Přejít na výpis diskuzí
K dosažení optimálního zážitku při hraní Dying Light je třeba 16 GB RAM
5.12.2014 | Adam Homola
192 příspěvků
-
16 giga? A co s tím jako dělá? Já umím v matlabu 16 giga zaplácat jedna dvě,ale hra? *8*
-
Už sú s tým smiešny, nielenže graficky znižujú výzor nových hier DS II, WD ale umelo zvyšujú nároky na PC, CoD či teraz FC4, na FC4 existuje patch, že to spustíte aj na dvojjadre, mne osobne to frčí na trojjadre na medium+, prečo sa to nedalo spustiť v menu hry, nikto netuší .... Páčkovače sú in, tvrdí reklama.
-
Jak jsi to narval na základku? Máš 4*8?
-
Ještě že jsem se předzásobil, když byli RAMky super levné, 32 GB by mělo ještě rok snad na hry stačit :D
-
Klikací konzoláci dorazili *1* Všem příspěvkům co nějak kritizovaly výkon konzolí najednou přiletělo pár mínusek navíc za minutu a oponentni šli nahoru. Lidi méně okatěj říkám. Ale tím nezměníte ten průměrný výkon konzole.
-
Však ti dobře odpověděl a v podstatě s tebou souhlasí.
-
Ryse? Viděl si tu hru naživo nebo jen na obrázcích. Ryse je plochý výkal, graficky bych řekl až průměr, fakt sem na tom neviděl za té půl hodiny co jsem s tím měl trpělivost, nic zajímavého.
-
Sice me zarazi na co tohle potrebuje 16GB ram ale je fakt ze 16GB uz taky mam docela dlouho z dob kdy byli levnejsi.
Jen me nenapadlo ze next gen porty to pouzijou na odflaknuti optimalizace mezi architekturou sdilene ram konzole do PC... nebo aspon si myslim ze to je ten duvod.. -
Xbox One? Vždyť pomalu ani neumí fullHD rozjet.
-
Takéto hry sa neoplatí ani sťahovať, ver mi, je to plýtvanie bandwidthom, si radšej stiahni nejakú blu ray prírodu.
-
Ta hra má mít demo, takže na tom si to může vyzkoušet. Může i pak kritizovat?
-
Nebo si stáhne demo.
-
Stejně je to smutné, když si vzpomenu jak jsem si myslel, že s novýma zolema se konečně z Fhd 60fps stane tak nějak minimální standart a hraní (na PC) se zase posune o kus dál. Místo toho tu máme hromady her, které na zolích mají co dělat aby se vůbec dostaly na bídných 30fps nebo fhd, běžně to padá někam na 20 a na PC zase člověk potřebuje higend pc, aby si tu hru užil na max při 60fps. Myslím, že jsme tak nějak prohráli všichni. A můžou podle mě za to především pitomci s předobjednávkama a casual hráči, kteří nevidí co kupují. A to říkám jako někdo, kdo má opravdu solidní pc a zahraju si všechno na vysoké při super fps. Jenže já tak nějak myslel, že touto dobou už ty hry budou graficky tak nějak dál a to jak na zolích, tak na PC (každá platforma dle svých možností). A nejen graficky, když se podívám jak tupá AI ve hrách je. Jak se tu málem oslavují věci, které dřív byly naprosto normální. Je prosinec, za chvíli 2 týdny absolutního volna a člověk nemá co hrát, nejbližší snad pořádná hra je třetí Zaklínač někdy za čtvrt roku, to je síla toto :(
-
Ja mám v robote dokonca 128 gb ram, je to síce taký menší server, ale podľa poľských chalošov by mi mal dying light bežať 8 krát lepšie ako na ich odporúčanej zostave :D
-
Další super výmluva jak si ospravedlnit krádež/piráství. Chceš to zkusit? Kup si to! Nezajíma tě to? Nekupuj a nech to bejt!
-
http://www.polygon.com/2013/8/27/4663442/cerny-ps4-devs-will-get-more-out-of-the-hardware-in-year-three-or-four
Zákony fyziky neojebeš, ale počítání fyziky GPU na místo CPU např.? Nebo paralelní procesy u DX12 pro Xbox One? Speciální enginy (Havok) a tak dále a tak dále. Výkon se dá vždycky nějak obšhlehnout, viz třeba u starších her, kdy vývojáři museli používat "speciální obchvat", aby vůbec dokázali rozjet hry ve 3D. -
To vkládání anglických slov do české věty je otřesné....A tím chceš říct, že když dám 64 GB RAM doporučené, tak to rozjedou všichni? Je pak ale nesmysl cokoliv zveřejňovat ohledně požadavků, když neodpovídají realitě.
-
O hru sem se vubec nezajimal, ale jak se tak divam na ty pozadavky tak to stahnu uz jen kvuli tomu abych videl jestli sou ty naroky pravda nebo ne. Jelikoz system me bere 1-2GB RAM podle toho kolik toho mam pustenyho na pozadi tak chcu videt tech jejich 14-15GB po spusteni te jejich uzasne hry.
-
Minimálně GTX 670 a doporučeně 16GB RAM? Pfff. Podle nároků bych čekal graficky podobnou hru jako Ryse.. Jsem si jistej, že lidi s GTX 460 to rozjedou plynule na střední detaily a oproti maximálnímu nastavení tam nebude nijak zásadní rozdíl. Jako u většiny her, zbytečně naddimenzovaný nároky.
-
ty o jabĺčkach , ja o hruštičkách?