Přejít na výpis diskuzí
Jim Brown z Epic Games radí: kašlete na příběh!
16.10.2013 | Pavel Dobrovský
95 příspěvků
-
Co se jeste od tebe nedozvim, takze nakonec si jen rad ze si zaparis kdovijak priblblou akci hlavne ze bude spousta mordu. Mimoto jsem starsiho (Codename47. ) nehral a vim jako mensi deti ze tam pribeh hral roli, mensi ale zato podstatnou. *3*
-
ja od her pribeh nevyzaduju, namatkou treba starší dily hitmana kde jsem jen bral zakazky a o pribeh vubec neslo, nebo takovy elder scrolls oblivion kde jsem ani hlavni pribehovou linku neplnil. ale treba takovy posledni hitman ktery byl vylozene o pribehu mne nebavil a a ni jsem ho nedohral
-
Co se týče sandboxu a příběhů - Faster Than Light *14*
-
Asi nevíce se mi na tom líbí, že to slyším od zaměstnance Epicu. Na druhou stranu chce po jiných něco, co se jeho vlastnímu zaměstnavateli nedaří. Ehm:)
-
no hej je tu GTA V, ale na druhej strane je tu Call of Duty, dva protipóly, dve najviac predávané hry.
Ja sa napríklad priznám, že radšej mám kratšie hry teraz, s kvalitným príbehom, ktoré dohrám za tri večeri po práci a z toho i dačo mám a práveže mi prekáža ak je hra umelo naťahovaná na 15-20 hodín, opakujú sa lokácie a prd z toho mám, lebo to hrám týžden a už ani neviem, čo bolo na začiatku aká zápletka.
Keď som bol zasran, tak som sa zase drvil mesiac Gothica a podobné veci....takže tak ako trh i hry by mali byť pekne diverzifikované a žiadna všeobecná poučka neplatí.... -
Spise to s nim vubec neprobirejte... ztrata casu. *3* Energie a nikam se nikdo nikdy nedobere.
-
Řek bych, že problém je spíš v tom, že to nesplnilo tvoje očekávání, než ve hře samotný. Ta sice není originální, ale v rámci žánru pořád patří k tomu lepšímu.
-
no neviem ako on, ale hry ktoré mi najviac utkveli v pamäti boli práve čisto príbehové Bioshock a Last Light a imho Demon Souls sa nedá porovnávať s inými hrami, ta hra funguje preto že nie je žiadna iná taká, je jedinečná, hardcore, nie pre každého, s hlbokými mechanizmami, pre toho kto chce i svetom, skrytými lokáciami, ale hlavne preto lebo tam je každý detail doležitý, lebo ju urobili talentovaní geniálni ľudia vo svojom odbore. Keď to teraz začne napodobňovať každý Jožko z EA, tak nevznikne druhé Demon Souls, ale sra*ka čo sa nato len bude podobať....v prvom rade by mal autor vedieť, čo chce vytvoriť ako to chce vytvoriť a nie sa pozerať nato čo chce mainstream. Presne tak vznikol Demon Souls, že rátali s pár stotisíc predajmi a kašlali na celú komunitu aký chce zážitok, urobili hru akú vedeli najlepšie a na akú mali.
-
Na nudu dobry *15* .
-
Pěkný příspěvek. Jen bych dodala malou věc:
"Podle mě ale je něco špatně na hrách Bioshock Infinite, kde je super svět a příběh, ale to střílení je tam pro spoustu lidí spíš na obtíž. To měl možná Brown na mysli."
To přeci ale není důvod pro to, aby se kašlalo na příběh, ale pouze aby se zapracovalo na hratelnosti *4* -
Singleplayerovka jako vyšitá *4*
Ale tak také tam ta kampaň je. -
situace: nedávno jsem hrál Bordelands 2 (poprvé) příběh mě vede někam do lokací, najednou se zastavím u zajímavého názvu oblasti tak se to tam vydám prozkoumat... samozřejmě narazil jsem na protivníky s vyšším LVL nakonec jsem to tam vyčistil... o pár hodin zpět jsem získal úkoly v té oblasti... proč ty úkoly nebyly tam když jsem tam šel poprvé? Ano něco je na tom špatně ....
-
Ten titulek je fakt jak pro blbečky, zvlášť když vidím některé komentáře lidí, kteří evidentně ani samotný článek nečetli. Za druhé, díky vaší zvráceně agresivní reklamní strategii jsem si u vás zapnul adblock, nemáte zač.
-
Ale ale. To není čenobilé vidění a řečičky o náctiletých jsi si měl nechat od cesty, jelikož to na tebe hází stín pochybnosti, že ti došly argumenty.
-
Takhle černobíle a hloupě vidí svět a odsuzují jen puberťáci. Dobrou *2*
-
Já nesoudím jejich inteligenci, ale v čem si libuješ. Můžeš se tu ohánět filozofii a nebo tím, že jsi významný programátor, ale tady ti na to všichni serou. Pro mě jseš jen další jouda, co má rád patos.
-
Já tu chatrnost prostě nevidím, nevidím ani tolik to zevšeobecňování jako ty. Z mýho pohledu je to přístup, který toho má hodně co nabídnout a může tak odlišit hry jako médium od filmu a posílit je v jejich jediněčnosti. Samozřejmě to nelze dělat u všech typů her a upřímě pokud jsem se díval správně tak ani ten chlápek to v článku neříká.
-
Jelikož teď čtu prakticky jen odborný knížky a filozofii, tak se mě nic z toho, co mi přisuzuješ fakt netýká. A kdyby týkalo, tobě to může být jedno. Soudit lidi podle toho co čtou, na co se dívají a co hrajou je hloupost svědčící o tvé omezenosti, ne o jejich.
-
Ano vypovídá to spoustu věcí o člověku. Tak třeba, že neníi sečtělý v tomto žánru, že si libuje v patosu a klišé, že má rád telenovely a že nerad u her přemýšlí.
-
Nejvíc o někom vypovídá, když si myslí, co o někom vypovídá, že se mu líbí za hry *15*
Neznám snad jedinou hru, o které by se nedalo říct, že se v příběhu někde neinspirovala. Chtěl bych tě vidět, jak bys asi napsal příběh do sci-fi hry, jak ty říkáš space opery, když na tohle téma už bylo natočeno všechno co se dá od Star Treku, po Babylon 5, až Hvězdný války. Že je to podobný těmhle věcem se právě proto někomu může líbit.