Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
Hraju tyhle hry za mužské role, protože jako muž se dovedu do příběhu lépe vcítit.
Dovedu se postavě více přiblížit. Kdybych hrál za ženskou postavu, tak bych to bral naopak jako pouze vyprávěný příběh o ženě a jejím týmu.
Toť můj názor, nekamenujte mě. -
mass effect za chlapa, a to hlavne preto ze som ocakaval aj nejake milostne sceny atd a nebudem predsa v hre balit chlapa, pfuj...
-
-
Tak baby a máš lesbickou scénu, ale to nevím sem to nezkoušel.
-
-
hehe, ak by to bolo tak naozaj tak to vyskusam hrat aj za zenu :o)))
-
-
Jo jde to, ale nevím jestli se všema http://www.youtube.com/watch?v=a-ifZK9rRrw&feature=related
-
-
guuuuuuuuuuuut, dobreeeee *14*
-
-
-
-
-
ME1 a 2 som hral vzdy za default male Sheparda, zmenil som len meno.
ME beriem ako vyborny interaktivny film a s defaultnym vzhladom som sa jednoducho stotoznil najlepsie. -
-
Jj, default Shepard se mi libi nejvic *3*
-
souhlas *3*
-
-
Taky mám svoji FemShep :D
http://imageshack.us/photo/my-images/809/beznzvukq.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/215/beznzvu12.jpg/ -
momentálne hrám za ženskú a nebolo by na škodu, keby ten editor v 3 rozšíria, pretože všetky tie ženské ksichty vyzerajú rovnako. nech sa snažím ako chcem, shepardová mi stále bude vyzerať ako dr. chakwasová. a tento problém je takmer v každom rpg. tie postavy sa na seba hrozne podobajú. a nebolo by na škodu keby umožnia editovať aj telo, miranda má perfektnú postavu a určite by som sa na niečo také díval radšej ako na tú súčasnú... trochu chudobnú *1*
-
-
to neni pravda, staci si s tim jenom trochu pohrat. rozhodne nemam u sve shepardove ctvercovy oblicej jako chakwasova. mam vytahlejsi, s vyraznejsi bradou, ale ne tak vyraznou celisti.
-
-
Vždycky hraju za přednastavenou postavu za originál Sheparda.
-
V ME je jedno jestli je to chlap nebo žena, ale třeba v takovým Falloutu 2 se s ženskou postavou dalo takticky ''propracovat'' od začátku až do konce :D
-
-
veru tak je, fallout to bola hra pánov, kam sa na to hrabe táto vesmírna hovadina :)
-
-
O takovém epickém příběhu co je v ME si muže Fallout nechát jen zdát.
-
-
souhlasím s tebou že ME má epickej ale hlavně pěknej příběh ale do Falloutu se tu nes*r ten je totiž dost dobrý:) zkus si to nejdřív zahrát a pak soudit.. ale to by bylo moc obtížné:) a zkus se trochu zamyslet nad tím co píšeš a HLAVNĚ jak píšeš.. můžeš si napsat že je ti tolik a tolik to ostatně každý ale o člověku pak vypovídá dost jeho styl psaní a vyjadřovaní ;)
-
klise!=epicky
-
-
mno jo epický klišé ale co mě víc štvalo byla obtížnost dneska se kašle na HC a to nás dřív měli rádi ted ma hlavni slovo americkej fagan :(
-
-
hehe *1*
-
Chceš říct dětském příběhu ? Jo, je to opravdu povedená pohádka.
O takové propracovanosti, co měl již před 10 lety Fallout 2 si může celé BioWare nechat zdát. -
-
Ichi: Napsal sem ty nej. pecky.. A her z jiných žánru i logických sem odehrál dost.. A nebudu to kvůli tebe tady všechno vypisovat.. podle tvojích kecu s tebou nehodlám vést žádnou diskuzi.. Tak si strč tu tvojí křížovku někam do dop*dele a zmizni. S někým normálním si kldině o starších pařbach pokecám, ale tebe mám na párku.
-
-
2player: RAGEQUIT *1* *1*
-
jaj moje chyba jsem zapoměl že v dnešni době se každej dospělák prokazuje jako vulgární vykleštěnej býk *1*
-
-
Jo a Fallout pro mě byla kokotina i v te době kdy vyšla.. To já sem dával přednost peckám jako Diablu, System shocku atd.. Vůbec o mě nic nevíš tak tu nepiš ho*na a ty svoje odhady si nechej pro někoho jiného. Vývoj jde ku předu a pořád brečet nad tím jaké byly hry tenkrát je dědkovina. Hlaška přebráná od Jamesa Coola.
-
-
hle já se ti nedivím ono když v té hře nestačilo držet myš nebo jen klikat jak blázen tak to pro tebe muselo být vskutku frustrující si to představu nějak takhle "S*kr* proč to nejde? Proč se ty dveře sami neotevřou? Jak je možné že mě zabil dyť sem klikal dost rychle? A jak je s*kr* možný že to po mě chce přemejšlet" mno hádám že k tomu poslednímu začni u dětský křížovky časem se ti v hlavě snad rozsvítí a nemusíš si dělat starosti nejsi sám bohužel takových jako ty je tolik že na tom stojí herní trh *1*
-
Diablo byl pouhý klikfest, nic propracovaného jako Fallout. Je mi jedno, od koho je ta hláška. A i kdyby ten trapák rapper James Cole vyslovil sebelepší hlášku, od něj nic neberu. Mám svůj vlastní názor na staré hry.
-
-
Ja ti dám novodobej pařan. Sem old school hráč co toho má víc odehráné než ty odchcané! a na Mass Effect nedám dopustit.
-
hah. Mass Effect je nejlepší hra roku 2010! A trojka ho bude náledovat.. A kde pak propadl ten tvuj Fallou New Vegas až na 12 místo nebo jaké to umístění.. Bioware jsou mistří v příběhových hrách.. Docela si mě pobavil hochu.. máš tam schovaný jěště nějaký vtip?
-
-
Ichi co to meleš ty náctiletý blbečku ja hraju už od roku 1992
-
takže doba kdy ses naučil hýbat myši byla doba kdy vyšlo FNV běž zpět do kolíbky *1*
-
Typickej novodobej pařan, co nemá ani potuchy o starších hrách. Odhadl jsem tě správně ?
Btw o Fallout New Vegas jsem nic nepsal.
Jo a tím, že se oháníš nějakými žebříčky, jasně dokazuješ, že si nedokážeš udělat vlastní názor. -
jo, teď sem si toho všiml, tady se mluví o Fallout 2. a F 2 je i přes svoje stáří pořád propracovanější jako ME.
-
FNV? podle mě se mluvilo o Fallout 2, i když to nikdo přímo nespecifikoval.
-
-
-
-
-
-
Také patřím mezi oněch 18 % a pokud mám u jakékoliv hry na výběr, vždy hraju za ženskou postavu. Nebavilo by mě celou dobu koukat na chlapa.
-
Asi jsem divnej, ale mě je tohle všecko u pr..le. Hraju kvuli příběhu, nezasekávam se na kozách ani nad muskulaturou hlavních protagonistů. Má někdo stejný názor, nebo už u her natvrdo zavládl ,,pohlavní fetišismus´´ ?! :-)
-
U Mass Effectů a Dragon Age 2 jsem hrál za přednastavenou postavu. Ze dvou důvodů.
1. Všechna videa která byla k vidění před vydáním hry byly s deafaultní postavou, i na obálce hry se na mě kouká tato posatav a já měl dojem, že to je postě ten hrdina. To je jak "nový film s Brucem Willisem ale může vypadat jak Vy chcete"
2. Deafaultní postava vypadala vždy nejlépe. Když začnete vylepšovat svého hrdinu podle svých představ, vždycky z toho vyleze člověk co vypadá jak ret tard. A u ženský je tento zjev mnohem markantnější.
A prpo, U obou dílů i přednastavená ženská postava není hezká, když hraju za ženskou musí to být kočka.
A za ženu hraju jenom když to má být mrcha *4* -
-
U DA2 jsem s tím problém neměl, ale v ME2 strašný. Strávil jsem nad tím snad víc času než hraním, ale něčeho koukatelného se mi dobrat stejně nepodařilo. Nakonec jsem se musel spokojit jen s průměrnou vizáží (defaultní postavy nemám rád). Podobně třeba v F3 a FNV. Ale tam jsem po tuhém boji skončil s docela přijatelnou
-
Nebo si muzes na netu najit mass effect faces database a tam je ksictů *3*
-
-
*ksichtů
-
-
nahodou já si udělal pěknou rusovlasou čičinu asi maš krpatý ruce *1*
-
-
Nemůžeš sem hodit screen? Mohli by jsme to zhodnotit. *3*
-
-
Já když se v Mass Effectu 2 snažil o krasavici snů, vyšla mi z toho docela hezká holka.
http://imageshack.us/f/600/shepardov.jpg/
a takhle to dopadlo když jsem se snažil v Dragon Age Procitnutí a v Pramenech
http://imageshack.us/photo/my-images/717/slepiceaelissa.jpg/ -
-
tak to mne v DA:O vysla carodejnicka celkom hot...aspon myslim:
http://img803.imageshack.us/img803/8906/summer100.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/8643/summer310.jpg
skoda, ze sa mi neposavevovali aj screeny z ME....ale tam to az tak dobre nevypalilo....
-
-
-
-