Přejít na výpis diskuzí
Jim Brown z Epic Games radí: kašlete na příběh!
16.10.2013 | Pavel Dobrovský
95 příspěvků
-
Příběh mi nevadí ale ať zbytečně neruší nebo není vyprávěn pomocí milionů animací. Několikrát, nejen mnou, zmiňovaný Max Payne 3, kde při přechodu do další místnosti byla cca každé 2 minuty animace. Skvělá hra, kterou tenhle systém úplně zkur*il. V Max 1 i 2 byly krásně navržené levely a akce střídala akci a člověk si to užil a animace byly pouze na začátku, konci a občas uprostřed levelu a hratelnost byla úplně neuvěřitelná. A když přišla animace, aspoň se člověk něco dozvěděl a nečuměl jen jak postava s nějakými nepodstatnými kecy otvírá dveře. Chci hrát hry ne koukat na interaktivní film!!!
-
-
když vidím ty mínusy, tak to ale vypadá, že se to dnešním hráčům líbí.
-
MP1 to mal riešené dobre, ingame animácií tam nebolo až tak málo ale boli extrémne krátke a atmosféru skôr vylepšovali. Oproti nemu MP3 som hral raz a viac ani za boha, spomienka na cutsceny napína žalúdok dodnes.
Čo sa týka interaktivnych filmov nemám proti nim nič, taký Beyond two souls alebo Last of Us by ma síce hrať nebavilo ani omylom ale baví ma si ich pozerať na YT, najmä keď to hrá niekto ako pew a pod.
-
-
pre mňa je Klúčové aby mala hra dobré mechanizmy, aby ma bavila aj bez toho aby som poznal príbeh, preferujem teda hry bez filmečkov a dlhých ingame hraných scén, hry ktoré môžem zapnúť, zvoliť si level a hrať. Príbeh vnimám ako bonus ktorý môže zlepšíť zážitok ak sa do neho človek ponorí. Ak mi hra nedá na výber a núti ma dívať sa na ingame filmečky ktoré často ani nejdú preskočiť v 9z10 prípadov hru buď ani nedohrám alebo ju dohrám raz a viac sa k nej nevrátim.
-
Alebo si proste len starsi.. :-)
-
-
Whoops, to mala byt reakcia :(
-
-
Stane se. Přesto mi přijde komentování propracovanější tady než třeba na YT, Stream, Zive atp.
-
-