Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě jen 18 procent hráčů říká pravdu *1*
  • Já hrál taky za ženu:) Každopádně, nevytvoříš naprosto jiný obličej. Je vždy silně podobný defaultnímu vzoru.
  • Irisis
    No v jedničce byl mužskej dabing velice nepříjemnej a ženská naopak velice dobrá. Proto i ve dvojce jsem hrál automaticky za ženskou. Mám takovej pocit, že po načtení uložený pozice sice Shepard mohl projít plastickou operaci a změnu třídy, ale změnu pohlaví asi ne... ale už si to nepamatuju. *16*
    • Pamatas si to spravne, Cerberus dokaze zazraky :-)
      Bola tam na vyber zmena pohlavia i povolania...
      • Ewww. A že o tom Fox nenatočil reportáž!
  • ME i Dragon Age za zenu. Prakticky vsude nam donedavna cpali vojaky, agenty, svalovce nebo obycejne hrdiny, ale pouze muze. Takze proc nevyuzit cim dal tim vic sanci zvolit si zenskou postavu? Navic kolikrat je se na co koukat - viz treba kalhotky me dykarky v Lineage II... *2*
  • mirekdusinojc
    Za ženu kvůli lesbickým scénám.
  • Za ženský hraju rád, ale zrovna v ME mi přijde tak velká zoodpovědnost na hlavní postavu, že mi tam ženská prostě nesedí. Tam je prostě potřeba velká silná osobnost pana Sheparda, na jehož bedrech leží osud galaxie *5* .
    • BJSman: Přesně moje řeč *3*
    • Amylee.Anderson
      Byt na jiných stránkách, která neni jenom o hrách, tak se na tebe sesype banda feministek :D
      • Urug
        A hned bych ty feministky poslal fárat do dolu (a na frontu do nějaké intergalaktické války by se jim asi taky moc nechtělo). Ta jejich rovnoprávnost je rovná asi jak u nás daně.
  • Nevěděli, že se v menu dá změnit pohlaví? To se mi zdá nebo to zavání americkými pařany?
  • Já sem za chlapa v ME1 ani 2 nikdy nehrál *1*
  • Odulin
    Jej sem asi divnej, ale myslim, že ženskou postavu jsem si nikde dobrovolně nevybral. Možná na čase to taky zkusit;))
    • MrSanta
      Ne, jsme minimálně dva. Já taky za ženské dobrovolně nehraju. Nějak se mi nedaří se vžít do role...
      • ono hlavne v mass effecte ako aj vo vacsine 3th person hier je fajn celu hru cumiet na poriadnu ritku... ;-)
        • MrSanta
          O zadky nejde, mě to nejde všeobecně, ne jen v Mass Effectech
  • Ja hravam za zenske charaktery dost casto a to z jednoducheho dovodu - aj ked je hra o nicom, je sa na co pozerat ;-)

Inak ME (1+2) som hraz za obe pohlavia a za rozne povolania... takze som jeden z tych 18%nych :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit