Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Nezlobil bych se. Z principu odmítám dát firmě velikosti Activision-Blizzard 1200+ Kč. Že zrovna oni to potřebují, že? Když mají jedny z nejvýdělečnějších značek na trhu... Mám předobjednaný Torchlight 2 a Diablo 3 by byla jen taková třešnička na dortu.
    • Kdyz jsi ochoten dat za hru 1000 az 1100, tak nechapu, proc je problem dat za dobrou hru 1200. Zvlast kdyz pred vydanim je moznost vyzkouset si bezplatne, jak se to hraje, takze ma clovek relativne dobrou predstavu, co kupuje. Libi se, koupim, nelibi, nekoupim. Argument, je to o 100,- drazsi nez jine hry je trochu mimo misu.
    • LOL.. takže ty odmítáš Blizzu zaplatit za produkt, protože "už maj pěněz dost"? To je v tom případě normální komunistická závist.
    • Spades
      VŠECHNY nové AAA tituly stojí buď 50 USD a 50 EUR, nebo 60 USD a EUR... Z této ceny pak firmy dávají slevy
    • Veskoslav
      Takže si kupuješ hry jenom od malých a nezávislých studií? Jinak totiž nechápu tvůj příspěvěk.

P.S: Než se dočkáš T II, to budou pomalu Vánoce:)
      • rancor1223
        To ne, většina AAA titulů stojí kolem 1000Kč a v předprodeji se občas dá koupit i levněji. Nevidím ale sebemenší důvod proč by si gigant jako Activision-Blizzard měli účtovat v předprodeji za obyčejnou edici D3 více jak 1200Kč.
        • v Tescu bylo D3 za 800,- ale ne moc dlouho:D
        • Veskoslav
          No kromě ME3 se mi nějaký AAA titul pod 1000 Kč nevybavuje. BF3, CoD MW III, Assasin, Fifa všechny tyhle hry začínaly na 1399. A vem si, že Warcraft III dokonce začínal na 1599 Kč! Tudíž Blizzard slevnil své nové tituly. Ale to by sis musel o tom něco zjistit, že? A to dá moc práce....

P.S: Mimoto já mám v Diablo za 1099.
          • rancor1223
            @czlukas No a to je právě ono. Mě D2 vůbec nebavilo. Zato u Torchlightu jsem strávil desítky hodin. Torchlight podle mě z Diabla vytáhnul to nepodstatné - příběh a nahradil to ještě větším množstvím popkornové akce. Spousta lidí se mnou v tomhle nesouhlasí, ale ze všech lidí co znám - všichni hrají tenhle typ RPG aby zabíjeli davy monster, ne aby se kochali příběhem. Další věc je, že nemám ani jednoho kámoše co dá tolik za hru. Ale Torchlight si klidně koupí všichni protože je levný...
          • rancor1223
            Nezkoumal jsem to, kouknul jsem na Heuréku a vynechal pár úvodních pochybných obchodů.
            Ale co se týče ostatních her co jsi vyjmenoval - já měl BF3 za 950 i s poštovným, ocelovou psí známkou a plakátem. A Assasiny tuším taky tak drahé nejsou.
            • Spades
              Navíc musíš brát, že Blizz to na svých stánkách MUSÍ prodávat draho, jinak by si nikdo nekoupil krabicovku.

Berme tedy cenu, za jakou to prodává třeba games. To je 1200... celkem normální cena. Diablo 3 je AAA hra od velkého developera, ketrý do její vývoje dal těžké prachy. Kdežto Torchlight tolik za vývoj neplatí. Mě osobně torchlight nebavil tolik jako diablo, a to si řekne spousta lidí. To se pak odráží v ceně - Lepší hry holt víc stojí... To že blizz dává cenu v 1 USD = 1 EUR, je pak věc úplně jiná, ale s tím už nic nenaděláme... To dělá každý... Osobně lituju australanů, kde to stojí tak 100 USD...
            • rancor1223
              OK, konečně se někdo vyjádřil slušně a vysvětlil mi situaci. Z toho mi ale vyplývá, že:
              Torchlight 2 stojí 480Kč, přesněji tedy 350Kč, když si koupím 4-pack na Steamu s kamarády; Steam je hlavní distribuční platforma Ruinic Games
              Diablo 3 stojí na stránkách Blizzardu 1430Kč.
              No a jsme tam kde jsme byli, nedám Blizzardu(Activisionu) 1400Kč za hru. Přesněji to nedám nikomu. Je to moc, a specielně u Blizzardu, který si to ze všech firem nejvíce může odpustit a dát to za nějakou "normálnější" cenu. A pár dalších důvodů proč ne D3 bych ještě našel...
            • Spades
              Základní cena je to, za jakou to koupíš přímo u prodejce. Tzn u BF3 je to Origin cena.
              Vsechny krabicovky jsou samozrejme levnejsi. Je to proto, ze distributor to prodava treba za 600 do skladu, kterej to prota za 700 do mensich skladu, ktere to prodaj za 800 do jeste mensich skladu atd atd... Xzone, JRC a dalsi velci prodejci kupujou normalne z nejblizsich sladu, proto prodavaj za skoro stejnou cenu jak na originu, ale najdou se firmy, ktere kupujou hry za nizsi ceny + si nedavaji takovou prirazku, protoze jsou nizkonakladove. Nekdy je taky dovoz z ruska, takze tam jdou sehnat hry i kolem 600, ale proste diablo se jim nevyplati prodavat tak levne, protoze vi, ze lidi ho koupi i za stejne vysokou cenu jako ve velkych obchodech. Proto jsou krabicovky o tolik drazsi nez ostatni hry. Uz to konecne pochop. To neni chyba Activision Blizzardu. Ti nemaji s cenou v obchodech moc spolecneho.
            • rancor1223
              Jak jako základní cena? BF3 se normálně prodával okolo 1000-1100Kč v předprodeji.
            • Veskoslav
              Ale to nebyla základní cena BF3! To si proboha už uvědom! Základní cena BF3 byla 1299! (Já ho mám za 650)
        • Trvalo mi celých 5 minut, než jsem našel obchod, kde mají D3 za méně než 1100 korun.
    • lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit