Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
Velice by mě zajímalo jak BW došli na to číslo 18%. Že FemShep hrála méně než pětina hráčů mi prostě přijde nereálné.
Také se řadím mezi zapřísáhlé příznivce FemShep, jedničku i dvojku jsem za Sheparda - muže dohrál ale prostě to nebylo ono... -
Protože Mass Effect hrajou buzeranti
-
-
ouč tak ty jsi tomu dal. *1* To není pravda, tady se ztotožňuji s těmi názory, že na mustek se hodí více chlap a i kvůli romancím. Tak si někdo muže udělat dva savy za woman/man. Třeba v Dragon Age 2 sem hrál za mužskou postavu a furt mě balil ten teplý elf Fenris i když sem byl muž, tak to sem celkem nezachápal.
-
-
V pohodě taky sem hrál za chlapa
-
to je fuk, v dragon age jsem opíchal všechny, jak ženy, tak teplého elfa, hahaha
-
-
-
Tak tahle diskuse nestojí ani za trol O.o
-
ja som mal tiez zenu, dokonca bola cernoska. Ale v 1 hlavne preto, ze tam mala byt lesbicka scena (bola :) ) a v 2ke uz zo zvyku.
-
zkusil jsem si zenskou postavu ve Faloutu ale kdyz mne zacali oslovovat madam tak jsem se vratil k chlapovi *1*
-
Samozřejmě hraju za female. Dokonce když jsem si moji milovanou nechtěně smazala, strávila jsem asi 2 měsíce tvořením totožné Sheppy. Měla jsem k dispozici jen screenshot z ME2. Ale stálo to za to, miluji ji :D
-
Všechny nás jistě zajímá co s tím feministky udělají ? :)
-
Hraju teda hlavně za ženu. Jedničku jsem hrála i za muže, ale po tom skvělém výkonu Jenifer jsem se naprosto zhorzila, když jsem slyšela mužskou verzi dabingu. A to rozhodlo. Dvojku John neviděl ani z rychlíku, i když se říká, že tam je ta úroveň daleko lepší. Má prostě smůlu. A s trojkou se taky může rozloučit (nebo když bude pěkně prosit...)
-
Pár lidí tady brble o "virtuálním transvestitismu" a pak stejně jde hrát třeba Tomb Raider nebo Portal, a ne, to že je hra s ženskou postavou nebo hra s možností výběru se v podstatě nijak neliší...
-
-
A neni treba rozdil uz jen v tom, ze ty hry nedavaji na vyber? Nebo v tom, ze nejsou RPG, kde je dokonaly sziti s postavou takrka povinnost?
Oni to hlavne s tema "travestakama" lidi snad nemyslej nijak zle - to se snad nemusis citit dotcenej ; P
-
-
Himlprase, tak těch 18 procent .. Všichni jsme se sešli tady :D