Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Je možno zvítězit, přestože jsem nesoutěžil? Děkuji.
-
-
A v kategorii čur*k roku je nominován pouze jeden člověk... Aaaaa vítězí....... Trol.diskuzni!!!! Prosím potlesk! *3*
-
-
Amaraoun - Omar Anu, prokoukl sem tě ručníkáři... *12*
http://www.facebook.com/people/Abu-Omar-Anu-Omar/1658697176 -
-
Díky vtipné ale ne... Lukáš Tůma, těší mne *4*
-
-
A jéje, Amaroun dorazil... *5*
-
-
Podle mě určitě vyhraješ speciální cenu,už běž vyhlížet pošťačku at ji neprošvihneš. *3*
-
-
Jo pošťačku... Ještě jsem nezažil, že by ten vožrala od nás někdy zvonil - prostě napíše lístek s nezastižením a valí dál, aby se nemusel obtěžovat.
-
-
Za tohle bych klidně celej den čekal za dveřma s golfovou holí a jakmile by tou škvírou na poštu vlítnula dovnitř výzva k vyzvednutí zásilky, tak bych se vyřítil ven a několika ránama bych mu otevřel lebku.
-
To je bohužel běžná praxe asi po celý zemi *7*
-
-
Bohužel mam tu samou zkušenost neobtěžujou se ani zazvonit říkam to dlouhy roky ČP je líná verbeš.
-
-
-
-
-
mam taku malu nadej ale radsej mat stastie s niakou babou *1*
-
-
lepší diablo zadara než baba :D, babu si koupíš v bordeli
-
-
K*rva je zas hodně předražené demo. A demo by mělo být zdarma.
-
-
tak dufam v to dievca *4* *1*
-
-
ty jseš dobrej chudák
-
-
-
k...a nejde battle.net si delaji legraci nebo co?
-
-
To je přece to always-online-DRM, které některým vůbec nevadí.
-
-
Jo k tomuhle bych se vyjářil slovy: "FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUů *16*
-
-
Tož pozdě bycha honiti. Určitě jsi o tom věděl, když jsi hru kupoval.
-
-
Samozřejmě sem o tom věděl .... tohle je odměna za slabou vůli.
-
-
-
-
-
Hmmm, battlenet zase dole, uz mi to ani nepripada vtipne. Premyslim jestli sem nekdy videl vetsi fail co se tyka startu hry a nic me nenapada...
-
Diablo 3 má velké problémy při startu :(. Byl jsem si pro něj na půlnočním prodeji a těšil se že si ho alespoň vyzkouším (ráno jsem vstával v 4:20 do práce) a seděl jsem v menu u přihlašovací obrazovky do 1:40 a nepodařilo se mi dostat vůbec do hry (i single je online ... přihlašování stejné jako do WoW). Včera přes den šlo hrát relativně normálně, ale k večeru mě hra opět diconnectla a zpět do hry už se mi nepodařilo přihlásit. Stále stejná písnička, servery jsou přetížené, skuste prosím později :(. Takže pro mne velké, velké, velké zklamání, nečekal jsem že Activizzard takhle podcení přípravu launche. Zbytečná cesta na půlnoční prodej a zbytečně vyhozené peníze za hru v plné ceně, kdybych ji koupil za měsíc levnější tak bych ušetřil a snad bych si už i zahrál ... a to já ox ho koupil ještě 2x ... pro sebe i přítelkyni. Hru jako takovou zatím nemohu příliš hodnotit, vzhledem k "stabilitě" serverů mám teprve level 8, ale trochu mě děsí ten ne-levelovací systém, hráč si nevybírá vůbec nic, všechno se odemyká postupně s levelem, mám trochu obavy o variablilitu postav ale snad nějaká bude, když vemu ohled na malý počet slotů a možnost upravovat skilly runama. Takže suma sumárum Blizzardí epic fail co se týče brutálního DRM a s tím souvisejících problému s konektivitou a ze hry silně rozporuplné pocity, snad jen že hudba a pozadí a popředí krajiny jsou celkem hezká :D. PS: Asi se budu těšit na crack který zpřístupní offline hru :D.
-
-
Ve 4:20 se odpalujou brka, né vstává do práce. Nezávidim. *9*
-
-
Už to jede.. ale..
http://www.entertainmentbuddha.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/diablo-3-error-37.jpg *1* -
-
Můj první error 37!!! *5* *15*
-
-
Cg, jsem rád, že ti za to všechno Diablo 3 stojí. *3* *5*
-
Taky tak.. Nahodil jsem svůj "Tak se konečně setkáváme Errore 37" face *5* a zase to vypl 8)
-
-
-
-
To Cody: 1 a 3 nesprávne *3*
-
Zlatý VideoRecenze na Games.cz tenhle borec při VR http://www.eurogamer.cz/videos/videorecenze-diablo-3
tak nezkutečně kecá. *13* -
-
Autora videa znam osobne a byl jsem u nej kdyz tohle tocil, neni to rcenze, mel natocit jen dojmy ze hry, a oni to tam daly jako recenzi, sam to nechape.
A co se tyce zaujatosti tak on opravdu neni fan diabla 3, ma nahrano stovky hodin diabla 2 a diabla 3 se bal kvuli zmenam, ale ted je nadsenej jako kazdej kdo ho zkusil. -
nahodou celkem slušny videjko i s pokecem, neni to nejaka komplexni recenze ale cilem je predstavit tu hru a to se mu podarilo a taky se dobre posloucha
-
to je recenzia ? :) mne to pripadalo ako keby to bolo walktrough (navod) :) co na youtube je plno, myslim na ine hry, na diablo neviem ci je, skratka nejaky chlapik prechadza hru ma rozdelene hranie na rozne kapitoly a ty sa aj obrazne dostanes k moznostiam a vyuzleniam hry, ci nejakym rieseniam hadaniek a pod. mne toto nepripadalo ako recenzia, ked to bola recenzia tak my nepovedala vobec nic
-
Co takhle udělat vlastní video? A asi vás mohlo trknout že todle recenze 100% není
-
-
Tak to nevim co to je, když je tam napsáno videorecenze... A proč bychom měli dělat vlastní?
-
-
Protože když sama něco neuděláš, tak nemáš právo kritizovat práci někoho jinýho, to je přece jasný, ne. Aspoň takhle část diskuzních odborníků přemýšlí *7*
-
-
Jojo. Taková porota u akrobatickejch skoků na lyžích taky běžně skáče trojité salto s pěti vruty *4*
-
-
Tady bych zrovna čekala i pluska :D
-
Přesně. A není mi jasné, proč mají Boban s Amálkou takovejch mínusů, když napsali pravdu. Slovní projev toho borce je vážně hodně slabej.
-
-
-
-
-
To se nedá poslouchat. Nevydržela jsem ani minutu, protože to zní, jak kdyby to recenzoval nějakej náhodnej Pepík z YT...
-
-
Mele pořad to samí dokola není to vůbec o ničem ke konci jsem myslel že když ještě jednou řekne "akt" tak skočím z vokna. *6*
-
-
Fanatici do D3 neradi slyší kritiku čehokoly co se týče D3.
-
-
-
-
Nevyhral jsem jak necekane :)
-
Nechápu, že nikdo napadá hodnoty způsobem kdy se sympatie snaží nahradit racionalizaci při nákupu her... To už to došlo tak daleko, že bych měl přijít do obchodu a vybrat si hru podle logiky a rozumu? Podle užitkovosti? bez jakýchkoliv dalších kriterií?... Ne takhle svět nefunguje *4*
-
-
Bohuzel, takhle svet nefunguje... svet funguje tak, ze pokud vznikne neco chytreho inteligentniho, narocneho na premysleni, koupi si to inteligentni lide a tech je par... viz (System shock, Planecsape, Grimrock). Pokud se ale zacne nabizet supidita, pri ktere clovek muze pustit mozek na vandr, ma to mnohem vetsi cilovou skupinu, protoze proste blbcu je na svete vetsina...I polodebilni simpanz zvladne porad dokola mackat jedno tlacitko (no dobre dve, ale vedle sebe:) ) ...Schvalne znate ve svem okoli nejakeho aspon prumerne inteligentniho cloveka, ktery hraje Diablo? Ja ne, a nedivim se, hrat tuhle hru je normalni ostuda. Asi jako kdyz mate o svem bratrovi priznat, ze je gambler zavisly na hernich automatech. Ale v podstate je to fuk, protoze rozcilovat se kvuli te hloupe casti lidstva je skoda nervu.. at si maji co chteji *5*
-
-
Ja jsem nadrpumerne inteligentni a hraju diablo... taky hraju grimrock, ale u her se chcu bavit. Kdyz chcu premyslet tak si neco naprogramuju...
Hry jsou zabava, kazdy si najde to o se mu libi. -
Co je podle tebe definice průměrně inteligentního človeka? Bereš to podle IQ nebo podle nějakého jiného ukazatele? Já hraju Diablo a mám IQ 122. Hraju sice spíš strategie, ale když makám hlavou 8-12h denně, tak když přídu domů, mám chuť zapnoput něco u čeho můžu vypnout mozek a pořádně poklikat na myš. Pokud si ty schopný, pokud pracuješ hlavou a ne rukama, přijít domů a zapnout nějakou náročnou strategii nebo něco podobného tak kudos já prostě potřebuju vypnout.
-
-
A členové Mensy si dali dostaveníčko? :D Sakra předhánět se kdo má větší IQ, to chce pořádný IQ.
-
-
1*
-
-
Aha tak uz chapu proc mi prijde stupidni mam IQ148
-
-
Ja mam 146, a diablo je jedna z mych nejoblibenejsich her. To jestli u toho musis nebo nemusis premyslet je uplne jedno.
Kdo kdy prisel na to, ze inteligentni lidi musi delat intelektualni veci?
Bavi me sitcomy, cerny hnusacky humor, cod, diablo atd... To neznamena ze nejsem inteligentni. Jde jen o preference. -
-
Ano proto se taky ptám jakou stupnici používá na určení inteligence abych zjistil jestli jsem podle něho podprůměrně inteligentní.
-
stupnice inteligenčního kvocientu, je docela neaktuální a nepřesný způsob jak efektivně inteligenci měřit :/
-
Sheldon Diablo určitě hraje?:)
-
Tím pádem že hranice kdy ti příjde D3 hloubé je IQ 147 - 148 ... Tak tohle je ta průměrná inteligence? Jestli Jan není Sheldon.
-
-
A píšeš jako prase. *12*
-
-
-
Na tohle musím reagovat. Neznám tě. Budu tě tu tak trochu soudit podle toho co jsi napsal. Asi jsi hodně inteligentní(bez urážky vážně), když si dovolíš rozdělovat na to co je OBECNĚ chytré a co blbé. Já to nevim. Evidentně se považuješ za elitu. A tvoje kritika taky jde z pozice elity, která se koupe v moří chytrých her, knížek, filmů. poezie atd. Chytří nám tu označují hloupé.
Tvoji odvahu bych chtěl mít. Kádrovat lidi podle toho jestli hrají nějakou hru. V tvym vesmíru jasnosti, roztříděnosti a přesných hranic bych chtěl žít. Znám lidi co hrají Diablo a nejsou to podle mne žádní blbci. Já ten třetí díl ještě nehrál, ale ten druhý díl se mi líbil moc. Polodebilní šimpanz zdraví chytrou menšinu. Jdu si zahrát Ultimu VII. Snad to zvládnu. Uáááá uáááá uáááá. -
-
Za co se ja povazuju je ireleventni, pisu jak funguje svet a ze opravdu chytrych lidi je min nez masa hlupaku a proto ma vyherni automat jmenem Diablo (viz veta z recenze:
..Tu pravou zábavu totiž Diablo III generuje právě ze snahy opatřit si co nejlepší možné vybavení.)
takovy uspech a tolik prodeju...O kvalite hry se nema smysl bavit, vyherni automat neni bud dobra hra, nebo spatna hra - ma jen jediny ucel -
-
Diablo je mezi RPG hry neco jako COD mezi strileckami
-
-
Proto se vydává jednou ročně.
-
-
Lol a ostatní hry nemají za účel se prodat. Ony se vlastně vytváří jen pro zábavu.
-
-
Neverim, ze clovek co hral Ultimu7, bude hrat Diablo (sedet u vyherniho automatu).. proc by to probuh delal?
-
-
To víš, někdo sedí u výherního automatiku, užije si minimálně 70 hodin zábavy (průměrná doma v Diablu) a královsky se baví. Někdo je ido*t (ty) a prosedí 70 hodin u komentářů, jen aby si dokázal, že má zvýšenou inte... počkat, jsi idi*t, inteligenci nemáš.
-
Protože svět není černobílej. Diablo potom Ultimu. Platonovu Ústavu a potom Blesk. Večer zajít na Bizetovu Carmen a potom si dát Hotel Paradise. No a co? Proč ne?
-
-
tak ten Blesk snad opravdu doufam ne
-
-
-
-
Já hry beru jako zábavu a odreagování po celodenní práci. Když člověk přijde po deseti hodinách z práce, nemá většinou náladu si pouštět hru, u které musí přemýšlet, chce naopak ten mozek vypnout a jen tak relaxovat. Tohle jestli nechápeš, tak potom mi přijdeš jako polodebilní šimpanz ty.
-
-
Vetsina lidi nejakou praci ma, jen nekdo relaxuje u Grimrocku, resi hadanky a nekdo sedi u vyherniho automatu a klika... a nerikej mi, ze Dezo, kterej cely den v praci taha pylte s cementem si vecer hraje sachy (samozrejme, ze muze.. zrovna tak jaou muze hlavou pracujici clovek relaxovat u inteligentni zabavy - a ne Diablo to asi nebude *1* )
-
Nechces premyslet, pak je to hra presne pro tebe (jak jsem psal). Proc se rozcilovat?, sam ses zaradil. A evidentne spolecne s tebou nechce premyslet kolem 2 mil. lidi (nebo kolik se toho prodalo )*1*
-
-
viz jedna veta z ceske recenze:
Tu pravou zábavu totiž Diablo III generuje právě ze snahy opatřit si co nejlepší možné vybavení.
-
-