Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
když servery nejdeou a všichni jsou tu našel by se někdo kdo by mi pls mohl poslat gest pass na abdul555@email.cz ? dík
-
-
Už si mohl mít dávno stažený EVE *1* *1*
-
-
chci si zkusit Diablo a ne EVE :D vážně nikdo kdo by poslal guest pass na abdul555@email.cz ?
-
-
si ho kup na aukru
-
-
-
Nikdo ti to jeste neposlal ? videl jsem nejake odpovedi ze ano :)
-
-
ne nikdo neposlal :(
-
-
-
Když jsem zapoměl připsat adresu, tak mohu zaslat druhý email?
-
-
Klidne posli, ale kdyz to pripadne vyhraje nejaky zapometlivec, tak si jen povzdechnu a poslu mu email :)
-
doprdele tez sem zapomel...
tak asi jedine to na zbyva
-
-
hra vůbec nejede... střídavě to při loginu hází errory server is busy nebo že nemám licenci :-/ paráda
-
-
tak stačí přepnout server na evropu a ne defaultně ameriku. potom hra jede okamžitě
-
-
Tak defaultně máš takový server jako jsis nastavil zemi u účtu pro battle.net, pokud jsi zadal ČR tak tam budeš mít evropu, ale problémy s připojením na servery jsou lautr stejné ve všech regionech, jen je kvúli časovému pásmu špička v různou dobu. Jinak postavy jsou vždy spjaté se serverem, takže v každém regionu si musíte založit novou postavu, už mám chary na všech 3 serverech a střídám podle toho kam se dá zrovna připojit :D
-
No už jsem i to chtěl nsapat, ať si zkontroluješ servry:)
-
no hlavne kdo by chtel hrat z evropy na USA serverech ?? Navic ty regiony nejsou kompatibilni s tvymi postavami.
-
-
-
I never asked for this.
-
-
No měla to být reakce na příspěvek, ale co už..
-
-
Ja to hraju uz od 6:30 a mam to radeji porad zapnute ve hre, asi jsem se vyhnul tem vasim problemum :) kazdopadne hodne stesti pokud to takhle blbne.
-
těch tajnech levelů je v Diablu 2 asi 5, autor otázky se ve hře asi moc nevyzná
-
-
Počítej ten nejznámější:)Já našel daší navíc, ale ten mnohdy není ani v "návodech":)
-
-
tak mas tam potom UberTristram a jeste Diablo Clone, ale ze by jich bylo 5... to nevim
-
-
bral jsem to včetně těch portálů pro orgány, Diablo Clone jsem nepočítal ten se objeví v prvním aktu
-
5 se mi zdá taky moc. Já vím o tom svém (Diablo Clone), tom "známém, co je otázka (ale jenom jednou jsem tam byl) a UberTristram jsem slyšel jenom z doslechu.
-
-
Tak to se divim, ze si byl diablo clone, a ubertristram ne... DC je tak milionkrat tezsi, a taky je to bud o nahode, nebo kdo si nakupi vice SoJek...
UberTristram je prece jen farma klicu v hellu, coz neni zas tak tezke -
-
Tak DC jsem vždycky jel s něým a o tom jsem veděl:)Ale pravda, že šíleně těžké....
-
-
-
-
-
Bohuzel ten "tajny" level o kterem autor nejspis mluvi kazdy zna :D
-
-
Ach Bože... Jsem jediný koho tady už unavuje neustálý pláč nad tím, jak se při startu nemohli nalogovat? Teď už není žádný problém, tak Vás prosím přestaňte už opravdu už je to nuda.
Ano Blizz to posral, má zkušenosti s WoW a věděl, kolik tak pravděpodobně lidí si to tak bude chtít zahrát sekundu po spuštění serverů. Já bejt manager, tak je vyhážu všechny. Tohle se prostě nemělo stát.
Na druhou stranu, v průběhu dne, rozuměj několik hodin po startu, už s tím nebyl nejmenší problém. Já jsem například začal hrát kolem 17. hodiny a neměl jsem problém s ničím, vlastně měl... Mojí nedočkavost, vždy jsem si posral download, ale to je jiný příběh.
To, že vyžaduje připojení nikoho nezajímá. Stejně jsme každý připojený na internetu stále. Už jsou ty doby, kdy se platilo za čas(!!) ztrávený na internetu ty tam. Já osobně bych snad ani PC nezapnul, kdyby na něm nešel internet. A to by na něm mohly být hry jaké by chtěly. Počítač bez internetu... heh to prostě nejde. (Samozřejmě, když máte práci, musíte pracovat.) Argumentace typu "já si to nezahraju na chatě" mě uvádí do maximálního smíchu, na chatu se jezdí kalit, pracovat a odpočívat ne hrát hry. A to platí to i pro ostatní i pro ostatní výmluvy.
Stejně to připojení vadí nejvíc lidem těm, kteří to chtěli vywárezit. A nezaplatit ani korunu. holt si počkejte až bude solidní server emulátor. To je všechno co k tomu říct. -
-
"pracovat a odpočívat ne hrát hry"
a hrani diabla je prace nebo zabava ?? *8* -
-
Nevím jak tebe, ale mě by to unavovalo na chatě hrát hry... Jsem tak kvůli něčemu jinému a né abych tam v tomhle počasí čuměl do monitoru...
-
-
rozlisuji cinnosti na 4 veci:
- zabava
- prace
- nuda
- spanek
co z toho je hrani diabla na chte ???
-
-
-
Přihlásit se mi nešlo jen první den, od té doby v poho. Jediné co mě trochu irituje jsou ty mikroteleporty (asi krátké lagy) a to, že když mám hru delší dobu minimalizovanou, tak mě to vyhodí.
Připojení k netu mi ani moc nevadí - jen stále nechápu, proč na začátku neudělal Bliz fronty.
Kdo s tím má vážný problém, tak je tu spousta dalších her co to nevyžadují a můžou si hrát je (a netrolovat tady). -
No promiň, ale to je jedna z věcí, která mě na Diablu 3 fakt dráždí nervy. Mám 8mbps to jo, ale ve hře jsem ještě neměl latenci pod 150ms, většinou mívám okolo 220ms, jinak to skáče nad 400 jak se tomu zachce. Pokud nemám něco s netem tak je to z části blbost. Ale jinak proti tomu nic nemám, že je to on-line only.
-
-
JJ mám taky vyšší latenci. Ale to jsem měl i u WoW. Nepotřebuješ mít latenci jak ve FPS hře. Tady to tak nevadí. Pokud nemáš latenci v červeném tak je to ok:)
Latence hodně vadí u Doty, tady to zas tak strašné není. -
-
Jo, jenže když se ti to laguje 6x za hodinu tak je to trochu otravné -.-
-
-
-
Tak mám pro tebe novinku. Opět NEFUNGUJE! Přeju ti hodně zábavy. Tady se jasně ukazuje k čemu je dobrý být neustále připojen k netu. Odpoví si asi každý sám *12*
-
-
Čti si novinky při logování do hry... Dělají něco s Bnetem, tak to nebude problem jen diabla..
Takové debily kteří neví a hned vykřikují něco o "zase to NEFUNGUJE", mám fakt rád :))) -
-
A proč by problémy s Battlenetem měly zajímat kohokoliv kdo hraje singleplayer ? Blizzard tady udělal masivní fail, vyžadovat připojení pro singl je kokotina. Už jen možnost, že mě v singlu zabijou lagy je směšná.
-
-
Nevím no jak s těma lagama. Když mám latenci 900 tak hraju trochu jinak. Jde vidět, že jsi toho na online moc nezahrál. Jo máš pravdu, dříve jsem si na online nutnost taky stěžoval...
-
-
Online sem toho moc nenahrál prostě proto že online hrát nechci. Nutnost permanentního připojení prostě pro singleplayer hráče nepřínáší vůbec žádný výhody a naopak sebou nese množství nevýhod a omezení.
-
-
Protože je tam RMAH... přeci nedovolím hráči, aby měl na disku savy, kde si přes editor nadupuje itemy a pak je bude prodávat za pálky na RMAH. Tohle lidi nechápou :)
mě to vyhovuje, nemám problem.. Stejně řvou jen ti, co to chtějí upirátit za každou cenu -
-
není ještě zprovozněno, ale oddělovat On/Off savy je zbytečné.. je to jako házet hrách na stěnu tady těmhle ovcím :)
-
RMAH ještě snad ani není zprovozněná, nebo se pletu? A určitě by byl velký problém dát při vytváření postavy možnost hrát off-line SP bez možnosti RMAH a on-line SP s přístupem RMAH a držet loot zvlášť. Battle-net je DRM.
-
-
-
Nefungovalo při nejmenším načítání Achievementů... proto to shodili *12*
-
-
hrál jsem to od pátku od večera skoro do teď a Achievementy šly normálně
-
-
A kdo říkal, že ne?... Mi to též šlo do dneška bez problémů.
(http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210083086?page=1)
-
-
-
Tak že ty paříš jak o život viď *1*
-
-
Přečti si to ještě jendou co jsem napsal.. Dělají něco s Bnetem, tak diablo není jediná hra která se teď nedá hrát....
-
-
-
-
-
pište jak ste daleko, jestli hrajete harcore nebo jakou postavu:) ja chci začít hc monka
-
-
Lvl 52 sorcka. Ten HC bych si rozmyslel, na vyssich obtiznostech to bude nehratelne. Nektere smrti jsou tam dost nahodne, at uz diky lagu (nevim jak monk ale sorcka je na to hakliva, dam vypit lahvicku nebo odmacknu absorb a ona za 2 sekundy chcipne protoze se to neprovedlo) nebo diky zajimavym schopnostem nekterych championu (vortex, jailer a k tomu treba arcane enchanted nebo nejakou dotku proste nedas). Normal by mel jit.
-
-
Ať si HC jede, je to větší zábava před každou velkou skupinou se ti rozbuší srdce:)) Prostě nepojedeš na dmg, ale na vitalitu:) Abys vydržel a trochu defenzivní build. Je mi jasný, že každej rád vidí velká čísla. Ale HC je HC zážitek:)
-
-
No mozna zazitek chozeni par lokaci porad dokola a farmeni itemu na vitalitu pac body do ni nedas. Ale jo, rozumim tomu proc to nekdo chce zkusit. Ja jenom varuju, ze to neni Diablo 2 a nektere kombinace championu podle me nejdou prezit. Navic jich tam bylo docela dost, neni problem mit dve takove grupy soucasne, a to pak sorcka nema ani tu sekundu ;-)
Jinak Justw8 ma ted rozjeteho HC monka, sem docela zvedavy jak mu to pujde (to sou ti co streamovali kill Diabla na infernu).
-
-
-
Mam 40 lvl demon huntera, bez HC...
-
Já měl 30 level Wich Doctora. 19 hodin nahráno, a byl jsem před předposledím bossem ve třetím aktu.
A mám grafiku s porouchaným chlazením. A vždy po 15 minutách, se mi hra neuvěřitelně zpomalí (105 stupňů grafice) a musím vždy do Win na 2 minuty a pak zas můžu 15 minut hrát. Nemám prachy na novou :P No a já si chytře nedal pauzu, jen jsem šel o několik "metrů" (herních) zpátky. A šel do Win. No a když jsem alt-tabnul málem mě ranila mrtvice.
A to jedu hardcore postavu od začátku, takže vždy nevím co mě čeká:) A o to to je větší sranda. (Někdo to jede bez HC a pak si to dá znova na HC už ví co a jak, ale já ne mám rád výzvu.) -
-
až ti zhorí grafika, budeš mať potom viac peňazí? Však sú kúp vetráčik nejaký, alternatív je hromada, buď namontuješ priamo na grafiku, alebo do bedne, každopádne netreba novú grafiku, ale upraviť chladenie, resp. kúpiť nový chladič a vymeniť.
-
Si kup větráček (třeba 92x92) přes molex a dej ho ze spodu na grafiku (aby ofukoval čip). Kámoš to tak měl a pomohlo mu to... a vždy když mu spadl (držel na špejlích zespod... dmnce :D ) tak se mu restartoval komp *15* . A nebo můžeš podtaktovat trochu grafiku.
-
-
No asi bych to udělal, ale tenhle problém mám jen u stolního PC. A studuju v Praze kde mám notebook a tam mi to běhá ok.
Otec mi minule říkal, že koupí grafiku do pc co je doma, ale já jsem ho odmítl, jelikož platit mi život studenta si myslím, že stačí:) -
-
Tak ho alespoň pročisti od prachu, pokud jsi to už dlouho nedělal *1* *3*
-
-
-
-
-
počkejte mesíc pak to už nikdo nebude hrát alespoň ne z komunity tady na tiscali, to je jako se vším, když nejaka hra vyjde hra to kazdy aby byl in, pak když navstivite diskuzi k necemu co vyšlo pred mesicem je tam mrtvo
-
-
"počkejte mesíc pak to už..."
Myslíš jako u Diabla a Diabla 2? -
Tak člověk řeší diskuze nové. Nevim proč by měl mít člověk potřebu chodit na games.cz a komentovat měsíc staré novinky :D
-
To je asi tím že měsic po vydaní má většina lidí dohráno. A hlavně tohle není Fan web :)
-
A co to pomuze ? diablo bude stat stejn e jeste pul roku :D a pak slevni o kilco :D
-
-
No boooze, tak to kupim neskor zlacne za par supov, so vsetkymi DLCkami. To je vyhoda ked clovek neslinta hned po vsetkom co akurat vyjde :)
-
-
prave o to jde. nekoupis
hry od blizzu si dlouho drzi svou cenu, a nikdy nevydaji goty verze - max packy s datacema, ktere jsou levnejsi, ale ne zas o moc -
Diablo s Dlc asi nekupis. Blizzard nie je activision
-
-
To ma znamenat ze si kupim Diablo 3 a DLCka zvlast, Diablo 3 nebudu ziadne DLCka, alebo vsetko bude zadarmo? A je ti dufam jasne ze pod pojem DLC spada jak prachsprosty balik predmetov, tak riadny datadisk.
-
-
A elektronicky distribuovany datadisk je predsa DLC, tak naozaj neni co riesit. Mne oznacenie DLC zily netrha, pretoze je pre mna dolezity obsah a nie to ake aktualne "in" pomenovanie tomu nalepia :)
-
blizzard nevypadava DLC
a datadisk NENI dlc
DLC je Downloadable content, to znamena, ze si to zacvakas na ofiko website a pak stahnes, kdezto datac si normalne koupis jako krabicovku -
Blizzard nikdy neměl DLC, vždy měl datadisky. Mapy, co jsou obsažené v patchích, předměty či balanc jednotek takté vždy zdarma.....Nevím, co tu zase řešíš s DLC....
-
No počkej, co kdyby vydali datadisk jen v krabicích? Bez digit. distribuce? Pak by to DLC nebylo *1*.
-
-
Technicky je to jedna velká firma *3*
-
-
-
Tak ale aj toho pol roka vydrzi len parchant v base, pirati a ludia ako HouseCZ/ ktorych musi platit EA alebo ina Blizz konkurencia, pretoze nexapem preco by vynakladal tolko negativnej energie na Diablo forach/.
-
-
tento lizac ma pravdu
-
-
mam dotaz...kdyz si koupim hru,muzu si ji nahrat na pevny pocitac i na notebook?nebo plati jedna kopie = jeden PC...
-
-
U Blizzardu to nikdy neplatilo:)Navíc když si koupíš krabicovku a zaregistruješ, tak automaticky získáváš digitální kopii, kterou si můžeš kdykoliv a kdekoliv stáhnout z battlenetu. Není omezený počet stažení. Ale jedna hra=jeden účet.
-
-
diky...to vis...ja jen jestli budu moci hrat o vikendech,kdy sebou taham notas :))
-
-