Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    uprimne kdyz jsem nekdy videl ty lochnesky co si nekteri hraci udelali (Shepparda) tak jsem se az zhrozil. Defaultni Shepp mi prisel nejsympatictejsi, jedine co jsem si u nej zmenil byla barva oci. Myslim ze na hned ci modro, nvm ted co bylo defaultni. O moznosti vytvorit si hrdinku jsem samozrejme vedel, ale rozhodne nepatrim k tem, kteri by chteli hrat za zenskou postavu. V zivote jsem nehral za zenskou postavu, pokud byl ve vyberu muz...
  • Amim
    To bude možná tím, že dřív nebyly tak dobrý romantický scény. Přece jenom, kdo z chlapů by chtěl vidět "romance scene" s Thanem nebo nedej bože s Jacobem.

Můj první (z celé řady) charakterů byl originál Shepard.
    • No, nebo možná taky proto, že žádná pěkná ženská postava se ani nedala použít. Z toho ocasa sem nějakým zázrakem udělal ksicht jako má Jean Reno, ale baba prostě pěkná udělat nejde, jen drsná krátkovlasá škaredka. S modama se mi jeebat nechce.
  • Hry z pohledu třetí osoby hraju za ženu. Celou dobu je alespoň se na co koukat, i když třeba zbytek stojí za prd...
  • S tou ženskou jsem to nemohl brát ani na vteřinu vážně (stejně jako by ji reálně nebral nikdo vážně v jejím týmu), by musela mít kompletně odlišný styl (s čímž by souvisel kompletně jiný příběh), byť Shepard v mužském podání se tam často chová jako buz*rant.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit