Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grind her mate spoustu. Neverim ze po grindu touzi vetsina hracu. Prave naopak
  • Hnusný je už teď a k reálný grafice má strašně daleko.
  • Taky to tak dělám všechno příběhové čtu a nevynechám jediný quest nebo neprozkoumané místo na mapě. V GW2 mi často nadávají když se v dungeonu dívám na cinematic a oni musejí pár sekund počkat. *15*
  • @...

To bych nazval "OK" a ne "skvělé". Zvlášť v porovnání třeba s FFXIV. Ale mám rozhodně radši grafiku s reálným základem, než pohádkovou proporcionální hrůzu, jako je ve WoW :) . EQN mi přijde jako něco mezi.
  • No ja ti nevim ale takovej Age of Conan (rok vydani 2008) porad vypada skvele a zadny mmorpg se k nemu po graficke strance (a nejen te) ani zdaleka nepriblizilo. viz http://www.youtube.com/watch?v=gF3AqaCQUVA&list=TLnj0btvXFgjKF_ggNUCeh7GurZgpTysdU
  • Jack1947
    To je kdyz se obcas nekomu rozsviti v lampe v mozku!
  • walltar
    WoW sem hrál, i když už před nějakou dobou a jen krátce, takž vím jak vypadá při pohybu ... ale jak už jsem říkal dřív, je to hlavně na vkusu. Prostě nemám tenhle styl grafiky rád a zatím jsem nepotkal hru, která by mě díky němu neodpuzovala ... ale hry hraju kvůli tomu jak se hrají, ne kvůli tomu jak vypadají. Pěkná realistická grafika je u mě plus, ale není to nutnost abych hru hrál. A stejně tak hru, která má jen realistickou grafiku nehraju ... grafika je podružná, důležitý je gameplay.
  • hrál jsi wow nebo jen koukal obrázky a videa? wowko v pohybu vypadá vážne dobre, ma skvele animace postav a high tier armory a brnení si v poctu polygonu a v texturach nezadaji s novymi hrami. ale pokud jsi uz v principu proti styllizovane grafice tak se ti libit nebude.
  • Souhlas. Rad bych videl, kdyby se vic MMO snazila odlisit ne jen vzhledem, nazvem a airbagy postavicek, ale hlavne zamerenim. Themepark, sandbox, arenovka - survival, scifi strilecka, akcni fantasy - atd atd. Ale hlavne at producenti maji trochu realisticky odhad moznosti.

Takove EVE je nazivu i proto (imho) ze vyvojari neocekavali obrovske zisky ale meli realistictejsi odhad ciloveho publika - diky cemuz ta hra porad zije a vyvojarum se (doufam) dari.

Ono zopakovat velky uspech v dnesni dobe nebude snadne - lidi jsou zmlsanejsi, takze je tezsi je zahackovat, zvlaste kdyz za kazdym bukem na ne hyka nove mmo.
  • Shania
    Delat MMO se zivotnosti dva roky ma fakt smysl..., vsichni vime jak vizualně dopadl EQ2, Vanguad, AoC a podobne hry.

Pro ukazku jak bude vypadat WOD http://www.mmo-champion.com/content/3753-Artcraft-Building-a-Garrison
  • Mě zas na druhou stranu teď v SWTOR single obsah baví asi nejvíc. :D Ale asi to je podle vkusu. A hlavně podle kvality, Age of Conan to měl nic moc a GW2 ani nemluvě.
  • Naprostý souhlas. Každý chce vidět výsledky. Pokud ovšem dostane to nejlepší z nejlepších za měsíc hraní, potom se autoři opravdu nemůžou divit, že za měsíc půlka hráčů zmizí. Ale tady to koliduje zase s tím, že "casual hráči" by to neměli za třeba 4 měsíce, jako hardcore, ale až za rok a potom by to opustili možná zase ti. Podle mě je hlavní hledat kompromis a nebo se předem rozhodnout pro koho chci hru směřovat. (Geniálně to podle mě má vyřešený právě Minecraft, Kingdom Come, Witcher, nebo třeba Gothic)
  • super článek a zdravej názor. story mode v MMO nenávidím, protože ten obsah si prostě nezaslouží pozornost. poslední co mě bavilo bylo wowko a vanillový questy.. tam pro mě příběhy končí. GW2 absolutně tragicky se stará o hráče jak o děcko a age of conan je jakási parodie na single.. tempo s jakým do nás sypou jednu MMO za druhou prostě nedává zájmu o obsah prostor. musí jít jinudy. a kdyby šlo o to udělat něco jako Rust+Mortal Online+já nevim co..třeba pvp a hratelnost z WoW a dát hráčům volnou ruku, určitě by to mělo úspěch..
  • walltar
    Tak tady nemůžu souhlasit ... imho wow je akutně hnusný. A věci jako Wildstar a EQN jsou pto mě hnusné už když je spustí, takže narozdíl od těch realistických her nemají ani nějakou tu dobu po kterou by byli pěkné.

Takže já jsem radši za hru, která je pěkná dva roky, než vůbec.
  • zakladem uspesneho mmo je kvalitni grind. dejte hráči cíl (napr. legendární meč) a umožnete mu ho dosahnout až po pulrocnim farmeni a bude vam vaši hru hrát pul roku. proto je tak uspesne EVE online, musíte farmit nekolik let abyste si mohli koupit Titána.
  • EverQnext landmark nemá mať nič spoločne s EverQnext. Sú to ako keby dve hry. EverQnext bude zrejme až na budúci rok.
  • MrSanta
    Nojo, ale co taky dělat s hráčema, který hru berou jako závod a jediný, co je zajímá, je se dostat co nejrychleji na max level.
    Když jsem hrál naposledy MMO (SW:TOR), tak jsem jel klasicky jak jsem zvyklý ze single her (pozorně sledoval každé zadání questu, zkoumal prostředí atd). Kluci z guildy byli pomalu už max level a já se popelil někde kolem levelu 20. A nebylo to tím, že bych té hře věnoval málo času. I když já jsem v tomhle exot. Já si četl zadání questů i ve WoWku *1*.
    Když se člověk nikam nežene, tak má o zábavu postaráno na dlouhou dobu. A když se s tím crcá a je schopnej 'zahodit' 40 hodin hraní, protože se mu přestal líbit účes postavy, tak než se dohrabe na end-game, tak je venku datadisk *1*
  • Shania
    hry s realnou grafikou rychle zestarnou, teso bude za dva roky daleko za standartem a za ctyri hnusny, to se EQN, Wildstaru, WOW nestane
  • asi jsem se tešil predcasne, tohle má být minecraft s lepší grafikou? stavet domečky v mmo opravdu nechci
  • walltar
    JJ tam už je to jen na vkusu. Já radši realističtější grafiku, nebo jen mírně stylizovanou. Tohle už je na můj vkus moc plastikový. Ale hrál sem Minecraft, takže i tohle zvládnu, pokud bude gameplay dobrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit