Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
No já řeknu akorát:Jooo Diablo III je nejlepší.I Titan Quest byl horší.
Ale pro fanoušky je to jasná volba a to jim brát nebudu. -
-
titan quest byl lepší graficky, ale po dohrání mě nebavil znova na lepší obtížnost, diablo jo, nevim čím to je, ale je to tak :)
-
-
Mě třeba nebavilo hrát znova Diablo, ač jsem ho hrál. TQ jsem míto toho hrál nesčetněkrát a pořád mě celkem baví.
-
-
Když se jim to líbí tak bych jim to nebral, přeci jen né každému se libí to stejné. Já osobně taky nejsem z Diabla nějak zvlášť odvařenej. Jsem spíš žvědav na Grim Dawn či Trochlight 2, ale když bude možnost tak Diablo alespoň vyzkouším . :)
-
Svym prispevkem si zde zadelavas na pekny maler i kdyz si myslim , ze to je jen cilena provokace na rozpoutani flame :)
-
-
Jak se do lesa fanbojuje, tak se z lesa flamuje?
-
-
-
Tak jsem psal na X-Zone,že chci vrátit zboží zpět.To jsem zvědav:-)))
-
-
Když pominu fakt, že to nejde resp. vrátit to můžeš, ale peníze ti nedají :) tak proč? DII jsem hrál a ačkoliv jsem betu DIII nezkoušel a řekl jsem si, že se nechám "překvapit", tak můžu řict, že nijak nepřekvapil.Ani to není zklamaní, pač sem tak nějak tušil, že to nebude nic víc, než jen DII s lepší grafikou a jiným "příběhem".
Takže co te jakože zklamalo na DIII ? :) -
TIPNU si, že ti to nevýjde, protože bys nejdřív nějak musel vyřešil s Blizzardem odebrání klíče z battle.net účtu. A to asi nemají moc rádi. Protože Xzone by tvoji kopii nemohlo znovu prodat.
-
A oni mají v smluvních podmínkách, že berou zpět hry jen tak bez důvodu?
Protože jinak hra přece funguje přesně jak má... to, že si občas nezahraješ je přece jasné z always-online-DRM a za to prodejce nemůže. A o always-online-DRM jsi přece věděl předem, ne? Tak nevím, proč se čertíš...
Tak jen doufám, že se Diabla 3 prodá co nejvíc, pak to bude ve více hrách. *3*
/ironie
Je to smůla no. Už jsem o tom ale naplácal dost no. Škoda, že decentní hra musí být po*rána takovým DRM. -
-
§ 53 odst. 7 zákona. č. 40/1964 Sb aneb. právo zákazníka na vrácení zboží koupeného přes internet bez udání důvodů.... *3*
-
-
Tohle se ale netýká věcí jako jsou hudební cd, filmy na dvd nebo prave treba hry... respektive vratit to muzes, ale jen v pripade ze jsi to neotevrel a vratis to v neporusenem obalu...
-
Hmm, tak jsem si to našel a je více než jasný, že proti tomuto jsou obchody nějak ošetřený.
Jinak bych si přes net mohl objednat digitální download jakékoliv hry, navázat si ji na account, ale stejně ji pak vrátit a chtít prachy zpět. A jak bude obchod řešit CD key navázanej na accout u nějaké s nimi naprosto nesouvisející služby?
Prostě si myslím, že všechny prodej přes net mají obchody s hrami nějak ošetřené třeba přes odstavec 8d.
-
-
-
-
Už s tou srač*ou dejte pokoj jak k téhle hře může někdo přirůst jen trapný klikání a směšné postavy ala dětinskej blizzard
-
-
Doufam, ze za tohle shoris v pekle... Aby si te Diablo podal Kaciri !!!
-
A co jsi čekal proboha? Nejočekávanější hra v tomto kvartálu.....V další je tom MP či FC. To i u těch her budeš brečet, že je více a více informací či soutěže. Nemusíš sem chodit jsou desítky herních webů (začal bych třeba "Bonuswebem", tam o Diablo nezakopneš;))
-
-
Tam člověk nezakopne o nic jinýho než články typu: Kvůli hádce o hru zmasakroval vesnici
-
-
protože to baví
-
-
Ok tuhle soutěž vyhraju a pak hodím na youtube video v němž Diablo 3 sht rozkopu a spáchnu v hajz*u
-
Dobry, kedy budu zverejnene vysledky losovania ? *4*
-
Pro jana:
Směřoval jsem někam jinam, ale když už jsi to načal... Především bych rozlišoval intelektuály a inteligentní lidi (to první nemusí automaticky znamenat to druhé - a naopak). Hry, které tady vyjmenováváš, nejsou inteligentně náročné. Ne tak aby je nezvládla skupina obyvatel rozložená ve vrcholu Gaussovi křivky. Určitě ale jsou pro náročnější hráče.
polodebilni simpanz sice dokáže mačkat dvě tlačítka, ale pochybuji že dokáže koordinovat pohyby myši, mačkat a zabíjet nepřátele. Ještě přitom vyhodnocovat informace a měnit taktiku podle toho co se děje na obrazovce. U polodebilniho simpanze je podle mne problém jenom vnímat to co se děje v "obrazovce". Takže sorry tohle je čistej troling -
-
Tak proc tu havet krmis kdyz je to jasnej troll :D
-
hele vis proc je v D3 vsechno nahodne generovany a hlavne mapy? No protoze dvojka sla dohrat se zavazanejma ocima stacilo jen klikat a to by dokazal i ten polodebilni simpanz a navic i slepej. Mozna u D3 by mu to neslo ale kdo vi *3*
-
-
dvojka byla taky nahodne generovana, takze your argument is invalid...
Navic chcu videt, jak by se zavazanyma ocima porazil byt jednoho bosse ... -
-
toho simpanze bych uz opustil, to byla nadsazka, kdy jsem nechtel pouzivat vulgarni vyrazy jake pouziva treba .uff. :)
-
-
-
no ale ty se mnou v podstate souhlasis.. uznavas, ze vyjmenovane hry maji vetsi naroky (at uz na cokoli) a jen tim, ze tady vyjmenovavas dukazy, ze simpanz to preci jen hrat nemuze *1* tu absurdni situaci legitimizujes:).
Taktika? Nebavime se o Total War, ze ? -
-
Ne nauč se číst... Mluvíš o inteligentních lidech a o inteligenci a já ti říkám, že jsou pro náročnější hráče. Takový člověk může mít spoustu jiných proměnných - vlastností, které ovlivňují jeho zájem o hru...
polodebilniho simpanze ti předhazuji, protože ten tvůj stupidní troling, není o ničem jiném než o snaze shodit určitou skupinu hráčů...
U Diabla II bylo velice obtížné dohrát hru na na nightmare úroveň za čarodějku (já to nehrál na nightmare - ale vím to od známých). A rozhodné jsi musel mít dobře vyvinutou taktiku a jiné vlastnosti (samozřejmé že v té hře jsou limity), aby jsi byl schopný projít celou hrou...
-
-
-
:) Diablo II aj I sa hrava doteraz,Ty asi moc nemas prehlad o situacii ze?
A za ten Mesiac Blizzard na IIIke zarobi na vyvoj Diablo IV. *1* -
-
Spis to pujde na Titan
-
-
Chlapci, jen krátce. A kdo nechce číst, tak předem - 1/10. Diablo 3 má výbornou hratelnost, ne-li lepší jak D2. Systém hry - skilly, automat statů, eventy, artisani a jejich levelování. Ty nové prvky ve hře jsou fajn a ikdyž některé to trochu zjednodušují, dotává ta hra úplně jinej drajv a lepší drajv. BOHUŽEL to už není Diablo. Příběh je naprostá katastrofa a kdo říká, že hry jsou hlavně o klikání a o multiplayeru, ať raději okamžitě přestane číst a vrazí si facku. (spoiler) 1. akt byl jště v pořádku - atmosféra docela temná, lokace moc pěkný a zajímavý, pak to ale přišlo - Butcher. Nejen, že je směšnej, ale na těch velkejch příšerách je vidět, jak je ten novej styl Diabla strašně nedetailní. Když si vzpomenu na Andariel a její trůn, všude krev po stěnách, to jezírko s mrtvolama. To bylo opravdu super. Andariel sama o sobě nebyla těžká, ale sálá z ní ta bizarnost. Efekty - při soubojích je to extrémně nepřehledné. Je mi jasné, že vám to tak nepřipadá, ale barevná paleta to hodně kazí. Smrt Deckarda Caina by si zasloužila mnohem víc, než jen trapnou in-game animaci...postavu, kterou všichni milujeme, zabije fialová víla z Warcraftu. To je snad vtip, ne? Ale pořád se to ještě dalo skousnout. 2. akt byl taky docela obstojnej, ale tady to začíná. Beru Nový Tristram lokaci jako zajímavou připomínku Diabla univerza a celkově se hodně povedl, ale proč tedy musí pokračovat v pouštní lokaci jako Lut Gholein? 3. akt byla naprostá katastrofa. Přípomíná 5.akt v D2 a je prostě nudný, Azmodan je komické tlusté prasátko a rozhodně nebudí respekt. Obecně se moc ty poslední Zla vykecávaj a nějaká temná atmosféra je ta tam. A poslední akt? Hrůza a děs. Nebe se přece musí vymazlit..jasně, napadli ho démoni, ale to neznamená, že musí působit prázdně jako peklo v D2. Celkvoě je to remake Diabla 2, žádné pokračování, které to posune někam dál. jen systém se posunul. Tyrael se obětoval, fajn. Hezkej začátek. S Leah jsme to nějak očekávali (ti co mají aspoň polovinu mozku), ale proč se o ní vůbec nikdo na konci nezmiňuje? Jen tak snadno se jí zbavit, když ona je prakticky tou osobou, která nás vede Diablem 3. Jako charakter s ní strávíte dost času a najednou jen pronesete, že je teda asi mrtvá, chudák. Hmm...Pro mě umřela Diablo série. trojyk byl vždycky prokletý, ať jde o film nebo hry. Třeba někde v jíný dimenzi si užívaj lidi Diabla 3 od Blizzardu North. Závist.
-
-
P.S.
taky je hloupost že nebe mužou napadnout andele, Buh a andele maji absolutni moc a demoni muzou napadnou akorat tak nas svet. Tohle je zakladni princip , ktery by mel byt dodrzen i ve fantasy hre.
Tkže pribeh hruza, prvni dva akty dizajnovo skvele, začatek tretiho aktu slabota. Jestli jak rikas to bude dale upadat tak jim asi tech 12 let stačilo na prvni 2 akty a pak zbouchly ješte zbytek aby to mohli konečne vydat? -
-
pleteš si slova "měl" a "mohl"
-
Bahca na spoilery, ale svoje nabozenske predstavy nekonfrontuj s pocitacovou hrou. Andele z Diabla nemaji nic spolecneho s nejakym krestanstvim. Uz jen to, ze se koncil rozhodoval, ze vyhladi vsechny lidi, aby zabranili tomu co se prave stalo ve tretim dile a nedoslo k tomu jen diky 1 hlasu, by te melo upozornit, ze to neni zadny biblicky pribeh. Tyrael se za nikoho neobetoval, ale protoze byl obvinen, ze zavini zkazu ,,nebe,, protoze diky lidem Diablo ziska svoji moc a on nesouhlasil s likvidaci lidstva, tak odmitl dat zustat v ,,nebi,, a odesel. V D2 ti nevadi, ze se dostanes portalem do ,,pekla,, ale tady ti vadi portal do ,,nebe,, ?
-
-
Tyrael je smrtelný, tudíž se obětoval.
-
-
obetoval svoji nesmrtelnost, aby se mohl stat clovekem, protoze vzhledem k tomu jakou pozici zaujali andele vuci lidem uz dal nechtel byt jejich bratrem...to neni, ze by se obetoval, ale ze je poslal do pr...le
-
-
oops nejaka chybka
-
to neni uplne pravda, on chtel intervenci z ,,Heavnu,, ale kdyz videl, ze na nej kaslou a nepomuzou mu tak se rozhodl, ze ,,uz nebude jejich bratrem,, a vybral si, ze se stane smrtelnym....protoze vzhledem k tomu, co vyvadel od doby vzniku Sanctuary, tak nejake varovani proti 2 lesser evilum je jen kapka v mori. to neni uplne pravda, on chtel intervenci z ,,Heavnu,, ale kdyz videl, ze na nej kaslou a nepomuzou mu tak se rozhodl, ze ,,uz nebude jejich bratrem,, a vybral si, ze se stane smrtelnym....protoze vzhledem k tomu, co vyvadel od doby vzniku Sanctuary, tak nejake varovani proti 2 lesser evilum je jen kapka v mori. A kdyby chtel, tak si klidne muze nechat nesmrtelnou formu, nejspis uz ho imperius pekne stval, stejne se spolu jen hadali uz od dob velkeho konfliktu.
-
On je nikam neposílal. On chtěl lidem pomoct a jelikož by mu to nedovolili, varovat je před Azmodanem a Belialem, tak obětoval svou smrtelnost, aby je mohl varovat. Tudíž se obětoval. Klidně mohl dál křepčit na nebesích a hrát s Imperiem karty...
-
-
-
tak za prve to nejsou moje predstavy ale katolicka verouka a napsal jsem, že jsem si toho vedom že tohle je jen fikce ale i když je to jen fikce, tak když už použivaji andely, demoni, nebe a peklo, tak by nemeli mrzacit zakladni logiku vecí. Ale do tehle debaty se nechci poštet, pointa toho prispevku je že pribeh je katastrofa a je delany v hollywoodskem stylu "na efekt". Moje argumenty muzes klidne ignorovat, protože stejne plati to co napsal Lukáš.
-
-
Buď té lásky k Bohu, a nepleť jeho fantasy literaturu s Lost realmem a jinou... dík!
-
-
ja to nepletu prece jsem to napsal hned na uvod, jen se mi to nelíbí. Nikomu to nevnucuju. a to že se inspirovali u krestanstvi je jasny a nikdo to nemuze poprit. jen nechápu když uz mohli použít jako predlohu sv. pismo, ktere ma jasnou logiku, proč museli vymyslet takovy hloupy guláš jako to jejich lore
-
-
Takže jenom pro to, že kdosi kdysi napsal knížku pohádek a pověstí dneska někdo nemůže vytvořit vlastní pohádku s podobným námětem?
-
Joe tak to co hulíš to musí být síla, neposlal bys mi trochu?
-
-
ty jsi obyčejnej namyšlenej hňup, když maš iq 120 tak bys mohl pochopit co jsem napsal.
-
Jak říkám musí to být síla, ale když se nechceš podělit tak co se dá dělat.
-
blbečku co konkretne tvuj dementni mozek nebere? navazis se do mne protoze jsem verici nebo se vyznas v teologii lepe než ja? pochybuju *11*
-
-
Ja jen nechapu, proc by se jedna fikce mela drzet jine fikce. Mozna, kdyby andely nazvali treba maiar, jak to udelal tolkien, tak by to pro nektere bylo zkousnutejsi.
-
-
no vzhledem k tomu, ze jeji otec je hrdina z d1, takze si nejspis mohl vybrat tu nejvetsi kocku (ostatne ta jeji matka taky vypada solidne) tak pak uz neni divu, ze i dceruska se povedla a kdyz jsou ve hre barvicky na zmenu barvy brneni, tak si tam urcite i holky lakuji nehty
-
ja byl kdysi taky neverici ale nikdy jsem verici neurazel ze je to fikce, nabozenstvi neni fikce a jo, meli to nazvat jinak a ne vykradat biblicke temy nejakym pribehem o hvezde a padlych andelech a komolit to. Kdyby si udelali vlastni svet tak by to bylo ok.
Pointa je ale jinde, jak psal Lukáš klíčovou postavu zabije fialová víla amálka v cut scene, jsou tam hollywoodske mega sceny o tom jak pochoduji armady demonu a hlavni hrdinka je hezounka holčička s nalakovanyma nehtama. pusobi to lacine
-
-
-
-
-
Já jsem sice jen na začátku 3. aktu ale souhlasím s tebou. Bossové mi pripadají smešní, myslím dizajnem, nebudí respekt ani nepusobi temne. Pribeh, alespon ta čast kterou jsem videl, je skutečne katastrofa. Chápu že pribeh Diabla nema biblicky zaklad ale už samotny fakt že andel spadl z nebe aby se za nas obetoval je hloupost. Padlí andele jsou demoni. Podle me to postrada hloubku a je to jen na efekt. Diablo 2 melo epicky pribeh a presto se zaobišlo bez tech velkolepych scen (jako na začatku 3 aktu, totalne trapne video) a hezkych slečen s nalakovanymi nehty (Leah).
na tohle jsem upozornoval hned od začatku, že to tak bude. -
Souhlas jen se 4.aktem, ktery mel vypadat mnohem lepe, ale tak nejak je to zrcadlova kopie pekla z d2. Pribeh se mi libi..snad az na ten zaver, ktery mi prijde takovy ,,americky,,.
-
-
Zdravím..vím,že je to tak trochu mimo téma,ale chtěl bych se Vás zeptat..je v týhle republice momentálně Diablo 3 k sehnání?Já at se snažím jak se snažím,tak všude ve všech obchodech píšou vyprodáno..kdybyste měl někdo nějaký tip,tak bych to ocenil..děkuji
-
-
Nevím kde bydlíš, ale zkus se projít po městě, v kamených obchodech by se to mohlo dát sehnat.
-
-
Kamenné obchody jsou horší než e-shopy. Teda alespoň podle infa co sem dostal, že měli dostat pár kopií ale nedostalo se na ně, vše se vyprodalo přes eshopy.
-
-
zkus www.gamescape.cz pisou, ze v liberci maji posledni kusy...nicmene to tam maji drazsi
-
-
Po zahrání Torchlightu 2 i Doabla 3 pro mě neexistuje objektivně ospravedlnitelný důvod si Diablo 3 koupit. Obě hry se hrají na 90% stejně, až na to, že Torchlight 2:
- nabízí multiplayer až pro 8 hráčů, Diablo 3 jen pro 4
- jde hrát offline v singlu i přes LAN, Diablo 3 ani jedno
- nemá omezující always online DRM, Diablo 3 ano
- Torchlight 2 stojí 3x míň
Nejčastější důvody, proč si někdo vybere Diablo 3:
Nelíbí se mu barevná grafika. -> Hmm, tak proč si ale nevybere Path of Exile, která je ještě mnohem méně barevnější a reálněší než Diablo 3.
Líbí se mu Diablo 3, protože to je Diablo 3 atd. -> Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor a když někdo chce, tak ať klidně Diablo 3 hraje.
Závěr: Pokud je někdo nezaujatý a nerozhodnutý a nevadí mu grafika Torchlightu 2, pak nemá podle mého názoru logický důvod platit 3x víc za Diablo 3, které má méně funkcí a více omezení. -
-
Já si myslim, že jsi mohl celej ten příspěvek oseknout na větu "Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor". Tyhle neustálý hádky D3fans vs T2fans jsou nejvíc o ničem. Já hraju D3 a T2 bych si nekoupil, ale nehodlám vypisovat argumenty proč a přesvědčovat ostatní, protože vim, že to každej vidí jinak. Ale když už jsi to tady začal vypisovat ty, tak mezi ty důvody, proč někdo hraje D3, připiš jeden z těch mejch: Semi-MMORPG feeling, kterej D3 má a kterej ti (díky tomu, že je online) umožňuje porovnávat gear a achievementy s ostatníma, plnit nejrůznější challange a umisťovat se v ratingách. Kdyby to tenhle systém nemělo, tak je to obyčejná singleplayerovka s možností co-op, kterou si zahraju na normál a pak odinstaluju. A to je důvod proč já osobně (!) hraju D3 a nehraju Torchlite 2. A je to čistě muj osobní důvod, kterej možná sdílí víc a možná míň hráčů D3.
-
Pokud to chceš takhle pitvat, tak ti tu chybí dalších 50 i víc odrážek, díky kterým vyjde, že je na tom vzhledem cena/kvalita Diablo 3 stejně/líp.
Nejčastější důvody, proč někdo píše kraviny:
- Je to hloupý hater.
- Nemá nadhled.
- Není nezaujatý.
- Nezamyslí se nad tím, co píše.
... -
-
Tak prosím vyjmenuj těch 50 odrážek.
-
-
Protože si to ty, tak ne. Sorry, ale nemám chuť když si čtu, co pořád píšeš.
-
-
A není to spíše proto, že ty důvody by všechny byly na styl "Diablo 3 se mi hraje lépe" ->subjektivní důvody závislé na pocitu jednotlivce.
Jenže "Torchlight má offline singleplayer a LAN, a Diablo 3 ne" je objektivní fakt na kterém tvůj pocit nic nezmění.
Jo btw a teď se chováš jako člověk, který nemá rád souseda a tak běží na polici a křičí, ať ho zatknou, že má důkazy, že je zločinec. Ale když ty důkazy chtějí ukázat, tak jen zakřičí "Neukážu! Utíkejte ho zatknout!". Prostě jsi dokázal, že s tebou není možná žádná diskuze. -
-
Záleží, jakou to má podle tebe příchuť.
-
http://www.x-entertainment.com/pics/kool1.jpg
Chutná? *3* -
Ne, není. Mysli si co chceš, spletl sis mě s některými ostatními.
Až vyjde Torchlight 2, tak třeba potom napíšu :) Až tam napíšeš svůj opovrhující komentář na téma TL2 vs D3. Zatím si vystač s tím, že z pohledu bet obou her jsou ty hry pro mě nastejno vzhledem k ceně a obsahu.
-
-
-
-
-
Tohle je zase opět dokola... Proboha. Jak DOTA2, HoN či LoL... Baví tě to furt??
Každá hra má svůj feeling. Všechny 3 co jsem vypsal se skoro hrajou stejně, ale DOTA je DOTA. LoL je LoL... -
-
No však ano. Pokud za ten unikátní Diablo 3 feeling chceš zaplatit 3x tolik a nevadí ti méně funkcí a více omezení, tak prosím, kde říkám, že nemůžeš?
Jen říkám, že pokud nějaký se nějaký člověk rozhoduje o tom, kterou hru si koupí, a není fanouškem ani jedné série, ani mu nevadí cartoonová grafika, tak mě nenapadá moc objektivních důvodů, proč volit Diablo 3.
V podstatě tvůj post dokázal, že se mnou souhlasíš. Prostě rozdíly mezi hrami jsou tak malé, že já si nedokážu zdůvodnit, proč bych platil 40 euro navíc a byl bych více omezený. Ty ano? Diablo 3 je pro tebe! *3* -
-
Bože.... To je jako si stěžovat, že do Ferrari nenacpeš snowboard, neodvezeš v tom ledničku... Mám pokračovat?
-
-
No ano, přesně takové to je.
Prostě platíš mnohem více za stejně/méně. Jde vidět, že jsi to uvědomuješ - a to byla pointa mojeho postu... vidět, zda si to uvědomujete.
A pokud ti ten fakt nevadí, tak kde je problém? -
-
Hrál jsem obě hry, poznal jsem rozdíly ve feelingu a v žádném případě pro mě nejsou srovnatelné s porovnáním jako Ferrarri x Fabia, ani pro mě nestojí za 3x vyšší cenu a více omezení.
Pro tebe ano? V tom případě je v pořádku, že jsi si koupil Diablo 3.
Napadá mě malý experiment. Najdi někoho, kdo není hráč a dej mu zahrát D3 a TL2. Na 99% řekne, že se to hraje stejně. A to byla má pointa v prvním postu. Že pro někoho takového nemá cenu platit 3x více za Diablo 3, když stejnak nepozná ten feeling, který si ty tak ceníš. -
Ach jo... Tak ještě jednou. S Ferrari je úplně jiná projížďka než ve Fábii. Ano, na cílovou destinaci tě dovezou obě auta. Ale ten pocit je úplně jiný a přesně za to ty platíš.
Už tomu rozumíš?
Jestli ne dám ti další příklad. Koupíš si gothaj nebo prosciutto. Opět se najíš z obou. U jednoho si pochutnáš u druhého ne.
Tím nechci říkat, že Diablo jsou ty super úžasný věci, jen chci abys poznal ty rozdíly ve feelingu.
-
-
-
-
-
A než se vám všem zase začnou točit kolečka o tom, jak zle hatuju, tak jen podotknu, že Diablo 3 témto postem vůůůůůbec nekritizuju.
Pouze si nedovedu představit, proč by si ho nerozhodnutý člověk koupil, když existuje 90% stejná, 3x levnější alternativa s více možnostmi a méně omezeními.
Ale pokud někdo má rád Diablo 3, tak ať si ho klidně koupí, to je jeho věc, že ano.
-