Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy to proboha už vyhlásí? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • minutu před půlnocí
  • sankuri
    Mno jako fanda serie jsem nakonec taky neodolal a koupil si. Osobne jsem od D3 moc necekal, tak jsem ani nebyl zklamany. Za co je treba Blizz urcite pochvalit je hratelnost ta je myslim na jednicku.
    Vyber povolani tradicne trochu chudsi, zbytek bude jiste v datadisku. Skilly modifikovatelne runami jsou dobry napad bohuzel mnoho jak skillu tak run je v praxu vpodstate nepouzitelnych a jsou tam vicemene do poctu, nicmene dva tri buildy kazde povolani mit muze.
    Grafika je zastarala ale Blizzard to ani jinak neumi ze, nicmene scenerie v pozadi se jim fakt povedly, animaci umirani mobu se jen tak nenabazim a nakonec paradni filmecky v tech jsou Blizzardi tradicne vyborni.
    Co me opravdu hodne zklamalo je delka hry a pocet lokaci. Ja vim ja vim generator map a vyssi obtiznosti, ale ja bych si radeji tu samou lokaci prosel za mesic na vyssi obtiznost nez trochu zmenenou na druhy den. Kdyz si vzpomenu jak gigantickou mapu mel treba Sacred 2.. Za ty ukrutne roky co tu hru vyvijeli by tam melo byt tak 3x vice obsahu.

Pro me osobne 7.5/10, hlavne za ty krasne jatka.
    • walltar
      Sem na tom stejně .. taky sem to nevydržel a ty prachy jim poslal. *7*
      Něco se hrát musí než vyjde GW2. S tím co si napsal víceméně souhlasím. Ty venkovni mapy mohli být větší a hra celkově delší. Ale tak zatím jsem pořád v normálu a uvidí se v dalších obtížnostech jak dlouho to potrvá projít. Ale to připojení na net mě opravdu ale opravdu vytáčí .... lagující SP hra, maintenance serveru v neděli odpoledne tohle si mohli fakt odpustit za tu nekřesťanskou cenu co to bylo (ono taky na diablu není nic křesťanského). Grafika mě zase tak nevadí ale uvítal bych kdyby se to dalo trošku odzoomovat.
    • RockStar
      Já fakt nevím, já měl 19 hodin a neměl jsem hotový třetí akt, nezabil jsem tu ženskou. Nevím jak to někdo, může takhle zaject rychle. Chodím každý cm mapy, zabíjím každou mobku, všechno lootuju a nezdá se mi to krátké. A když jseš fanda série, tak ti musí být jasné, že game design Diabla je zkrz ty obtížnosti a né v super dlouhé kampani.
      • sankuri
        Ja taky prolezl kazdy kout. Vzpominam ze D2 jsem podobnym tempem dohral napoprve nejak za tyden, taky ty dungeony byvaly mnohokrat vetsi, ale co uz vzdyt je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
        • Shania
          Normální průchod je tak na 15 hodin minimálně, na vyšší obtížnost daleko víc.

U těch buildu, nevím, jestli máš jen tak malou představivost, ale už mám tři povolání na 30 levelu a nesedlo mi jen pár run a to ještě neznamená, že nejsou použitelný v určitým buildu.
          Mám sakra problém vybrat si.
        • Ringwraith
          je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P

To jsou snad všechny hry, ne?!

Pro mě je i studium a jídlo a spaní jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
  • Takže lidi můžu porovnávat Diablo III s Torchlirch II, dostal sem do bety!
    Klady Diabla III - Rozsáhlá a rozlehlá hra se spousty jeskyněmi a eventy. Odměny za vykonávané úkoly, eventy a úspěchy. Třeba postup v hardcore hře.
    Klady Trochlirch II - možnost výběru obtížnost, lze si zvolit zda bude pro vás hra jednoduché, tedy obtížnost "Casual" nebo velmi těžká tedy "Elite".
    Používané skili u obou hrách vycházejí ze zbraně. Grafika je u Diabla III propracovanější barevnější a reálnější. Co se týká postav. Torchlirch má grafiku více laděnou do komiksového rázu a přitom se, už neodehrává jenom v dolech, ale i ve venkovním prostředí, hře to výrazně prospělo. Jinak prostředí u obou hrách jsou nikdy i velmi podobné, spíše náhodnost, než cíl hry..
    Těším se na dobu, až se grafický vývoj v pc hrách zastaví a hry se budou posuzovat podle obsahu a systému hraní. Bude daleko lepší doba než dnes, kdy ne pude úspěšnost hry obhájit jenom lepší grafickou.
    Jinak TorchlirchII je velice slibná hra, který bude slavit poměrně velké úspěchy!!
    S pozdravem!
    • Ellendway
      Musím oponovat v hodně věcech.

- Diablo obsahuje mnoho otevřených oblastí. Nejednou běháš v lese nebo na poušti. To, že v poslední části hry běháš v nebi či pekle je pochopitelné z příběhu a prostě si tam musel.
      - I v Diablu si můžeš zvolit obtížnost. Na začátku začínáš s normálem a poté se propracováváš. Věř mi, každý má možnost získat si to své. Přeci jen v pozdější fázi hry je to docela těžké něco zabít, pokud jsi casual hráč.
      - S prostředím je to dle mého jen nějaká náhoda. Přeci jen o Torchlight a Diablu jsme toho moc v minulosti nevěděli.
      • Asharak
        Obtížnost u TL2 bych chtěl vidět podrobně. Protože na Elite od začátku (což v D3 nejde) je to akorát trochu pomalejší, ale nic hrozného. Že by to chtělo až tak moc pozornosti říct nejde. Ale v D3 si nemůžeš zvolit obtížnost... musíš mít na to lvl což v TL2 ne.

Ale prostředí se mi líbí atmosférou u obou. Je to dobrá alternativa k D3, které má být temné, tmavé. Zato TL2 je pěkné ve dne (v noci to působí možná trochu líp než v D3, ale nemá to tu atmosféru temnoty, spíš normální noci).

Každá hra si jde jakoby svou cestou a to je dobře. A tak doufám jako muff, že recenze nebude o tom, jakou mají hry grafiku *16* Protože si myslím, že obě hry se musí soudit podle "atmosféry"...
  • paxtor
    V životě jsem vyhrál velký kulový, ale stejně furt čekám až to tu vyhlásíte a podle toho si ji koupím a nebo mi přijde od vás :D
    Ale už by to chtělo vyhlásit *13*
  • walltar
    No tak první act mě zabral něco přes 8hodin .... takže zase to tak s tou krátkostí té hry nevidím když jsou 4 a k tomu je člověk musí udělat 3x aby se dostal na poslední obtížnost. Takže deme na ať už je ten pekelný lord error 37 a jeho bratr error 33 zpátky kde paří ....
  • Nejde se nalogovat. Pretizene servery. Nemoznost si zahrat offline hru kvuli pretizenym serverum... tomuhle by nikdo pred 10 lety neveril. kam jsme to dospeli...
  • Odulin
    Dneska se tu dočkáme ještě hooodně emocí. *15*
    • Hairy_Ass
      Jj, místní trollové budou mít svoji pravidelnou dávku emocí. *4*
    • A nejen emoci kdyz tady na tiscali bude 100 clanku o D3 denne :-)))
      • holt vychází pokračování kultovní hry po kurevsky dlouhé době, sám sem napjatý jak struna, emocionálně docela v hajzlu :D
        • Odulin
          Jj přiznávám,. že mě to taky trochu strhává. Snažím se udržovat nadhled, ale tohle bude rande po 12 letech a ta děfka i já sme se dost změnili:)) Tak uvidíme.
          • heartless_cz
            Toto je kvalitní názor! Fakt jsem se zasmál :D
          • LOL, ty si Paaan.
            Defka este len klope za dvere a uz dava zabrat.
            Poniektory evidentne uz predcasne ejakulovali.
  • Přiznejme si a řekneme na rovinu, že příbeh Diabla 3 spíš připomíná nějakou slátaninu z wowka pro 12 lete děcka.
    • walltar
      Přiznejme si a řekněme si na rovinu, že diablo nikdy nebylo moc o příběhu.
      • ty jseš poradnej pablb.
        • walltar
          A ty si to hrál kvůli tomu propracovanému příběhu a vůbec nevěděl co se stane zarohem co? Asi máš potom půlku mozku nechc se otestovat. *7*
          • havne nezapomeň v každem druhem prispevku upozornit na to jak si inteligentnej *1* *11* ani nedokážeš pochopit že o propracovanem pribehu v d2 jsem nikde nemluvil
            • diablo 3 se nesnaží o pribeh? *8*
            • Kritizovat nějakou hru za něco, o co se vůbec nesnaží, nesnažilo a ani nechce, aby to vypadalo, že se o něco podobnýho snaží, chce vážně jen půl mozku, ber si to klidně zle.
        • Proc? Souhlasim ze D3 ma pribeh pro male deti, nektere veci jsou naprosto nelogicke a je to plne tak hloupych kecu, ze obcas musim hrat bez zvuku. Ale tez je pravda ze o tom to neni, pribeh D1 by se dal rict jednou vetou, pribeh D2 vicemene tez. Horsi uz je to s atmosferou, ta byvala lepsi, ale pribeh byl vzdycky docela hloupy.
    • Nevim, jestli seš troll, ale je to opravdu tak. Navíc je celá hra koncipovaná jako masivní záležitost pro více hráčů. Ať si říká kdo chce, co chce...je to variace Diabla s WoW.
  • Koukám, že každý článek o Diablu 3 je zamořen trolly. Zbývá jen pár hodin, pak už to bude jedno.
  • Pocitam ze to bude tak v pondeli vyhlaseno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit