Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
Az ma niekto problemy s vytvorenim pozeratelnej postavy tak na http://www.masseffect2faces.com/ je celkom slusna databaza. Staci do hry pri tvoreni xichtu skopirovat ciselny kod a podla fantazie doupravit.
-
-
http://i272.photobucket.com/albums/jj163/MickeyMutant/Mass%20Effect/BarackObamaMassEffect2a.jpg mazec :D
-
-
:D :D :D už hodně dlouho jsem se takhle nenasmál!
-
-
-
Ja hrala za babu, proto ze jsem holka:), zkousela jsem i za chlapa, ale ten dabing byl o hodne horsi(hlavne emoce) , jinak video pro ty kteri rikaj ze se peknej skin FemShep neda vytvorit:D ..http://www.youtube.com/watch?v=mjJ72O3hGjc&feature=channel_video_title , mate tam i code *3* *4*
-
-
panejo, to je baba! to bych vážně nečekal :)
-
-
Díky *1*
-
-
-
Pokud jde o fantasy tak jde li to hraji vždy za ženy, ale Mass Effect má prostě skvělou defaultní postavu a navíc je to přece jen o vojácích a přece jen na kapitánský můstek se lépe hodí muž. S čestnou vyjímkou Star Trek Voyager, ovšem Mass Effect není Star Trek že. Zkoušel jsem to i za ženskou hrdinku ale nelíbilo se mi to,prostě Shepard má být muž, podobně jako mi samozřejmě nevadí Geralt (i když to je hra podle knížek.)
-
Hmm, patřím mezi těch 18% :-)
-
Za zenskou jsem to zkousel parkrat rozjet, v editoru jeste (po nekolika desitkach minut pokusu udelat z ni sexy kocku) vypadala jakz tak normalne, ale jakmile jsem zapnul hru, POKAZDE se promenila v notne omselou ctyricitku po trech harantech (a taky se tak pokazde i tvarila).. vzdycky jsem seznal ze na tohle se dalsich x hodin hrani opravdu divat nechci :))
-
-
To jo, s tvorbou zjevu jsem strávil pár hodin. Výsledek se mi líbil, ale ztratily se mi savy a teď mi to nejde napodobit >.>
-
-
To je fajn na dvojce, kde mas primo ten znakovy retezec, ktery definuje vsechny oblicejove charakteristiky. Na www.masseffect2faces.com je hodne slusna sbirka Shepardu i Shepardovych, tak se muzes klidne inspirovat i tam.
-
-
-
Taky se řadím do těch 18%. Jedním z důvodů je dle mého názoru povedenější dabing než u chlapa... Ten chlap totiž mluví až nehezcky Emerricky.
-
Já jsem to zkoušel hrát za ženskou, ale jakmile poprvé otevřela pusu, tak jsem si uvědomil, že mluví uplně stejně drsňácky, jak chlap...připadal jsem si, jakobych hrál za chlapa s prsama :D z ní testosteron prosakoval, až byl vidět :D...
-
Jennifer Hale odvedla skutečně skvělou práci, její hlas je luxusní... to ostatně ve všech jejích hrách. Kombo Jennifer Hale + renegade přístup je velmi zajímavý herní zážitek :-)
-
-
aj tak si budem jej hlas stale spajat s Bastilou Shan
-
-
Dokonce se objevila i v Bulletstormu
-
-
-
Taky si myslím že FemSheppy je mnohel lepší !!!! Akorát mi trochu vadilo že v ME 2 a vlastne ani v ME nesli mit dlouhe vlasi napr jako Miranda :// ale v ME 3 rozhodně Female jo a Ten Hlas Jenifer Byl Naprosto užasnej !!§ tan chlap mluvil jako hov*do z americkýho zapadákova ! :D *1*
-
Víte v games, že se vám rozchází údaje o procentech hráčů co hrajou za ženu, v článku je uvedeno 18% ale na hlavní stránce, kde jsou slidey s upoutávkami na tento článek je 13 %.