Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jak jsem cekal. v 17 hodin zacal downloada instalatoru pro evropu a pada to na milionu error hlasek, viz forum na diablo.com . Tak si to uzijte, pulnoc bude jeste horsi... fora budou zaspamovany errorama jako nikdy.
    • Amylee.Anderson
      To prostě smrdí... Kdyby to bylo stylem jdu to koupit, dojdu domu, naistaluju z CD a hraju, tak je to jednodušší.
      • smejki
        A právě proto se hlavouni v Blizzu sešli a vymysleli geniální řešení, které nazvali "krabicová verze" *3*
      • Veskoslav
        A proč by to nešlo? Navíc Blizzard má takový systém, že jakmle máš zakoupené a registrované, máš k dispozici digitální kopii, kterou si můžeš kdykoliv a kolikrát chceš stáhnout:)
      • A proc by to nemohlo jit koupit a nainstalovat z CD?
        • Protože to prodávají na dvou DVD *3*
    • SnakePlisken
      Diablo klienta jsem si stáhl prozíravě již před několika týdny, jelikož jsme věděl, že až bude launch, nastane obrovský nápor. Před pár dny jsem si jen stáhl opravu instalátoru a dneska v 17:30 jsem úspěšně bez jakékoliv errorové hlášky hru nainstaloval. Já problém nemám. :)
    • Veskoslav
      No já ti nevím.

Doporučení Blizzardu: Hru se prosím snažte nainstalovat a stáhnout až po půlnoci dne 15.5.2012. Ale když je někdo tak hlupý, že neumí počkat 7 hodin....
      • Já stahoval v neděli a instaloval včera večer kolem jedenácté a obojí naprosto bez problémů.
      • No, zda někde řekli tohle nevím, ale rozhodně si pamatuji nějakej text od Jaye Wilsona kdy přesně zprovozní instalaci a možnost stažení patche 1.01 a to byla pro Evropu pátá hodina. I tam sám psal, že je to proto aby jsi si to do dvanácti stihl nainstalovat, vyřešit potenciální problémy a o půlnoci už to jen pustit...
        Osobně si ale počkám spíše na zítřek až ten prvotní nával poleví (a hlavně stejnak vstávám do práce a s tím si ponocování moc nerozumí)... :)
        • Veskoslav
          Já to nainstaluji až 7.6 v 14:15:)Tedy po zkouškách:-D

P.S: Teď jsem se pta spolužáka a máš pravdu. V 5 hodin odpoledne už stáhnul a bez jakýkoliv problémů.
  • rancor1223
    Takže to samé jako beta, že? *1*

EDIT: Měla to být odpověď na "hie" nade mnou
    • Já to teda nezkoušel, ale prý už to většině běží v pohodě. Jen prvních cca deset minut byly problémy... To ale neznamená, že se to o půlnoci celé nezhroutí :-D
    • jj.
  • Taky se mi nezda ze to bude kratke hral jsem prvni akt (Guest pass) a kdyz jsem ho hral sam bez coopu tak mi to trvalo 3 a pul hodiny a to jsem prolezal kazdou skulinu a zabijel vse takze si myslim ze to na tech cca 12 hodin vychazi ty 4 akty. Ovsem kdyz jsem ho hral s pomoci ostatnich hracu proletl jsem to za hodinu a pul. Prislo mi ze kdyz neni clovek domluven s nekym znamym a hraje s nekym cizim tak nema absolutne sanci si to vychutnat protoze ostatni jdou moc rychle kupredu a tak se plni questy aniz by jste se na nich podileli staci byt proste jen v parte.
    • Ja sem to hral s tim ze mi to obcas spadlo a znova sem prolejzal tu samou oblast s tim ze sem cetl kazdej text a s kazdym mluvil na normal sam plus minus 28h
      • a jeste kdyz pripoctes problemy s logovanim jako treba dneska tak to bude mozna i pres 30h =D
      • 28 hodin je v dnesni dobe krasa na to ze se jedna v podstate o single
    • sankuri
      Tak kdyz to jedes ve vice lidech.. Cokoli + 2 AoE sorcky a jedes jako by tam ti mobi ani nebyli:-)
    • Není Guest pass jen do Skeleton kinga? To není ani zdaleka ale konec 1. aktu :)

Hrál jsem to sám se Sorckou s prolézáním celých map a všech možných eventů, co jsem tam našel a moje hrací doba byla něco pod 30 hodin. Takže o krátkost se neboj *7*
      • Aha myslel jsem ze to je cely prvni akt ale jestli ne tak to je fajn....Rad bych si to koupil nicmene ted neni skvara :)
    • Kill Leorica je asi 1/3 prvniho aktu. Ale kratke to je, me trval level 50 (solo normal a nightmare) asi 30 hodin a to sem to docela prolezal. Borci co to streamovali a jeli v teamu na rychlost meli za kratsi dobu max level a dohrany hell.
      Jo a jinak se musim omluvit Risenu 2, o kterem sem tvrdil ze sou tam infantilni dialogy a questy jako by vymyslelo male decko. Teprve Diablo ukazalo, co to jsou opravdu infantilni dialogy a nenapadity dej ;-) (jasne, o tom to neni, proto to taky hraju, ale vetsinou bez zvuku pac se to fakt neda vydrzet).
      • Pro me je kratka herni doba 7 hodin takze kdyz se to vysplha dejme tomu na tech 15 na prvni pokus budu rad. Jinak hodne me laka znovuhratelnost jen kvuli tomu ze je prostredi generovano nahodne jo mozna je to blbinaa ale libi se mi nachazet truhlicky a kravinky pokazde jinde proto me to tak fascinuje. Demo na guest passu jsem dojel uz 4x a vubec me to neprestalo bavit :-D
        • V tom pripade je D3 hra presne pro tebe a nenajdes na nem jedinou chybu ;-)
          Pokud budes objevovat vsechny lokace, urcite bude herni doba i vyssi nez 15 hodin. Je prijemne ze tak nachazis ruzne nahodne postranni miniquesty, ktere to umi ozivit.
          • Dobré na tom je, že nedostaneš všechny dungeony na jedné mapě, musíš si to generovat víc krát, abys je získal všechny.
            • Jo to jsem se strasne divil ze kdyz jsem to hral po treti a prochazel jsem kolem jednoho mista a najednou tam byl vstup do dungu tak si rikam to neni mozne to jsem nemohl prehlednout :-D Toto mi prijde fakt uzasne a cloveka to opravdu nuti hrat znovu tahle vec.
          • Presne proto se mi to libi. Diablo II jsem hral kdysi ale ne moc takze nemam moc tendence srovnavat II a III mozna i proto se mi to tak libi. Mozna kdybych bykl zaryty fanda II dilu tak asi spokojen nejsem ale takhle jako da se ric novacek muzu rict ze je to alespon teda z meho pohledu super hra a ten litrik bych za to kliddne dal. Trosku me mrzi zatim nestabilni servery ale tak co se da delat.
  • d3 je nuda a to nejsem troll, navíc je to špatne vybalancovane, treba když hrajete za monka a mobove vam davaji porad stun, nebo fear, nebo knock back a když jsou ti mobove ranged tak je to otrava. Nemate ani žadnej closer (abilita diki ni se približite jako melee clasa k nepriteli). Jo je tam takova abilita neco jako charge ale to funguje asi na vzdalenost 2 yardu a co z toho když ti moby stoji 10 yardu daleko
    • Kinet1c
      iba to treba vediet hra, mne taketo nieco nevadi, som si toho ani nevsimol, likvidujem jedneho moba za druhym, nezalezi co je de je, proste masaker, BARBARIAN RULEZ :D (pre mna pre ineho zas iny class) btw vsetky sa my pacia okrem shamana aka witch doctor
    • Trol.diskuzni
      Pokud nejsi troll, tak jsi drone nebo hater!
  • je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?
    • Kdyz vydrzis do 8mi az zkoncim tak ti to poslu *5*
      • to by nevadilo - ochotných lidí se najde opravdu málo tak díky předem
    • Dík za free trial invitation to EVE ale radši bych vážně Diablo 3 guest pass :D našel by se někdo?
      • Sorry, musel jsem *1* *1*
    • kdybys nebyl muslim, poslal bych ti ho... smůla...
      • pošli nebo te stihne trest Aláha :D, ne muslim vážně nejsem a ty si jen provokatér :D
        • Máš pravdu ale nemohl sem si to odpustit *1* bohužel kod nemám... *13*
  • Amylee.Anderson
    Ještě, že je přítel znalec tohodle :D
    • Bíla, tlustá, škaredá holka co hraje furt hry a nikam nechodí? Ale vlasy má hezké :D ano jak psalo dole přítel google :D
      • HouseCZ? Není to náhodou ten údajně nejlepší Minecraft Let's Player v Česku, ke kterému určitě vzhlíží mladší část této komunity? Dobrá práce. Tleskám.
      • Hairy_Ass
        Tak nadávku "bílá holka" vidím vážně prvně. To už pozitivní diskriminace pokročila tak daleko, že by se běloši měli stydět za svoji barvu kůže? *1* *7*
        • Nejšpíš to myslel, tak že nevyleze od PC na slunce a proto je bílá jak albín.
          • Amylee.Anderson
            Tak v tom případě kompliment (I když.. v každém případě).
          • Hairy_Ass
            No i to je opravdu "hrozná" urážka. *3*
            • Jak pro koho.
      • SnakePlisken
        Nevím, kde se bere tolik nenávisti a urážek. Udělala ti něco, že se do ní musíš strefovat?
        • Zavidia ze ona niekoho vobec ma.
          • a proč bych měl? holku mám a ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho třeba v praze tam je tolik děvek ... kuck každá druhá kuck
            • deridon
              pravda či nepravda, jsi prostě hulvát s pokřivenýma hodnotama...
            • Amylee.Anderson
              Člověk s takovým přístupem ke vztahům mě nemůže urazit :D (btw věta "ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho......" vůbec nezní jako "nikdo mě nechce a dá mi někdo akorát, když zaplatim" :D)
            • autobusar
              Ta tvoja holka ma aj taky pripinaci caban co ti strka do riti vsak ? FEMDOM chudak chlapec
        • nenávist to není jen sem říkal pravdu, ale to se vlastně nesmí :D to jsem zapoměl, ale jednu věc ti musím nechat a poděkovat kdybys neexistoval tak bych díky tobě nehrál minecraft
    • Hairy_Ass
      Přítel Google? *1*
      • Amylee.Anderson
        To bych napsala "ještě, že je přítel všeznalec" :D
    • chapeme, takze si uzivas nacvicene klikanie ukazovacikom, co ? *1*
      • myslim ze to nepochopila. ale dobra narazka.
  • ze se s tim stresujete - se na to vykaslete a kupte si radci Torchlight - ted kdyz si predpobjednate T2, tak dostanete jednicku k tomu zdarma...
    P.S. Ta jednicka ma i demo - po vyzkouseni jsem mel jasno a tasil kartu :)
    • walltar
      Tak zase já to beru tak že sem teď neměl co hrát takže můžu buď sedět na netu a nudit se nabo si užívat diablo než vyjde GW2 a potom je tu možnost sedět na netu a nudit se a možná si chvilku před tím než vyjde GW2 zahrát T2. Takže když jsem se v mládi rozhodoval co hrát diablo 3 byla pro mě jasná volba.
    • Asharak
      Třeba se s tím nikdo nestresuje :) Ti co by to dělali diablem opovrhují, a ti co se s tím potýkají si z teho jen střílí. Zbytek se stresuje to jo.
      Ale jinak dík za info, že je u předobjednávky jednička zdarma je super! Já mám chuť si koupit obje hry například :P A když nepujde D3, tak zapnu TL2, jestli nebudu mít nic lepšího na práci *3*
      • No jo no, jistě se nikdo nestresuje.

Jen si koupili hru za 60 éček, která občas nejde, ale to je vlastně sranda.

Ale je fakt, že když už jsi si Diablo 3 koupil, tak s těmi maintenacemi a chybou 37 uděláš velkej prd, takže je lepší se tomu raději fakt smát než se stresovat. *3*
        • Asharak
          Nekoupil. Nevyšla na mě krabice z obchodu. Ale i tak si klidně počkám pár dní, než ten problém vyřeší. Nejsou z toho určitě nadšeni stejně tak, jak samotní hráči. Nevím co tu pořád řešíš, prostě fail, miliony lidí naštvanejch... měli tam dát singl no. Taky nechápu, proč to nevyřešili za ty roky... prostě solo půjde offline, při připojení se jen aktualizují data/předměty v truhle, goldy, nahodí se aukce a pod. Ale pak by s tím byli jistě problémy tak to raději hodili všechno online. Stačí ti to? To je vlastně jedno, že? Tohle tě přece nezajímá. *7*
          • Stačí.

Hmm, takže si uvědomuješ, že to je obrovskej fail ze strany Blizzardu, ale láska k Diablo feelingu to překoná? Můžou být rádi, že mají takové fanoušky jako ty.
            • Asharak
              To můžou. Stejně tak jim musí být blbě z lidí, kteří je nechápou.
              Jen doufám, že úroveň obtížností bude fakt tak super jak říkali. To už bych nepřekousl jako obrovský fail s problémy se servery, i přesto, že s tím mají roky zkušeností... dmnce prostě.
        • Hra nejela jen první den stabilně a pak až dnes chvíli po maintance.

Hra stojí 6o eček jen u blizzu a to jen díky stejnému systému jako je na steamu tzn. 1e=1$.
          Všude jinde je to levnější.Mimo to nemá smysl si na cenu stěžovat protože Diablo nevychazí každy 1-2 roky jako jiné hry.

Ještě tam máš v rukávu nějaký ten zajimavý komentář, kterým by si chtěl tuto diskuzi obohatit ? :)
          • Sorry ale to neni pravda, vypadky byly castejsi, jenom ten dnesni byl vic viditelny protoze si vybrali nedeli odpoledne. Plus byly i vypadky US serveru nebo serveru v asii, dokonce zatim vypada ze evropa na tom byla nejlip (coz byla jedina vec kterou jsem necekal). Uvidime jak casto to bude, ale vubec se mi to nelibi.
            • No ja uz sem tu parkrat na vypadek nadaval ;-) Plus i kdyz jsem jeste nehral tak jsem sledoval 1 evropsky a 1 US stream (abych vedel jestli me D3 vubec bude bavit) a tam jim to obcas tez nejelo.
            • Pravda můžu mluvit jen za sebe.Vždy, když jsem přišel z práce, pokud nepočítám ten první den, tak to šlo bez problému. Každý to štěstí asi neměl.
          • Ne, jdu se pomodlit k Blizzardu a zalehnu do hajan.

Dobrou noc
    • Ale chápeš, že ty hry prostě mají jinej feeling?

A ten Diablovskej někomu prostě stojí za 40 euro navíc, nutnost být pořád online a odstávky, kdy nemůže hrát ani single!
      • hral som betu TL2 a podľa mňa je z toho cítíť viac Diablo ako z D3
      • Ale no tak :) Nehroť to :)
        • Ale toto je vysvětlení, které mi zde bylo poskytnuto, proč si někteří vybrali Diablo 3!

Pouze ho předávám dál!

*1*
          • Nevím co je na tom vysvětlení špatného :)
            Berou Diablo jako takové jako originál a všechno po něm pokladájí za kopie.A ruku na srdce ony to kopie jsou.Což si i ty sám potvrdil v předešlých komentářích.Tak proč hrát kopii když můžu originál ? A fakt nerozhoduje jen cena.
            • Asharak
              Ten strom bych jako zas tak nevychvaloval. Hlavně ten systém 10-15 bodů do jedné ability. Plus vidím v tom, že je tam action bar s 10 místy. Vylepšování tě po chvíli přestane bavit. Dát dva body za 4% dmg zbraně a sem tam 0,5% schopnosti. Po pár levlech sem nevěděl, kam to dávat. Ale to je menší +, že je třeba si vybrat. Uvidím v plné verzi na vyšším levlu, ale nefandím tomu. U WoWka se mi to líbilo, ale tam bylo alespoň víc věcí (taky tam je větší bar že :D), ale kažý nový talent potěšil, tady to u mě moc nefunguje. U enginéra tam nebylo co vybírat. Za mága to bylo lepší, ale výsledek stejný - nějak moc neuspokojil a pak jsem to házel do nejsilnějšího kouzla s velkým dmg. Za pistolníka už to bylo lepší. Ten mág byl asi nejproblémovější co se týče rozdělování talentů, ale byl z nich nejsilnější takže na nich zas tak nezáleželo. U Diabla 3 se mi líbí to, že jednak dá každý nový skill skvělou podívanou, a pak je možné se rozmýšlet co používat a jak to kombinovat. není třeba reset skilů a s equipem zatím nevím. Zato je fakt, že tam není možnost si nic sám vybrat při postupu na úroveň, takže jak mizí u TL2 radost z přidělení bodu k talentu, tak mizí radost v Diablu při pomyšlení na vlastní rozdělení bodů. Ale tam to převažuje následný výběr buildu. A díky tomu je v téhle oblasti Diablo 3 lepší. Snad si s mým rozborem spokojenej *4* A atributy menší + u TL2, mají trošku větší účinek než např. v Sacred.
            • To s tím singlem a tak.No co si budeme povídat tak dneska je na netu připojenýskoro každý.Mužeš si říkat, že bude hrát TL2 "single" a stejně budeš mít zaplý FB, ICQ a podobný ptákoviny.LAN ? to mi snad chceš tvrdit, že se každý víkend budete domlouvat na lanky a tam hrát TL2 ? Odpověz si sám.
              Jo vlastně.Tady je každý milionář a jezdí na vikendy do své chatky bez netu kde si chce v klidu zahrát.
              Ale ano pokud by mi nejel net a chtěl bych hrát D3 a nemohl bych tak by mi to vadilo.to je samozřejmě velké -.

Ruční vybírání skillu ze 3 stromů.....No vzhledem k tomu, že to je dnes prakticky v každé hře tak systém v D3 za špatný nepovažuji.Člověk si tam sám muže vybrat co mu vyhovuje a sám znám i lidi, kteří to není zase ten výběr skillu ze 3 stromů.V tom systemu 3 stromů stejně vyzkoušíš tak jako tak všechno.

8 hráču v jedné hře neberu jako +.To je spíš jeden velký chaos.Považuju ty 4 max dostačujicí.

Jinak sem se mrknul na par screenu z toho TL2 a nevím proč, ale graficky mi to jako první připomělo Team Fortress 2.
            • Neříkám 3x více featur, říkám více.

Tak např. můžeš hrát singleplayer sám bez netu. Můžeš hrát přes LAN bez netu. Můžeš hrát s až sedmi dalšímu lidmi. Hra podporuje modifikace. Máš si sám ručně vybírat skilly ze tří stromu na každý class i sám alokovat atribut pointy.

Diablo 3 musíš být pořád online, jsi závislý na serverech Blizzardu, můžeš hrát s jen dalšími 3 lidmi, bez modifikací a hra skilly odemyká sama a atributy zbyšuje automaticky.
            • Jakých 3x více freatur ? Mužeš to rozepsat ?
              Torchlight může být možná až 3x levnější (pro mě ne já měl D3 za 11oo,- ), ale vyjde až za 3-4 měsíce ? Kdyby vyšlo teď tak by se tím argumentovat dalo, ale ono tu ještě není a nějaký ten pátek nebude.
            • Není na tom špatného nic, jen mi to osobně přijde nelogické.

Proč platit 3x víc, když můžu platit 3x míň a mít víc featur a míň omezení. A fakt nerozhoduje jen nálepka.

Pravdu máme oba.
  • tak sem to stahnul to djablo a je to hovadyna ma to fuj grafiku a us sem to prosel blbost davam 0/10 *11* *12*
    • radši nekomentuj když napíšeš dJablo a hvadYna,a navíc nikde se to stahnout ani nedá
  • potreboval bych poradit. hraju za barbara a mam obrovskej problem s Vampiric monstrama. vzdycky me drtive sejmou, v podstate se k nim nemuzu priblizit, coz je u barbara problem. nevi nekdo, jak na to? *8*
    • no ono zalezi na jake obtiznosti...jestli nightmare (na normal nema snad problem nikdo s nicim) kdy je asi nejlepsi rada, sezen si lepsi vybavu nebo hell (inferno) kdy to chce spis vychytat build a taktiku...jinak na inferno mi stacila poradna obourucka s co nejvetsim base DMG a hodit tam earthaque a vetsinou vymalovano
      • dik, zkusim to, jedu to na nightmare, v normalu jsem si jich ani nevsim. daj se sice obejit, ale stve me to, je jich porad vic
        • Celé je to hlavně postavené na tom, jestli si v AH věci koupíš nebo ne. Já, kdybych měl jet např. nightmare s výbavou, která mi padala během normal, tak myslím, že bych se občas hodně trápil (minimálně s elitami a některými tužšími monstry) a staty bych měl stěží poloviční (díky tomu, že ve hře ti padají itemy, které jsou o několik levelů pod tebou ani žádná farma nepříchází v podstatě v úvahu).
    • walltar
      Já mám s nima problém pokud sebou mám templáře .... sem jednoho vampiric bosse dostal na 10% a on se asi 15x zase dohealoval o mojeho templare na 100% *16*
    • Ellendway
      Jsem v Hell obtížnosti, mám 51. úroveň a zatím jsem neměl nějaký výraznější problém. Je jasné, že většina mobů na vyšší úrovni bude těžší a budeš mít problém, ale to je to kouzlo hry...

Používám tyto kouzla
      Frenzy (Triumph Runa), Rend (Blood Lust Runa), Ground Stomp (Wrenching Smash Runa), Revenge (Retribution Runa), Weapon Thrown (Richochet Runa) a Wrath of the Berserker (Insanity).

Dělám to tak, že použiju Ground Stomp, Rend, uteču tak, abych měl trochu času, hodím párkrát Weapon Thrown, pak zase Ground Stomp, Rend, atd... chce to tréning, ale časem se do toho dostaneš.
      • Jak dlouho ten Hell jedeš? Já jen že nightmare jsem dokončil na levelu 51 *1* (procházel jsem vše, každou blbou truhlu jsem otevíral, do každé pohozené mrtvoly jsem kopnul)
    • Asharak
      Sehnal bych si itemy, co ti přidají inteligenci, a další věci s magickou rezistencí. Dále vybral takové skilly, které ti umožní se k nim přiblížit a rychle je sejmout, dát jim stun nebo dát postavě chvilkovej abrosb, a nebo rychlou regeneraci. Trochu prolistovat perky no. Jelikož nemám orig tak ti víc neporadím, ale tipuji že budou teda mít magický dmg, a proto tě dají raz dva. Ale fakt nevím co dělají vampiric bytosti.
      Ono celkově je tohle to nejhorší, a následně nejkrásnější ve fantasy světě. Mág(kouzla) vs bojovník... ouch, ale když máš správnou strategii, dokážeš všechno. Tak hodně štěstí :)
      Ale rozhodně bych to napřed zkusil, a až pak zkusil youtube/google/blizz forum. Build je build a na vše se nějaký najde.
    • neumim ti poradit ale mam podobny problem s monkem asi Blizzard zapomel vyladit melee classy
  • Zase rat mame vyhlasenie vysledkov na haku ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit