Přejít na výpis diskuzí
Jak si stojí The Elder Scrolls V: Skyrim v recenzích
10.11.2011 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Tak už jen pár hodin, než se mi to dostane do pracek... na půnoční prodej nejdu, ale zítra to přijde poštou a jsem rád, že příští týden mám dovolenou *4* Akorát ten zítřek v práci bude ubíhat stejně rychle jako stoletá válka.
-
Jen tak bokem. Když vyšel Gothic 2 každej čekal, že kvůli bugům bude nehratelný...a už vůbec nikdo nečekal, že by se z něj stalo nejlepší RPG všech dob. :-)
-
No prave, a ja se zase podivuju, jak muze mit nekdo vyhrady proti hre, ktera vychazi az zitra? :)
-
Já se radši nerozepisuju, já se hlavně strašně moc těším. Z nedočkavosti jsem už nějak vyrostl, ale u Skyrimu mám opět pocity, jako bych šel zítra na (dobře) třetí rande. Že tam budou chyby, s tím počítám. Ale ten zbytek si mně získal i pokud informace (nejen videa) za poslední měsíc sleduju se střízlivým očekáváním. Já mám na následujících 5 dní volna i nakoupeno jídlo, takže asi tak *3* Morrowind jsem hrál měsíce, hodiny deně, Oblivion už trochu méně, ale u Skyrimu mám jasno už teď.
-
Tak třeba žijí někteří v časoprostorové trhlině, nebo řeší videa, co já vím? Jen mi vadí takový ten názor "děte si hrát něco jiného a neotravujte, když proti hře máte výhrady", tak jsem musel zareagovat. *3*
-
Myslis psat o te hre, co se mi libi a nelibi, jak vychazi az zitra? :)
-
No hele, jako když je to napsaný rozumně, tak proč nenapsat že se mi to nelíbí popřípadě co se mi na tom nelíbí. To by pak diskuze stála za nic kdyby u všech příspěvků bylo: "Jó, Skyrim je nejlepší hra(rpg...)". Ale rád ještě jednou zdůrazním že by to mělo být napsaný rozumně. *3*
-
Ne že by mě nějak Skyrim zajímal, poněvadž mě moc nejel ani oblivion, ale co jsem viděl těch prvních 20 minut na tom videu co tu bylo nedávno, tak mě to přišlo hodně slabý(na to jak je hra očekávaná). Ale nejde soudit dle prvních dvacet minut, takže jak budou hodnotit na games?
-
Naštěstí se nehraje GUI ale hra samotná :-) Sice se v menu ztrácím a než se dostanu kam chci, trvá to, ale snad si zvyknu :-)
-
Choďte do řitě, když se vám ta hra nelíbí, tak ji nehrajte... Zůstaňte si u toho, co baví vás, ať už to je CoD, Crysis nebo Piškvorky, já si Skyrim užiju.
-
No to prave ze byl. Tehdy se upradovalo jako o zivot, dnes je to mnohem mirnejsi (asi taky diky konzolim). Zvlaste Morrowind vychazel taky v prelomovy dobe, kdy zase lidi museli kupovat novy GPU kvuli T&L. A do toho novy procesory... To bylo furt neco. Az si z odstupem rikam, jakej jsem byl blazen, jen kvuli hram do toho davat takovy prachy. Ale takova byla doba,
-
Tehdy nebyl takovej boom v upragdování pc .takže se v tom že to dosti lidem nešlo není čemu divit
-
Němci a hra bez bugů sem ješte snad ani neviděl
Gothic 2,Gothic 3,The guild,The guild 2 hrát tyhle hry bez patchů bylo o nervy -
idem spat aby som rano mohol byt pred deviatou namasirovany pred nejakym gameshopom... este ze ich je v Prahe hodne... vypredane snad nebude :D
-
Also, on a similar note:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c9eGtyqz4gY -
A ja si zase pamatuju, ze prave za zpracovani a grafiku, kdyz vysel Morrowind, nejvic dostaval zabrat v kritice. Co Morrowind vysel, tak byl velice narocnej na tehdejsi PC a jeste bylo videt jen par kroku dopredu. Co jsem mel tehdy o neco vic nez prumernej pocitac, tak se to hned po vydani vubec nedalo hrat. Ale to jen takovy zpominani. Az to bylo vsechno opraveny, a ja mel lepsi pocitac, tak to byla skvela hra :)
-
Kdo je relevantni? To vsechno pozoruju, lidi tak rikaji :)
-
Každej kdo hrál pořádne Morrowind ti řekne že Obvilion je osekaná verze s level scalingem a šipečkou pro Xbokáře
-
Daggerfal nešel kvůli svý zabugovanosti ani dohrát.Morrowind měl na svoji dobu skvělou grafiku. Obvilion hromadu věcí osekal kde skončily kuše,halapartny,kopí,krátké meče,svícny,proč celá provincie vypadá jako nějaká Středověká Francie,proč hnedka ze začátku sem Vyvolenej (v Morrowindu sem docela čumel na ty neuspešný Nevariny v té jeskyni človeku hned spadne seběvedomí když zjistí že není první velkej hrdina ) a šipečka hned ukazuje kam mám jít v Morrowindu se člověk objevil jako santusák s 50 denárama a měl jet do nějaký balmory (určite nejsem jedinej kdo naběh do prvního Dungu a dostal neskutečne na prd*l)
Samozřejme že je možné že co tady píšu je ze zaujetosti protože když sem tu hru dostal v ENG GOTY k vánocům ve 12 ti letech tak to pro mě byl neuskutečnej odvar
Za prasečí pravopis a slovosled se omlouvám učení namáha mozkové bunky -
nepamatuju si, ze by nekdo relevantni rikal, ze morrowind je lepsi nez oblivion. toho, ze lidi budou rikat, ze oblivion je lepsi nez skyrim, tak to se asi taky nestane.