Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • - na PC je x typu her pro narocnejsi hrace, neni to jen o onlinovkach ty jelito neznale. Na konsolich prave kvuli omezenemu ovladani neudelas zadnou poradnou strategii, simulator apod.
    - Kouzlo gamepadu jsem na PC poznal x let predtim, nez ty sis koupil PS3, takze zase argument naprosto o hovne. *11*
    - Ze ty neuznavas digitalni distribuci je jen tvuj problem. Jak je videt na jejim rozmachu, tak evidentne nemala cast hracu na pc i konzolich nejsou tak zpatecnicti jako ty a je to jen dobre. Navic na PC je prakticky kazdy titul i v krabicove verzi, takze nachapu, co mas za problem *7*
    - jedine s cenovym srovnanim nejsi zase tak daleko od pravdy.
  • Znie to neuveriteľne ale vyzerá to tak, že pre všetky modely PS3 a PS3 Slim je konečne dostupný modchip, ktorý umožní hrať zálohy hier. Modchip je vo forme USB kľúča, čiže inštaláciu zvládne každý sám a bez porušenia záruky, čo je skvelá správa.
    ZDROJ : http://techblog.sk/2010/08/20/prvy-modchip-pre-ps3-psjailbreak/
  • Prej PC je jen o onlineovkách :D
    Dobrej hlod.
  • Jde to dnes už celkem dobře a snadlo ale nevím jestli se to moc vyplatí,ze starší fw nejde používat PSN,a mam takovej dojem že se tak ošidíte i o všechny online možnosti svych originálních titulů.Navíc ty hromady dat co ty hry dnes mají a na českych uložištích toho moc neni a platit zas za rapid nebo megaupload nevím no,tak nutně všechny hry mít nepotřebuju
  • A kdo jste měli někdy nějakou konzoli ?Ja jsem si pořidi PS3 a moc se mi nechtělo ale nakonec mě to okouzlilo u kamoše.
    -Ted už vím že to prostě na kompu to nemá cenu,počiač je jen o onlinovkách a takovejch a i přesto vyjde určitě pár mmo titulu na konzole,takže PC pro ty nejnaročnější,třeba modifikace jsou vyhoda.
    -Na konzoli nejsou žadný ochrany typu bejt pořád online,většinou je většina her jen s minimální instalací,digitalní distribuci neuznávám mám rad když si zaplatim a mam to prostě hmotně.A kouzlo gamepadu se musí poznat.Už žadný hledání co se čim ovládá jak na klavesnici.
    Takže mě kombinace notebook + konzole naprosto vyhovuje.Já mám pc akorát na programy CAD,photoshop a stahovaní a tak podobně to mi konzole prostě nedá.A když sem něco na PC hral tak to byli stejně jen palenky z čehoš asi většina kritiků proti konzolím stejně čerpá.
    -Cenově ale hraní vyjde tak nějak podobně jako pc neřekl bych že jsou konzole o moc levnější.
  • Posuzovat konzole na základě zkušeností s 16let starou konzolí je trošku absurdní. Nezdá se ti?
  • A on je dneska problem propojit PC s TV a Hifi soustavou, kdyz ma kazda grafika HDMI nebo aspon DVI a i ta nejlevnejsi zakladni deska ma dnes opticky, ci koaxialni vystup zvukovky do hifi veze. A hrat si z gauce na bezdratovem padu ci bezdratovem setu PC take nedovoluje? Jediny rozdil je, ze PC vyjde draz, nez konsole. Zase jsou levnejsi hry a PC nabidne krome hrani mnohem vice i pro pripadnou praci, pohodlnejsi pouzivani internetovych sluzeb atd. Pokud mam hru nainstalovanou, tak tech par sekund navic nez spustim hru me nezabije. Navic konsolove hry a trpi tim i PC konverze trpi problemem, ze nez clovek hru spusti, tak stejne minutu musi neco klikat, takze je to burt. Rozhodnou jedine typ her, protoze poradne strategie na konsolich proste nejsou, stejne tak FPS hra na padu je zverstvo, naopak sportovni hry od EA se delaji vetsinou pouze na konsolich atd.
  • Pc tu bylo, je a bude. Je to platforma, ktera diky sve otevrenosti prezila tolik let a nadale se vyviji. V budoucnu se bude prolinat konzole a PC a mozna konzole nahradi plne PC v jinepodobe s tim rozdilem,ze se na televizi pripoji bezdratovy displayport a bude se ovladat xbox controlerem. Ono mozna nejlepsi bybylo, kdyby se misto vyvoje konzoli udelal jeden hardwarovy profil podle ktereho by se vyvijely hry v horizontu zivotnosti konzole a po urcite dobe by se zmenil. Pak by kazdy kdo si koupi urcitou hardware konfiguraci mel zajisteno plynule hrani aniz by si musel koupit konzoli. I vyvojari by meli klid.
  • Jde si to uzit zcela urcite, ale s autoaimem :D
  • ucho
    PS3 se kopírují od počátku PS3, každá hra je k dispozici ke stažení. s ochranou je to bohužel složitější, takže je to víceméně k ničemu...
  • Tak on se rozběhl warez na PS3? Zajímalo by mě jak: PS3 ochrana nebyla prolomena a na žádné warez stránce PS3 hry nejsou.
  • Amylee.Anderson
    Nic, proste je nemám ráda. Na PC proste hraju už od malička a když jsme mela v ruce PS1 tak me to nesedlo ani trochu. A konzole neni tak multimedialni.
  • No ty si preukázal svoju inteligenciu.. tiež nesúhlasím s vyše napísaným názorom, ale ten názor nenapísala jedna krajina, a pre tvoju informáciu sa jej hovorí Slovensko.. nechápem takéto fakt trápne, nezmyselné príspevky.. inakšie článok veľmi dobrý, však Dan Vávra
  • Tak vy doma nemate televizi?:) Ja si myslim ze televize je vetsi zaklad nez monitor, tak to bylo asi mysleno. A to ze dneska asi stare bez HD televize ma malokdo, je druha vec..
  • A teď si vemte, že warez se rozběhl už i na Playstation 3 a najednou se začalo Ps3 prodávat líp??? To je ale náhoda. Spekulanti v tom vidí záměr Sony. Podle mě je to pravda, že pokud je na konzole Warez, tak si ji může dovolit i chudší vrstva, tím pádem ji má víc lidí a konzole je tak rozšířená, frčí a originálky se prodávají líp. Říkejte si co chcete, ale kdyby PS3 měla hned Warez hry, Xbox 360 by dneska tak oblíbenej nebyl, jak je a Sony by měla mnohem větší prodeje originálek. Vemte si, jak se prodávají originálky na Xbox360 oproti PS3 a to je warez ,, konzole´´
  • ucho
    doba je uspěchaná, ne každému doma jede počítač nonstop. po práci si chce prostě jen něco zahrát. když má dobrou televizi, dobré ozvučení, je to další plus. prostě spustí a jede... je to prostě další způsob hraní, který baví rovněž spoustu lidí. a pak je to o tom, co komu víc sedne. jinak to, že má někdo konzoli, ještě neznamená, že nehraje na PC (nebo i druhé konzoli :) )
  • Článek není příliš kvalitní. Bohužel autor tomu moc nerozumí, což je vidět. O tom, že budoucnost tkví v počítačové domácnosti nepochyboval nikdo už pře x lety. Já podobný vývoj čekal už na zač. r. 2006. Ostatně, podle čeho myslíte, že se dělají produkční plány? Podle konzole, která je jen osekanou verzí starého počítače? Nenechte se vysmát. ta má jen méně inteligentnější zákaznickou klientelu. Podle blbce nemůžeš soudit vývoj HW v budoucnosti :-*3*
  • Hihi, no nemám to ve zvyku se zastávat lidí v inet. diskuzích. Ale mě Dan Vávra nepřipadá jako člověk, který tomu hovno rozumí. To možná že vám v severním maďarsku... *3*
  • ani som to nedocital do konca ... clanok pisal dement co sa tomu hovno rozumie,postihnuty konzolak
  • Netbooky budou sice vykonejsi, ale tvurci her porad narocnejsi, takze pochybuji, ze si vsechno v pohode zahraji na pristroji za 6tisic...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit