byla na nej zase docela ostra kritika. Ze je videt pred sebe jen par metru, ze je tam zase spousta bugu a je tam neco zjednoduseny oproti Daggerfall a zlatej Daggerfall. Pak prisel Oblivion a zase uplne to samy, zlatej Morrowind. Ted vychazi Skyrim, a myslim, ze se za chvili prehoupneme do ty casti, kdy uz se bude rikat zlatej Oblivion, dokud nebude pokracovani Skyrim a to se Skyrim bude velebit jako nejlepsi ze serie Elder Scrolls. Ale jinak si me nevsimejte. Uz zvatlani staryho hrace :)
  • NEDOKÁŽEŠ si představit, jak strašně špatnej byl Pathfinding Gothicu III po vydání..klidně se ti NPC uplně ztratilo a už se neukázalo...věř mi, tohle se ani Skyrimu stát nemůže ty rebele.
  • Jasně, ale to si zase nedovolí takhle lhát, kdyby věděli, že bude problém atd, tak by mi spíš nenapsali nebo to zaobalil jinak. Jenže vyloženě psali, že build je pro celou EU a ne pro Cz jako to bylo s new vegas a tudíž s patchema či dlc problém nebude kůli bloklému reegionu.. prej to ověřoval i u kolegů a říkal, že patch co má vyjít hned se hrou je přípraven. Kdyby kecali, nepsali by mi mail kde vyloženě slibuje, že problémy nebudou.
  • A masomlýnek jede dál. Hra má chyby, dokonce se o nich píše že nejsou malé (pokud si pamatuji, třetí Gothic byl v recenzích za špatný pathfinding A.I. bitý ze všech stran) ale nene, toto je velkolepá hra od studia Bethesda Softworks, kde se vše promíjí a kdo dá hodnocení pod určitou hranici, tak to určitě udělal jen z hecu a ve skutečnosti to myslí jinak, že ano ^_^.

Nehrál jsem a i když mám RPG rád, tak asi nebudu, dokud si (nebo mi nebo my) nevyrobím(e) mody. Aby draci, hlavní deviza této hry, lehli po pár ranách prakticky jakoukoliv zbraní? Aby se A.I. nezatěžovala se snahou uhnout když se viditelně chystám seslat kouzlo? A kam zmizí krytí se mečem pokud mám v každé ruce jeden, to avatar zázračně zapomene, jak se nastavuje čepel proti útoku soupeře?
  • Začal sem z Nostalgie hrát znova Morrowind tu skvělou atmosféru a uveřitelnost toho světa žádnej díl TES už mít asi nebude ):
  • Kdybych potreboval prodat svuj produkt nebudu ti rikat "hele, nekupuj si to, muzou s tim byt problemy, bez si koupit radsi ke konkurenci bezproblemovej."
    Ja samozrejme netvrdim ze DLC a Patche na ceskou verzi nepojedou. Vychazim z minulych zkusenosti, kdy s tim opravdu byl problem - a zvolil jsem variantu, ktera mi vice vyhovuje. A to pres to ze se Cenega velmi snazila abych tuto variantu v Cesku nemel (a uz i z toho duvodu jsem si ceskou verzi nekoupil.)
  • tunel vs. otevřený svět... mám dále vysvětlovat?
  • Je to malichernost, ale gamespot je GameSpot, ne GamesPot. I když je pravda, že se tam ty jejich mašiny v redakci musí pěkně vařit ;)
  • čili všechny patche, dlc atd budou dostupný hned i pro čr... takže sis klidně mohl koupit českou verzi beze strachu
  • Ja uz recenzim neverim. Zadnym. Dragon Age 2 vsude 9 nebo 10/10 a v realu neskutecna s r a c k a. Bohuzel dobu objektivnich recenzi nahradila doba recenzi v lepsim pripdade zavirajicich obe oci ze strachu, ze recenzent nedostane dalsi titul od teto spolecnosti a v horsim natvrdo zaplacenych.
  • Psal jsem cenge přímo mail a nic takovýho se nestane... Cz verze je build pro celou evropu a ne jen ceskou republiku... Nebude se tedy opakovat to co s new vegas
  • Ja bych slovo chaoticke zamenil za uchylne. Tak neskutecne nepohodlne GUI jsem uz ve hre dlouho nevidel.
  • Cahir
    Co? Vysvětlit prosím.
  • To je moc úsměvné, okamžitě mě považovat za fanouška CoD. Ta série šla do kytek ve chvíli, co se v ní objevilo automatické uzdravování a co se přehoupla s historických bitev do těch moderních.
    Nedivím se, že s takovým názorem nikdo nesouhlasí, zvláště když je někdo vyjadřuje ve formě krátkých komentářů někde v diskuzi. Na tento problém s recenzemi a hodnocením totiž nikdo důležitý neobrátil pozornost a tak si lidé myslí, že zpochybňovat současný systém je blbost.

Převzatý komentář z diskuze recenze MW3 na Eurogameru od mourasekCZ:

„Dle současných recenzí, zřejmě nastal zlatý věk her. No, nemám ten pocit, že bych se bavil více, než v dobách, kdy podobnou známku dostal za rok třeba jen Deus Ex, Diablo, Half Life, apod, a pak zbytek roku dlouho nic. Chci říct, dle těch současných recenzí bych si, očividně, měl koupit každou hru od velkého vydavatele, přitom to všechno po hodině vypínám... . A to platí hlavně o hrách typu CoD, nebo singleplayer posledního Battlefieldu. V mnou zmíněných případech výše, jsem opravdu mohl hru pořídit bez jediného rozmýšlení. Kdy už se nějaký herní web z této debilní módy vymaní ?“
  • A ty jsi někdy v reálu mlátil zombíky, kostlivce a démony? Protože tady porovnáváš realitu se hrou.
  • Ringwraith
    Myslím, že ty nepředstavuješ všechny lidi.

I když já taky nemůžu zobecňovat.

Tak jako tak. Chtěl jsem říct, že Skyrim prostě blbé recenze nedostane i kdyby byl třeba jen "průměrnej" za sedm třeba.
  • holt nejsi fanoušek série a je to v pořádku - každý má jiné preference. já taky nebudu kupovat BF3 a místo toho si raději dojdu pro skyrim (až tak po pár měsících, až opravdu bude hra vyladěná - nevěřím, že je skyrim už teď plně hotov). No nic, asi půjdu psát na fora o strategiích, že mě strategie nebaví a že si je nikdy nekoupím. *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší