Přejít na výpis diskuzí
Kerrigan a její pomsta na dalším videu ze StarCraft II: HotS
27.2.2013 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
No udalosti v Brood War nejsou tak rozsahle jak se muze zdat, defakto se UED podarilo obsadit hlavni planetu Dominia a zajmout Mengska, tim paralizovali odpor Dominia a pak obsadili Char pomoci psy disruporu. Dominium a další terranské frakce mají desítky planet, podobne na tom budou ostatni rasy. Takze to rozhodne nebylo all in.
Otazka je co Queen of Blades ty ctyri roky delala (pravdepodobne hledala artefakty), treba se to ted dozvime. -
Blizz:klidně se rozepiš. Vycházím z toho co je řečeno v misích, animacích a briefinzích (-gách?). Vzhledem k tomu, že první StarCraft je moje asi nejoblíbenější hra vůbec, myslím, že mám období prvního dílu zmáklý líp, než je u průměrnýho dospělýho jedince společensky přípustný *1*
Vesko: máš to nějaký pomotaný. Zkus si přečíst znovu, co jsem napsal *3* . -
Za 3 roky se toho muze stat. A ze by zrovna Dominion byl v pohode a plne sile bych netvrdil. Char dobylo UED, ale pokud vim tak meli obrovske ztraty a bylo jenom otazkou casu nez si Zergove vezmou zpatky jejich. I v WoL bojujes v zakopech UED. Neříkám,ze je to zcela logicke, ale Sc II navazuje.
-
Nebudu to tady rozepisovat, protože ten příběh je na dlouho, ale raději se na to podívej znova a lépe, nejlépe i na to, co není ukázáno přímo v misích. Hry na sebe navazují poměrně dobře, jediná věc kterou posunuli k ledu je Duran.
-
Ano mas pravdu, přesnější je Sarah Kerrigan a Queen of Blades.
Můžeš si to představit jako formu schizofrenie nebo posednuti.
V jejím tele jsou dve zcela nezavisle osobnosti, z toho ta jedna ma temer absolutni kontrolu az do chvile, kdy Jim pouzije artefakt. V posledni misi je zcela jasne videt, jak Sara prevezme na okamzik kontrolu, tady je přepis:
http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_II:_Wings_of_Liberty_campaign_quotations/Final_Missions
Adjutant: Artifact power at full capacity. Raynor: It's now or never, General! HIT IT! Horner: The artifact's energy is peaking! Just hold out a little longer! Sarah: Don't give up! Raynor: I hear Sarah... Tychus: She's losin' it! -
Kerrigan is the most badass female in game industry *5*
-
tady je http://www.youtube.com/watch?v=xQSoI6AmgKc
-
*bandou
-
Jo jo,.. když jsem si koupil Starcraft 2 a začal ho hrát, byl jsem v sedmém nebi (a to zrovna nejsem fanda strategií), takže jsem si před pár dny tenhle datadisk předobjednal. Sice Blizzardu nemůžu zapomenout to, jak mi podělali moje milované Diablo (jsem fanda hlavně prvního dílu), ale na tomhle přeci jen dělá jiný tým a nemůžu ho tak házet do jednoho pytle s banou Jay Wilsona.
-
Ehm. Ten Brood War kterej jsem hrál já skončil s výsledkem: Dominion v troskách, pár přeživšich protossů se schovává na Shakuras, Kerrigan je "Queen b!tch of the universe" (sic).
Tři roky poté Dominion vládne železnou pěstí, Protossům vcelku nic nechybí, Kerrigan sedí na Charu jak slepice na vejcích a nikoho to neznepokojuje.
Zajímavá návaznost. -
Navazuje, ale dle Blizzardu nejsou udalosti z Brood War tak dulezite pro WoL.
-
A já měl za to, že Kerrigan je Sářino příjmení *3*
-
Ale navazuje.
-
Já to říkám furt. Vyrazit Metzena! *10*
-
Přestože jsem všechny díly prošel, tenhle asi vynechám, vždycky mi trošku dělalo problém hrát za badassy :P Ale na filmečky z té hry se opravdu těším! Blizzardi v tomto byli vždy nejlepší, už od W3, to jsou skvosty!!!
-
Nenavazuje.
-
Celkem postačujícího shrnutí se ti dostane při instalaci WoL. Nejlepší je samozřejmě sjet jedničku i s datadiskem, ty hry prakticky nestárnou *14*
-
Jak od začátku? Je to snad druhý díl, tak navazuje na konec Brood War.
-
trosku zapominas na:
1. Queen of Blades neni Sara!
2. zeratulovo proroctvi
3. aktefakt, ktery dokaze znicit Queen of Blades a pritom zachranit saru -
Jak je to s tím příběhem, budu si muset něco naštudovat z jedničky nebo wol jede od začátku?