Přejít na výpis diskuzí
Kerrigan a její pomsta na dalším videu ze StarCraft II: HotS
27.2.2013 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
A co ti to ve WOL reklo? vubec nic
-
me nejde o to že marinaci sejmou carrier ale proč je carrier tak malej, vypada to smesne, zvlast kdyz tech carieru naspamujes vic.
Nechci realnou mirku jen aby to tak nebylo do očí. Radši bych tam teda ten carrier nedával vubec. Nebo bych ho udelal vetší a upravil populační limit aby jich bylo možne postavit treba max. 3. A marinaky bych udelal o neco menší.
Co me ale stve nejvic že jakakoli kritika na sc2 je tabu a nesmi se rict nic spatneho protože je clovek pak bud zabanovan nebo označen za trolla nebo blazna -
Samozřejmě že se to dá řešit i jinak, ale blizzard nadřazuje hratelnost nad lore , takže ve hře není problém sejmout carrieru s několika marinama. Je to prostě podřízení se hratelnosti dokážeš si představit jak by fanoušci (včetně mě) p*čovali , kdyby do hry dali více realismu a tím zmršili hratelnost ?
-
Za sebe říkám, že poslední dvě videa na SCII HOTS mě naprosto dostávají. Ať si kdo chce říká co chce, ale Blizzard prostě tohle umí... *14*
-
jo a nezapomente minuskovat
-
Some women just want to watch the world burn.
Samozrejme ako sa na blizzard patri, zase kvadrilion spojlerov v tralieri, vsetky cgi sceny vypustene do sveta este pred hrou samotnou ako to bolo u WotL. -
jak jim mužete tohle žrát, treba tu grafiku hry. Takhle nejak vypadaji proporce jednotek sc
http://i2.minus.com/idKJOHIciRf0E.jpg
misto toho jsem dostali co, marinák velkej jak tank a mothership velka jak dva tanky. Jednotky maji par mizernejch polygonu, žadna fyzika pohybu (treba kdyz se jednotka otočí tak neni animace, proste se na miste zvrtne o 180 stupnu), prolinajici se textury.
Ted prijde pleskohlav nebo jinej blázen a začne rikat ze se to neda jinak rešit. lol. jiste se to da resit treba vetsím zoomem kamery, nebo limitem jednotek aby se nedalo naspamovat 20 battlecruiseru, nebo odstranenim nekterych jednotek aby to nevypadalo tak smesne.
Ale to by pak nebyl starcraft že a vaše dychavičné kompíky a xboxy by to neutahly. *11*
Tak jim hlavne Blizzardu žerte dal z ruky -
Začínám mít strašnou averzi na všechno kolem Blizzardu, nevim či víc kvuli vychcanosti tehle firmy (prominte mi ten výraz) nebo komunite ktera jim žere z ruky.
-
Pod vsetkym co sa pribehu tyka je v Blizze podpisany jeden a ten isty clovek - Chris Metzen.
-
vsak jo, do te doby, nez prisel na scenu hyper artefakt
-
tak se mu to rozlezelo no, boooze. btw to "I'll be seeing you!" je strasne smesne nadabovano :)
-
Nechápu, jak je možný, že je tak diametrální rozdíl mezi kvalitou příběhu u RTS a RPG od jedný a tý samý firmy. Kdo je podepsanej pod SCII?
-
vloz link sem: http://www.listentoyoutube.com a mas mp3 *3*
-
Tak ono je to na 120% jasné, že se na něm pracuje. Stačí se podávat na jejich přístup ke tvorbě *4* Otázka je spíš v jaké míře.
! pokud je pravda že by měl vyjít, nevím o tom teď ale nic, takže kdyby jo, tak to co jem napsal platí ! -
Ten zvuk, normálne husiu kožu mám z toho, neskutočne dobrý je ten zvuk a hlas v tomto prekrásnom cgi videu :)
-
Sr*t na příběh, je to strategie, k těm se příběhy píšou zatraceně špatně.
Navíc když to má tolik pokračování s SC1.
Hra je to epická a mezi strategiemi naprostá špička. -
Dikes;)
-
@Blizz Rozepiš se, prosím. Rád si pročtu nějaké příjemné shrnutí. :)
-
Já jí prostě miluju....
-
To Koštěj: Hra navazuje přesně, vše je vysvětleno. Už to tady bylo jednou rozebíráno. Zahraj si jedničku a dvojku znovu a dávej pozor.