Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    To jo no:D, to je docela bordel.. a něco podobnýho řekl už ve Wings of Liberty.."Bylo by lepší, kdybys toho dne zemřela"
  • smajdal
    Nemění nic na faktu, že Blizzard už dlouho neumí napsat solidní příběh.
    Brood War- Jim Raynor: It may not be tomorrow, darlin', it may not even happen with an army at my back. But rest assured: I'm the man who's gonna kill you one day! I'll be seeing you!
    Tohle video- Jim Raynor: I never gave up on you Sarah.
  • God-of-War
    Našel by někdo ten song od 1:10 ?? Šekuju pěkně:). Jinak pecka Srajler:)))
  • Popravdě doufám, že tvoje předtucha je pravda ... *5*
  • jako Ripleyova dobry, ale uz to zacina byt trochu ohrane.
  • Veskoslav
    Už jenom 14 dní a pak dáme zakusit Prottosům a Terranům jejich krev.
  • Já naopak myslím, že na Warcraftu 4 se už dávno pracuje...
  • SC II je dobře odvedená řemeslná práce doporučuju koupit nebudeš litovat není to jak D3
  • Jenom bych chtěl říct, že WarCraft 4 by opravdu měl vyjít, bude také rozdělen na 3 části jako StarCraft 2, ale bohužel s vývojem se začne až po kompletním dokončení právě StarCraft 2.
  • Říkal jsem si, že SC půjde mimo mě, protože jsem jedničce dokázal odolat. Ale popravdě, při každém takovém videu mě jeden Franta Palackej má nutkání zmizet. Strašně mě zajímá, jak příběh Sarah dopadne. I *14* that girl !!
  • Pěkné pokračování datadisku. SCII protě šlo cestou předchozích dílů, což je jen dobře. Což se o jiných blizzardovských hrach neda říci např. D3, kde je špatně vše od A do Z.

Snad někdy vyjde Warcraft 4, ktery stane stejnou legendou jako W3.
  • Todle proste Blizzardu nemuze nikdo nikdy uprit ty jejch videa jsou mazec....
  • Lawliet
    Jako vždy, skvělý trailer. Mrazení v zádech se dostavilo.
  • Ja se tak tesim, at uz to vyjde!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit