-
hry na pc jsme hral dlouhy leta (od 8bitu), ted mam cca 3 roky konzole (x360,ps3) a jem nadmiru spokojenej...PC uz pouzivam jenom na praci. Nechapu proc si PC hraci neuvedomujou komfort hrani na konzolich...nicmene i tak jsou vsechny ty hadky zbytecny. Ad si proste kazdej hraje na cem chce, protoze kazdymu vyhovuje neco jinyho.
hlasky o autoaimu, gamepadech vs. mysich atp. zacinaji bejt dost otravny klise.
Jeste k tem argumentum s rodinou a TV...slusnejsi televizi ma uz dneska doma kde kdo a rodina opravdu neni nic co by znemoznovalo hrani na konzolich o nic vic nez hrani na PC :)
nikomu nevnucuju nazor jen mi pride ze kazda platforma ma svoje pro a proti. -
k hraniu na PC potrebujes monitor/TV,k hraniu na konzolu potrebujes monitor/TV.
naklady su rovnake,ci uz mas alebo nemas doma TV.Nedeformujme realitu.
kazdopadne PC sa da ovladat aj z toho gauca na velkoplosnej TV,alebo na HD premietacke na celej stene. -
Tak za prvé většinu hráčů nějaké zakládání rodin teprve čeká a za druhé ve většině rodin je více televizí už celkem normální. No a pokud nemáte doma zdi z papíru a nemáte ve zvyku si TV pouštět na plné pecky tak by i ta sousedka nemusela být problém.
-
jojo, jak jsem si tohle precetl, tak me clanek prestal zajimat...taky by me zajimalo, proc si autor k te sve super TV nepripoji misto konzole pocitac s gamepadem a nekupuje hry pro PC, ktere ho vyjdou o polovinu levneji nez ty konzolove
-
Slavný Duke 3D měl taky autoaim, nebo Doom. A jaký to byly panečku HRY.
-
Mě zase fascinuje jak všichni konzoláři nemají rodinu a můžou v klidu hrát na velké TV s hifi.
Mě by asi rušila pobíhající dcera a sousedka bouchající na stěnu. Nedejbože kdyby manželka něco chtěla. I proto vítám PC, kde si sednu do rohu,zapnu si 24" LCD, na uši dám 5+1 headset. Sice to není jako v kině, ale zas vím že nikoho neruším a nikdo mi nebude běhat mezi židlí, klávesnicí a monitorem. -
není pravda. nikdo těm ten crack lidem nenutí. tohle je ošemetné téma a není vůbec jednoduché. s tím vyčíslováním ztrát to není rovněž žhavé. to že někdo hraje cracklou hru ještě neznamená, že by si ji koupil. někdo patrně ano, ale určitě ne všichni. spíš by to chtělo vymyslet nějaký typ ochrany, která by zaručila například měsíc neprolomitelnost, ale to by muselo patrně fungovat na jiném principu než doposud.
-
ano da se omezit, ale ne uplne vypnout...
-
Takže by to nakonec dopadlo tak, že by to hráli lidi co maj zmáknutýho Tekkena :D
-
No absolutne si neviem predstaviť taký Silent Hunter na konzolu to by boli jake comba na gamepade len pri ponore *1* *11*
-
No ten článek si o tu diskuzi vyloženě říkal. Ale ono když autoř řekne takovou pitomost jako že "proč bych hrál na pc, když můžu hrát na konzoli s velkou plazmou a hifi", není se co divit. Pane autore, pokud už říkáte, že je konzole levnější, tak ji laskavně omezte o příslušenství jako obrazovka a zvuk. Protože v takovém případě se klidně dostaneme na 100 000.
Když pak označíte člověka s PC jako hrbícího se u malého monitoru a nějakých plastových bedýnek, vyloženě ze sebe děláte hlupáka, nebo to bylo cílem.
Mě je jasné, že píšete pro x lidí, kteří nemají mozek a nepochopí to, ale faktem je, že já s PC můžu mít (a mám) kvalitnější monitor\tv stejně jako zvukovou aparaturu.
Takže abych použil vaši sprominutím debilní frázi - "proč bych hrál na konzoli připojené k analogové tv s ne ani HD signálem a šumivým stereozvukem, když můžu hrát na výkonějším PC s obrazově naprosti kvalitnějším fullHD monitoru a kvalitní THX zvukové sestavě?"
Buď mi dáte za pravdu, nebo budete oponovata fakticky tím tak shodíte to co ste psal v článku, vyberete si :) -
Normální člověk tohle nikdy nenapíše.
1. Nevhodné max. první dva týdny. Jakmile se do toho člověk "dostane", tak dává headky v FPS jedna radost (každý dlouhodobý hráč Xboxu to potvrdí).
2. Teď jsi mě rozesmál :-D V současný době má hacknutý Xbox pouze 4% uživatelů, zbytek už má strach ze zabanování.
3. Neznám nikoho, kdo má konzoli, který by raději u ní seděl na židli, než pohodlně ležel na gauči atd. Ne, zamysli se na chvíli. TELEVIZE JSOU Z 90% PŘED GAUČEM NEBO POSTELÍ.
4. Takže ty hry na počítač stahuješ, protože jinak by jsi takovou kokotinu nemohl napsat.
5. Možná proto, že počítač není primárně dělaný na hry...
(Nemyslim to osobně) Hele, ty hovado, z těch sraček co jsi napsal se nedá věřit ani jedné větě. Osobně pochybuji, že jsi si vůbec někdy Xbox koupil. Spíš jsi ten klasický PC fan boy, který nemá s konzolemi zkušenosti a bojí se jich jako čert kříže. Protože gaming na nich je zkrátka lepší. -
A to nevíš že se dá vypnout? Lidi se za těch několik let na gamepadu naučili celkem dobře takže neni důvod proč by na konzolích neměly být FPS hry.
-
autoaim se da vdycky vypnout ;)
-
Myslis takove to na co se vecne diva buď otec rodiny, nebo manželka na telenovely, nebo děti na pohadky..... Pokud nežiješ v domacnosti sam, tak na nerušene hraní stejně potřebuješ samostatnou televizi, jako k pc monitor.
-
Sorry místo líbí sem nechtěně klikl na nelíbí.
Jinak souhlasim ale zustává otázka zdali by vývojáři nebo spíš vydavatelé změnili svůj přístup. -
Není problém mít TV s PC výstupem v jedné místnosti a monitor s klávesnicí ve druhé a zároveň koukat na TV na film a na monitoru pracovat ve Wordu. Dokonce jde v klidu poslouchat na TV i na PC jinou hudbu a pokud nebude vadit cukání filmu, není problém hrát hru se zvukem a koukat na film se zvukem. Stačí mít grafárnu se zvukovkou. Já mám pracovnu od PC vzdálenou asi 8m a takhle bez problém funguju. U her je jen trochu problém donutit je běžet na sekundárním monitoru a pak mám problém s dálkovým ovladačem, který se malinko pere s klávesnicí. Takže zábava na druhém monitoru musí být při práci poněkud pasivnějšího charakteru :)
-
PS3 jde bez problémů "načipovat" pouze pomocí android telefonu a USB kabelu. A u včetně i nového firmware, který se tomu snažil zabránit.
-
nejvetsi zverstvo je autoaim. na jake platforme ze ho najdu? aha jo uz vim...
fps nepatri na gamepady *3* -
je tak težke vypátrat tvurce cracku nebo lidi kteri nelegalni software na netu rozsiruji? Nemyslím. Dnes vas policie muze snadno vypatrat i pes net a nejste anonymní. Pritom se jedna o normalni kriminalitu srovnatelnou s kradezi. Jen je treba aby se tomu nekdo zacal venovat. Ientita nekterych techto lidi je pritom verejne tajemstvi a nekteri pubertalni envyvinuti jedinci je maji za hrdiny. Pritom jsou to obycejni ubozaci *12* kteri si tim nejspis leci nejaky komplex *4*
Doplacime na to my vsichni slusni hraci