Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Takže 100k za nějakých 7 hodin? Já myslím, že Vávra a spol. můžou bouchat šampus, tohle půjde někam k milionu...
-
-
Je to sice pěkný, ale zbývá ještě hrozně moc.
-
-
A taky hrozně moc času. Mají na to nějakých 29 dní, a jen za pár hodin utržili 1/3 sumy... Takže pokud se nestane nějaká pohroma, tak to zmáknou s přehledem.
-
-
No jen aby si každý neřekl, že se to zaplatí a nakonec nikdo nic neposlal *3*
-
-
Už mají 111 tisíc, a to neuplynul ještě ani první den...
-
pár takových lidí bude, ale v tom množství lidí se to ztratí...
-
-
-
-
Bouchal bych ho až při 300 000:) Nikdy nevíš, co se může stát.
-
-
To jistě, ale nevím jestli tohle tempo někdo čekal. Já třeba ne, a jsem strašně rád, že jsem byl vedle...
-
-
-
-
Sluší se poznamenat, že krom herních serverů vznikla o Kickstarter kampani Kingdom Come: Deliverance spousta témat na serveru 4chan, dohromady obsahovaly tisíce reakcí, dřív nebo později byly smazány, ale probíjejí se tam stále, nikde jsem tady nenašel ani slovo o redditu, tam má Warhorse Studios v nejsledovanější herní sekci /r/Games už dobrých sedm hodin první místo, a to s obrovským přehledem, přidávám odkaz: http://www.reddit.com/r/Games/ Díky všem, co dokončení hry tímto způsobem umožňují.
-
1:47 Pavel Dobrovský v brnění *1*
-
Musím se přiznat, že když jsem to prvně viděl, tak má čelist udeřila podlahu... *8* *8* *8*
Tak detailní hru jsem v životě neviděl! To, že tam je pomalejší souboj se stejně ve finále pořeší protože v konečném důsledku ta hra není ani v alfě.. -
Vypadá to úžasně... ať si všichni ti kouzelníci strčej draky do p*dele!
-
Dane, je to božské!
-
hehe to je dobry vtip...internetovy portal informuje o tom, ze informace je dostupna v elektronicke verzi casopisu
-
Vyzerá to luxusne, ale Q4 2015? Akoby ma Star Citizen dostatočne nemučil *15*
-
Kdo se těší na glosu? *15* *15*
-
-
Už to vidím *1* "Jak jsme jim v naší glose radili, tak kluci z Warhorse nás poslechli a šli s Kingdom Come na Kickstarter. - JayDeeCZ (pán všech moří a galaxií)"
-
-
170 000liber krása... teď přichází na řadu Amerika pánové... kolem oběda čekám 300.00...
-
-
Podle současného vývoje odhaduji, že by mohlo být dosaženo 300 000 GBP v pátek okolo šesté hodiny večer. Kolem dnešního oběda by mohli dosáhnout 220 000 GBP.
-
A zitra odpoledne cekam, ze po Vaclavaku bude behat nahaty Dan Vavra a nemalo lidi se k nemu prida.
-
-
A bude zpívat "Warriors of the World!"
Já mu budu držet noty.
-
-