Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já měl vždycky s hrou za ženu problémy, měl jsem tendenci kašlat na příběh a úkoly a hledat místo toho kuchyni.
  • tenced
    rád si hraju se svou vypiplanou kočkou, mám pak silnější tendenci se o ní starat, asi si kompenzuji dětství bez barbínek... u chlápka je mi to fuk, tam šlo předně o to vyřádit se s Mirandou... v jádru jsem ale neohrožená lesbaa na nebezpečné cestě vesmírem !!!!!!!
    • SA-reg
      Víc borců jako ty a ME4 bude sex simulátor... nebo spíš už ME3. *8*
      • Na vytvarani virtualnych socialnych vztahov nieje nic zle, kym to je v ramci hry. A ked uz navezujes priatelstva, tak preco nie sexualny vztah? To ze je tam ta moznost nieje odveci, horsie by bolo keby tam ta moznost nebola.
    • rofl *1*
  • Ano, lidi jsou úplní tupci, a když zapli hru, tak při vytváření postavy tam tu možnost ženské postavy nenašli. To snad Bioware nemyslí vážně. Jestli takhle uvažují o hráčích, tak se nedivím, že ty hry začínají i od nich vypadat tak, jak vypadají.
    • Jeden den na supportu Biowaru a o tom ze to nenasli bys nepochyboval ani na vterinu.
  • Taky sem jeden z tech 18%... prece nebudu celou hru zirat na zadek nejakymu chlapkovi ne? *1*
    • detto *1*
  • Ja za zenskou pokazdy... :) 2x Mass Effect 1 a jednou Mass Effect 2. Nemam problem s vlastni sexualni identitou, ale hrat to za chlapa mi prijde nuda a jen kvuli milostnym aferkam hlavniho hrdiny (ci hrdinky) tu hru fakt nehraju. I hry jako Unreal Tournament jsem vetsinou hral za zensky postavy. Akorat me u Mass Effectu dost prudilo, kdyz jsem si nemohl vytvorenou postavu poradne prohlidnout pred spustenim hry, protoze az potom clovek opravdu videl, jak vypada nejen zepredu, ale hlavne i z profilu. (Proto jsem taky ME1 dojel az s asi sestou iteraci Shepardove. :D)
  • Patřím k těm 18%, jakmile to jde, tak hraju za ženskou, mass effect a dragon age jsem dohrál už tolikrát a ani jednou jsem nezkoušel chlapa. Výjimkou byl zaklínač, tam byl ale geralt už daný, ono by to ani jinak nešlo.
  • za zenu, pochopitlene. jde o pribeh kde chci zazit neco co neznam, vstoupit do pribehu s jinou perspektivou a vyzkouset si svoje empaticky schopnosti. proste si zahrat za adamovo zebro
  • obracenyKybl
    Já oba díly skoro vždycky (jenom první díl jednou za chlapa) hrál za ženskou. Přišlo mi, že je nadabovaná daleko líp (navíc jako ultra evil b*tch je taktéž daleko lepší *1* ), chlap v jedničce vypadá v těch vesmírných kombinézách jako hňup, neumí moc běhat (i když to si člověk asi moc nevybere *4* ), celkově mi to přišlo zajímavější. + samozřejmě jsem chtěl vidět onu scénu, nad kterou se všichni pohořšovali *3*
    Vesměs ale v RPG hrách volím ženskou postavu. Proč bych si měl do slušivého brnění strojit nějakého svalovce? *4* Joo, když si teď vzpomenu na svoji fialovou "asasínskou prostitutku" z Aionu - to byl ale záměrně vytvořený extrémní úlet (mimochodem rasa Elyos ) *15*
  • No mě by zase ani nenapadlo hrát za chlapa. Kdo má tolik hodin čučet na nějakýho Bivoje? *15* A jak už tu bylo řečeno, dabing Shepardový je opravdu super.
    • Náhodou, když jsem to hrál po druhé, byl jsem zjizvený hrubý a neoholený hajzl...v řeči ME renegejt. Jen ten uhlazený hlas mi do toho trochu neseděl.
  • Tushan
    jsem 18%ní *1*
    • Seš 18 procentní virtuální transka ? *1*
    • Ja tiez ! *5* - obecne sa budem radsej celu hru pozerat na zensku ako na nejakeho "frikulina" *1*
    • já taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit