Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte jak dělat screeny? Přes steam to nějak nejde když hraju Skyrim... :-(
  • Hanzales
    Vodemně máš taky jedno ;o) Chce to brát věci s nadhledem ;)
  • Nemohu nesouhlasit. S Gothicem 1 a 2 jsem vyrostl, a jejich světy mě prostě pohltily. Ale nejvíc vzpomínám na zabugovanou trojku. Nejlepší příběh. Pro mě.
    Planescape mě minul, a dneska mi to už fakt nejde hrát, takže to nijak necen´m.
  • je to nejhrubší port z konzole a jasná zpráva: "xbox is the king, fuck-off-pc"
    nezbývá než doufat v masivní patche *13*
  • musim povedat ze ten inventar je fant na pitchu spraveny. mali sa vratik k staremu morrowindu ale nee dodrbu to este viac
  • Tak to se Jowoodu povedlo presne to co zasmyslel. Znicit serii Gothic a udelat neco TES like. :-) Gothic 1 a 2 neni nic jako Oblivion.
  • No, takže teď aby udělali nějaký velký patch a bude vše O.K. *1*
  • No to ja taky doufam, ale presto bych uvital, kdybych si zvykat nemusel :)
  • za par let az ho opatchuji, vymoduji jako morrowind nebo oblivion a budu mit na nej pocitac tak si ho koupim :))
  • Peppa
    A co nová Zelda, která má zatím průměr 98%?
  • Basket day
    http://www.youtube.com/watch?v=K27GuSSha0s
  • nesouhlasím. V oblivionu bylo emocí až až. Prostě to oba vnímáme jinak. Samozřejmě to bylo co se týká společenských vztahů o něco jednodušší než třeba v Morrowindu, ale i tak mi Oblivion přišel naprosto v pohodě (vanilla Oblivion 7/10, Oblivion s modifikacemi 9/10 - mé hodnocení).
  • pak je emocí v Oblivionu spousta... holt asi každý vnímá emoce jinak. mně to přišlo v oblivionu zcela v pořádku a nevšiml jsem si vůbec žádného rozdílu např. od Gothicu 3.
  • Otázka stáří? Mě je 26 a začínal jsem v druhé polovině 90tých let s Arenou...tehdy nejlepsi RPG vsech dob, ktere jsem bez jedineho návodu dohral az do konce! Pote prisel Daggerfall, který sice padal kazdych 10 minut, ale i tak Arenu daleko predcil, ikdyz me mrzi ze jsem skoncil tesne pred koncem kvuli, jak jsem pozdeji zjistil, bugu ktery totalne znemoznil dohraní :( a starsi save jsem nemel :( Poté Morrowind, který se mi ze začátku vůbec nelíbil...třetí díl a prostě už to bylo něco jiného...no, změnil jsem názor a dohrál jsem ho snad za všechny rasy a povolání...čistého času 100vky a 100vky hodin! Na Oblivion jsem neměl 2 roky počítač...a jak se ukázalo, mozna by to bylo lepsi, protoze mi zase sebral dalsi 100vky hodin života...opet dohráno za celou plejádu povolání a ras.
    Zítra si jedu pro Skyrim do Plzne a myslim že dopadnu jako u vsech 4rech predchazejicich dílů. A na závěr info, žiju s přítelkyní a mám opravdu dost kamarádů...dá se to stíhat :)
  • tvoje blbost na druhou stranu vzácná není *1*
  • smejki
    Pane Howarde, kde jste se tu vzal? *8*
  • Cahir
    *1* Tebe jsem si v poslední době docela oblíbil. Takový kok*t bývá vzácný.
  • Mechwarrior_bw
    tak ako ju môžu chváliť tak ju môžu kritizovať, hru ako CELOK nie je zatial možné hodnotiť ale mnoho jej parametrov je známych a k nim sa môže človek vyjadrovať tak či onak... a ten komu to vadí by to mal buď v tichosti akceptovať alebo radšej ani nechodiť na fórum.
  • kamarady nemam ale mam mnoho bratru a sester
  • Jako jakýkoliv příběh i hra by měla vzbuzovat určité emoce. U příběhovějších her (Zaklínač, Dragon Age a podobných) je ten požadavek mnohem vyšší ne u ostatních. Ale momentálně hraji Fallout: New Vegas, které sází více na otevřený svět než na příběhovost. Svět je celkem rozlehlý a přesto se hráč neustále setkává se zajímavými osudy, komplexně působícím spletencem smysluplných zájmů spousty soupeřících skupinek a fůrou zajímavých postav které se kolem motají a snaží se přežívat jak se dá. A právě toto Oblivionu chybělo - proto na mnohé (včetně mě) působil uměle, nevěrohodně, bezkrevně a bezemočně. Svět osídlený nikoliv lidmi ale alogaritmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší