Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
A to ja jsem zase stoprocentni : D
Druhy zahrani jsem si dal za zenskou. Dokonce se mi povedlo i docela peknou.
Resp. takovou "tmavou svini" (no racism intended) s holou hlavou, ktera ale mela do sebe aj dost toho sexappealu. Na hrani za mrchu idealni zjev, takze bych si ani na ten editor nestezoval.
Tam je potreba jako prvni krok zamestnat ten ksichtovej randomizer, dokud se typove netrefi blizko kyzenymu vysledku, a pak to jen doladit rucne... Dalo se.
A v DA II uz tuplem - tam kdyz jsem daval hre druhou sanci a zacal znova (ze prej jinak) za zenskou, tak jsem se do vysledku malem zamiloval, jaka to byla sexbomba : D
Asi mate pro Bozi praci levy ruce ; D -
-
Nebo ty máš příliš nízké nároky *3*
-
-
Mno prave ze obecne mam spis opacnej problem. Kdybych zustal u ME, tak treba zboznovana, geneticky vytunena Miranda mi prijde fakt hnusna ; D
A vubec jsem rozmazlenej tim dnesnim nadbytkem sexbomb za obrazovkou, a pri dobry konstelaci hvezd i mimo ni.
Ale vis jak - sto lidi, sto nadrzeneckejch chuti : D
Fakt se to ale s tim creatorem da - oproti tem strasidlum co tu ukazoval Cosi to byly hotovy bohyne ; )
-
-
-
a kolik hráček hrálo za chlapa nebylo předmětem výzkumu?!
-
vlastní sheppard, žádný manekýn
-
ve všech hrán za ženu, protože radši celou hru koukám na ženu a také proto že pak k postavě mam i lehký milostný vztah tudíž se o ní starám, a bojim :)
-
vacsina hraje za zenu kvoli poslednej cutscene *1*
-
Hrál sem za obojí. Vždycky si rád otestuju všechny možnosti. Obě varianty maj něco do sebe.
-
Já vám nevím, ME bych asi nikdy za ženskou nehrál. Ne že bych byl nějakej antifeminista nebo tak něco, ale ta role ultimátního zachránce, jediné naděje lidstva, a všechna ta tvrdá rozhodnutí, kterými si Shepard musí projít, mi prostě k ženské nejdou :/
-
Do doby Morrowindu jsem hraval vsechna RPG za zeny (presne z duvodu uvedenych v clanku). Kdyz jsem pak ale jednou prisel do hambince a oni me vyhodili, ze to neni nic pro me (pro zenu jako postavu), RPG uz zasadne hraju za muze, tj. i Mass Effect *3*
-
Já jsem dohrál jedničku i dvojku několikrát, s předdefinovaným Sheppardem, prostě mi přišel nejsympatičtější, a jakákoliv upravená verze na mě navíc působila tak nějak divně.
O hraní za ženu jsem ani nepřemýšlel, protože mi to jako chlapovi příjde trochu divný :/ (u opačného pohlaví to bude nejspíš naopak) -
-
Mě zase pro změnu přijde divné se sledovat vrtící se chlapský zadek v takových hrách :)
-
no ono treba u onlinovek to byva 50/50 jak u zenskych tak u chlapu takze spis dost lidi prekvapilo tech 18% u mass effectu
-
-
Tam bych to chápal z hlediska absence prakticky jakéhokoli příběhu. Kdežto u ME, kde je příběh na prvním místě, se musí člověk do role vžit, a to by mi při hraní za opačné pohlaví dost dobře nešlo. A jestli díky tomu přijdu o žhavou lesbickou scénu, tak to přežiju :D
-
-
-
"Jedním z důvodů by mohl být fakt, že většina hráčů o možnosti vybrat si pohlaví charakteru vůbec nevěděla."
To nam dava predstavu, co za trotly dnes hraje hry. A zaroven zduvodnuje, proc dnes hry vypadaji, jak vypadaji.
Ja sam si strihnul jednu z osmi her ME1 za zenskou a pak jsem s ni projel i dvojku.