Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
Já hraju vždycky za ženský, pokud to jde. A třeba v ME jsem hrála jenom za ženský, jsou výborně nadabované. Ale možná by to chtělo trochu vyladit pohyby. Třeba když FemShep tancuje, tak tancuje jak chlap :D
Moje FemShep (ještě z jedničky, screen ze dvojky nemam) http://nahrejto.cz/files/cn3smgih225uhty7uumn.jpg -
-
tak kdyz ses holka tka em to neprekvapuje
-
Podle mě moc bledá, vypadá trošku jako zombie :D
-
-
Drsné metálistky čo počúvajú Évnsen predsa nemôžu mať fototyp pleti viac ako 2 :-)
-
-
To Amylee nemam kvůli Evanescence... *7*
-
-
No, ale to by mi pak ta cigánka zdrhla i s lodí a já čuměla na prázdnej vesmír.
-
-
-
Na jednu stranu tady hodně lidí dělá ramena ,,Je vidět, jací jsou ostatní bl*ci, že nenašli možnost hrát za ženu, to jasně ukazuje, jací lidé dnes hrají hry.", na stranu druhou zase většina argumentuje ,,Rád se dívám na ženský zadek / Kvůli lesbickým scénám / Hrál jsem tu hru osmkrát, jednou i za ženskou."
TOHLE ukazuje, jací lidi dnes hrají hry. Technologie ještě v mých očích není na takové úrovni, aby dokázala změť pixelů nahradit živou ženu. Smutné. -
Hraju za zenskou, protoze se do toho dokazu lepe vzit. A zvlast BioWare hry vetsinou nabizeji hezke chlapy do romanci :) tedy mimo ME2 :(
-
Hrál jsem za ženu - lesbičku *2* a navázal jsem vztah s tou techničkou na můstku,jak mi hlásí nové zprávy *15*
-
Za mne tedy proběhlo oběma Mass Effecty 7 Shepardových, za chlapíka jsem to zatim dohrát nedokázal, protože ten dabing se mi prostě nelíbí, ženskej dabing se podle mě povedl mnohem lépe.
-
-
Ano, dabuje to veteránka dabování, nebo jak to psali. Chlap Shepard má hlas jak nějaký trouba.
-
-
Nemá je nadabovaný hodně dobře, ale to je věc názoru.
-
-
-
Taky bych nemohl hrat a ani jsem nikdy nehral zadnou hru za zenskou.
-
Jelikoz jsem mass effecty dohral nekolikrat, byla logicka volba hrát i za zenskou. Mam chlapa paragona a zenskou renegada. Za ženskou jsem se snazil hrát i uplně jinak než za chlapa. Duvod byl prosty, vycerpat co nejvic pribehovych možnosti. zacit ale balit c hlapa mi bylo proti srsti a jenom ze zvedavosti se lezbit mi neprislo nijak zajimavy. stejnak ty sceny nevypadaji kdovi jak. navic mi ve dvojce neprisel zadnej chlap hoden moji shepardovy. :-) takze ano, taky patrim mezi 18 procent, ale jak tu ctu prizpevky, tak z uplne jineho duvodu nez vetswina z vas. :-) piisu z tabletu tak omluvte preklepy.
-
Jeste ze nepatrim do tehle 18ti procentni skupiny virtualnich transvestitu :o)
-
No mna tato herna transexualita nikdy prilis nebrala. Kedze som chlap, tak sa s chlapom-postavou viem lepsie stotoznit. Aspon teda v akcnej hre. Ked bude nejaka hra, kde postava si postava bude hladkat kozy a mat lesbicke sceny s inymi NPC, tak potom mozno o tom porozmyslam.
-
-
no ono prave v ME tam tie "steklivejsie" sceny su.....
-
-
A ved hej, len sa k nim treba prepracovat. A balenie zenskych ako zenska, to sa mi zda neprirodzene (resp. trochu smiesne), takze som si nechal chlapa.
-
-
-
Já taky jsem 18%tní, ale možná je to tím, že jsem holka :) By mě zajímalo, kolik z těch 18% jsou holky a kolik těch "virtuálních transvestitů" :D