Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela by mě zajímalo kdy bude recenze nemůžu se jí dočkat !
  • ezechiel25-17
    Kdybych se zúčastnil a nedejbože vyhrál, chtěl bych jen triko. A výherce by byl další vylosovaný, šlo by to?
    • Dostaneš co vyhraješ, pravidla jsou pravidla, většina lidí nevyhraje tak si važ svého štěstí a přijmi cos vyhrál. Gratuluju adios.
  • je tu někdo kdo by mi mohl poslat funkční guest pass?
  • Niekto je skratka VERSUS aj keby proti vlastnej krvi mal ist! Takyto ludia sa nevedia inak zviditelnit tak ich prosim zbytocne netrapte. Staci povedat ze maju pravdu a oni sami prejdu na druhu stranu.
  • Tak jsem dohral 3 Act a mohu v klidu rici, ze tato hra neni spatna, ale neco ji chybi, nebudu pocitat fakt , ze delka Actu je velice mizerna az prachbidna, kdyz k tomu pripocitam neustale lagy v singlhrani, zacinam se ptat, kde soudruzi z Blizzardu udelali chybu, korunu tomu vsemu dodava nedelni udrzba serveru. A to uz si nevsimam takovych malickosti jako ze rare itemy jsou mnohdy horsi nez modre itemy. Kdybych to me objektivne zhodnotit tak vice nez 6/10 - mozna po dlouhem premlouvani 7/10 nadprumer, ale zadne 9/10 jsem jsem jiz na dvou webech cetl recenze inu hype je hype a redaktori pisi ve stylu jak kdo plati.
    • Co to je za minus ze jsou magicke itemy nekdy horsi nez rare itemy? To se proste stava kdyz se ti tyhle veci generujou nahodne....
      • fail by to nebyl, kdyby ty rare a modre itemy mely ruzne ilvly, ale uz se mi nekolikrat stalo ze itemy na stejnem lvlu, mely stejne staty a k tomu modry item jeste 2x socket bonus, kdezto rare item nic.
        • walltar
          Asi si potkal vyjímečně špatný rare a vyjímečně dobrý magic. Mě se to ještě nestalo.
          A prvni akt mě zabral přes 8hodin na normal obtížnost takže já sem spokojený. Sem si všechno prošel a všude byl a stejně to udělám i na ostatní obtížnosti takže bych řekl že s časem nebude probllém než se dostanu do inferna. 9/10 bych tomu každopádně taky nedal už jenom proto jaký mají clusterf*ck místo serverů a za craft který nevím jestli k něčemu bude. Bohužel dneska se hry hodnotí jenom podle hypu kdo zaplatí redaktorům víc (redaktory games nechci obvinit že by je někdo platil ... on by jim stejně nikdo nic nedal i kdyby chtěli) má lepší číslo u recenze.
        • Teda ze by se mi nageneroval modrej predmet kterej ma vic vlastnosti nez rare to se mi fakt nestalo :D
  • Veskoslav
    Odpovězeno. Ale kdybych nenašel ten tajný level, nevím, co bych napsal:-D
  • Khanemis
    Gratuluji všem výhercům:-)
  • Pro mě je D3 obrovské zklamání. Hratelnost je fajn, jenže pohnojili jiný věci. Těším se, až tady bude renceze, abychom si to krásně probrali.
    • A v cem te zklamalo ? Me zase naopak ohromilo, vsecko dobre z D2 zustalo, pribily nove prvky, spojeni z ostatnimi hraci diky pripojeni na battlnet, hra je tezsi, herni doba delsi, parada
      • Hm nektere veci jsou super, ale nektere jsou proste udelane spatne. Nejvic mi vadi system dropu itemu, kdyz na normal ani nightmare mi nepadl zadny unikat ani jedna setova vec. Kamosum co to hrajou,padl za celou dobu treba jen jeden atd...pritom na D2 bylo super, ze jsi takove veci nachazel postupne, mohl si sestavovat low lvl sety a podobne. To same, kdyz zrusili, ze bossove po prvni zabiti jsou oznaceni za normal elity a tim padem z nich nic kloudneho vickrat nevypadne. Misto toho chodit v MF equipu farmit lokace...fajn napad, ale abych navlikal svoji HC postavu do MF ??? a riskoval, ze na me vlitne nejaka elita, ktera me zabije ? To je proste tezce nedomyslene. A vsechno kupovat v AH je nuda.
        • walltar
          Tak to co je v tom AH taky někomu padlo, kdyby tam byl královský drop všeho tak lidi co plánujou že budou farmit diablo místo toho aby pracovali umrou hlady *1*
          • A nebo prostě Blizzard vysummoní dobrej item a švihne ho tam v přestrojení za hráče.

Oni ten systém vymysleli, oni ho řídí, jen oni ho kontrolují, takže neexistuje nic na světe, co by je od toho mohlo zastavit.

A když to budou dělat chytře, tak aby to nebylo okaté, tak nebude problém a oni budou moct jen rýžovat prachy, protože mezi hráči Diabla 3 se určitě najde někdo ochotný zaplatit.

A když to napadne mě, tak bych se divil, kdyby to stejné nenapsalo zkušené manažery Activisionu.

Ale je to vlastně jen jeblá konspirace, že ano? Activision by přece nerealizoval neprůstřelný systém jak vydělávat, co se jim vůbec nepodobá.
            • Tak proč denně neunikají informace o vývoji jiných her, či praktikách jiných studií, od zaměstanců jiných studíí, co se ožerou a pustí si hubu na špacír?

Ano, riziko prokecnutí je tu vždy, ale i to se dá minimalizovat.
            • nooo...ten item by nekdo musel udelat, nekdo ho tam vlozit atd...vzdycky clovek. A lide jsou co se tyka utajeni informaci dost nespolehlivi. Chodi do hospody na pivo, radi se chlubi, atd...a kdyz se pak nekdo takovy z Activisionu pochlubi svemu kolegovi z EA, tak by to pro takovy blizz, ktery ma navic svoje akcie na burze, mohlo znamenat docela dost velky pruse@r.
        • Proč myslíš, že to padá málo?

Asi to bude mít co dělat s R M A H.

A taky tím, že famrnení itemů je asi jediná věc, co tě u hry udrží, takže to nemůžeš dostat hned jen tak.
          • to ja beru, ale spis u tech high lvl unikatu...ale nechapu proc treba nepadaji ,,normal,, ,,nightmare,, sety a unikaty...stejne to kazdy pouzije jen kratce. Kdyz to porovnam s D2, tak tam jsem za tu dobu vzdycky mela nekolik setovych kusu a unikatu...tady prd, nebo 1/2 kusy. Jinak s toum RMAH mas urcite pravdu.
        • ja uz unikaty nasel dva. Jeden jsem dobre prodal v aukci a druhej jsem mohl pouzit a jakou jsem z nich mel radost!
      • Jestli je herni doba delsi, tak ja jsem papez v cinskem tanku
        • walltar
          Jak by si specifikoval herní dobu u diabla? Vždyť sou lidi co dvojku hrají dodnes. A pokud hrací dobou myslíš proběhnutí normal obtížnosti tak to je jenom první krok než se dostaneš do inferna. Bych chtěl vidět někoho kdo si to koupil kvůli příběhu a po prvním dohrání to vypne.
          • Nevim porad mam dojem, ze treba v D2 druhy act, tesne pred koncem, kdy hrac musel projit a vycistit vsech 7 kobek v pousti, trvalo dele nez cely 2 act v D3 proste dungeony a mapy uz nejsou poradne rozlehle a monster je take poskromnu (nevim jak na tom je hard a inferno) ale jedno vim jiste hru si zahraji max na hard, ale inferno uz zcela jiste ne.
            • Pamatuješ si to dobře:
              http://diablo.wikia.com/wiki/The_Seven_Tombs_%28quest%29
              zato sk moc ne
              *3*
            • Pokud se nepletu tak v jedne nebo 2 byly ukryty casti itemu, klic ktery ti dovolil pokracovat dale ve hre a kobky byly oznaceny, takze jsi mohl jit na jisto podle tech emblemu, ale i tak se vyplatilo vsechny prolezt, coz myslim vetsina hracu udelala. Takze tak nejak to bylo, moc podrobne si to jiz nepamatuji, hral jsem to davno, kazdopadne tak nejak podobne to bylo to jsem si jist.
            • tam jsi zadnych 7 kobek cistit nemusel
        • MrSanta
          Pošli foto, to musím vidět *15*
    • nevím proč jim ta recenze trvá tak dlouho, vždyť na tom klikání není co testovat:(
      • Asi protoze herni doba na normal je okolo 30 hodin ( recenzent eurogameru hral 36) a to je jen normal tzn do nakeho 30 lvu, takze nezkusis ani pulku spellu a bossove na dalsi obtiznosti delaj jine veci, takze aby ta recenze byla obektivni tak by se mela dohrat na vsecky obtiznosti a to je pres 100 hodin, a jeste se to nikomu na svete nepovedlo nevysi obtiznost zatim neni prekonana svetovej progres se zasekl ve 3 aktu.

Treba na gamezone maj recenzi jako prvni v cr ale je to peknej blaf, ten recenzent rika veci co v te hre nejsou ale kdby to dohral aspon na normal tak vi ze tam jsou, a taky jak je hra primitivni ale to ze ma hra dalsi 4 obtiznosti a nejtezsi jeste nikdo na svete nedal to uz se nezminuje
        • takže to recenzent musí dohrát na všechny obtížnosti aby to mohl zhodnotit? zajímavý
        • SnakePlisken
          By mě zajímalo, co tam těch 30 hodin dělal. Kochal se krajinou? Šel na pivo a nechal zapnutou hru, jak tu zmiňuje kolega? :)
          Jestli ta recenze na EG bude taková, jako ta jejich videorecenze, což bylo jen komentované hraní nějakého puberťáka, tak nevím. :)
          Ono je celkově sranda číst české recenze na D3 (Game Park, Bonusweb). Hře se vytýká nízká obtížnost, ale to se není čemu divit, když to recenzent dohrál pouze na normal. Což je vlastně jakoby takové DEMO. Jako psát recenzi, když skončíte cca nalevelu 30 a maximum je 60 je celkem funny. Ale onose není čemu divit. Obdobné recenze se píšou i na MMO hry, kde recenzent hraje prvních 20 levelů a pak hodnotí celou hru. Vždyť po vylevelování na max level se vám u takových her otevře úplně jiný svět k prozkoumávání.

Ale herní servery se předbíhají v tom, kdo rychleji přinese recenzi na tu či onu hru a pak to tak vypadá. Recenze jsou nekvalitní, neřeknou vám skoro nic a u mnohých máte pak dojem, že zasáhlo PR oddělení dané hry.
          • Jenomze pane plisken Diablo nikdy nebylo MMO a na 60 lvl prakticky nemate co delat narozdil od MMO her. Jenomze Blizzard se snazi tohle zmenit stylem - budou pvp areny, nekdy v budoucnu a farmeni legendarnich itemu ve skupine, coz me prijde jako uplny fail, takze misto toho, aby udelali vysperkovany singl, tak ze hry delaji nedodelany MMO paskvil.
        • To s tím že se progres zasekl není pravda ... vím o dvou skupinách lidí kteří do dohráli už před nějakou dobou :) Tady je jedna z nich http://cs.twitch.tv/nl_kripp
          • *to
        • hm normal jsem mel dohrany singl za 18h a to jsem prolezal vsechno...30/36h? To teda netusim jak to nekomu muze tak dlouho trvat. Nesel nahodou recenzent na pivo a nenechal spustenou hru ?
          • To nevim ale aspon ta recenze bude snad k necemu, ja jsem po 10 ti hodinach v 1/3 druheho aktu
            • to tak odpovida, ono ty akty jsou postupne kratsi a primocarejsi, stejne jak v d2
  • Lem0n
    Nějáká hodná duše co by mi poslala guest pass na citronek90@gmail.com? :)
  • už jsem tu psal, ale zapadlo to v diskusi tak repost:
    je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit