Kingdom Come: Deliverance 2 je otevřenější, krásnější, rozmanitější. Takhle má vypadat pokračování
-
Ja z tej vasej galerie raz dostanem rakovinu.
-
Takze pockat tak 3-5 let, az vyjdou vsechny DLC a mainstream bude masina, ktera zlvadne KDC2 ve 4k na plne detaily podobne jako to bylo u jednicky? Nebo uz v zakladu dostaneme ve dvojce to, co byla jednicka po 3 letech oprav, uprav a pridavku?
-
-
dle všeho je to dost dobře odladěné. Na PS5 Pro to běží ve 1440p cca 60- 70FPS s VRR na medium a high, PC verze jede 70-80FPS nativně ve 4K na max na 3090TI.
-
Co takle otevřít prohlížeš a použít Google? Jsou desítky videí, co tohle rozebírají...
-
-
me zajima nazor cloveka, ktery ma moji duveru.
-
-
-
Kdo to nechce hrát, tak jak vývojáři zamýšleli, tak hned po vydání bude ke stažení spousta modů, který vám z toho udělají Far Cry s mečem, tak nevim co je za problém 🙂
-
Tady je to zase jak v ústavu. Vývojáři prostě hru nějak navrhli. Nelíbí ? Jdi o dům dál a buď ticho. Nevidím jediný důvod proč by si hráč měl cokoliv jakkoliv předělávat a vrtat se do mechanik.
-
-
To je blba argumentace. Nejednalo by se o velký zásah do jádra hry pokud by něco takového autoři provedli. Asi moc obchodního ducha mít nebudete...
-
-
Pro mě třeba není problém v tom, jak je to teoreticky navržené. Systém, že ukládání je omezený zdroj a člověk musí trošku plánovat a být opatrný se mi v zásadě libí. Nemám na něco takového chuť pokaždé, ale určitě jsou chvíle, kdy bych si takovou hru dal.
Problém tohoto systému je potom v praxi, protože když ho takto omezíš, tak prostě musí fungovat a nesmí být zabugovaný.
Já třeba právě kvůli němu KC1 nedohrál (ps platforma). Při prvním hraní se schylovalo k nějaké velké bitvě, tak co udělám? Vytáhnu sejvovici a jdu uložit. Hra v tu chvíli crashla. Spusím ji a co nevidím "save file corrupted". Dobře no... tak šáhnu po nějakém starším, že? Ale kde jsou? Ony nějak schází. Poslední přespání v postely ve mlejně (které dle tutoriálu prý ukládá hru) save nevytvořilo. Takže nejbližší funkční save mám 6 hodin zpátky? Hru vypínám a prdím na to.
Hru jsem pak zkoušel ještě dvakrát (když jsem doufal, že ji dopatchovali). A při obou průchodech jsme to vzdal právě kvůli tomu, že jsem kvůli kombinací bugů a omezeného sejvování přišel o tolik času, že mě to odradilo.
Takže po těchto zkušenostech a dvojku prdím, pokud systém ukládání zachovají. Jednak kvůli tomu nemám dohranou jedničku (takže vlastně budu navazovat na nedohraný příběh) a druhak už jim prostě nevěřím, že to dokážou udělat funkční. Až dokážou aspoň jedničku dotáhnout do stavu, že to nebude padat, vynechávat a poškozovat sejvy, rád obě hry dohraju.
-
-
pokud je pravda co pisete, tak je to fakt na prdlacku a nedivim se, ze po takove zkusenosti se podobny system ve dvojce lidem nelibi. Ja jsem to na PC vyresil pomoci modu a nastesti se mi nestalo, ze by byly nejake ulozene pozice vadne a hra je nedokazala nacist.
-
-
-
-
Chodím tady už mnoho let, ale až teď mě napadlo se zeptat. Šlo by změnit černé pozadí a bílý text?? Když čtu nějaký text delší dobu, tak když se podívám jinam, tak vidím před očima text-něco jako když se podíváte do ostrého světla, tak to světlo chvílí vidíte před očima.
-
-
Do internetových prohlížečů (Chrome, Firefox, atd.) můžeš nainstalovat doplněk, který to udělá za tebe.
A můžeš změnit nejen barvu pozadí a textu, ale klidně i font textu.
-
Souhlasím, také by mi možnost přepnutí na bílé pozadí pomohla.
Bílý text na černém pozadí nee ;-). -
-
Stačí si nainstalovat doplněk do tvého internetového prohlížeče (Chrome, Firefox, atd.) a ten ti to změní.
-
-
-
Bože to je fňukání kvůli sejvování. Vzal jsem vám kýbl na slzy, ale jeden očividně stačit nebude! :D
-
-
A hele, tady někdo fňuká o tom, že jiní lidé fňukají.
Tak to dáme dohromady a budou z toho řeka plná slz. 😉
-
-
To není fňukání, ale prachsprostý výsměch. :*
-
-
Jen si to klidně nalhávej, jestli se ti pak v noci lépe spí. Ale ono to působí úplně stejně. 😛
-
-
Je mi jedno, jak to působí.🙂
-
-
-
-
-
Teď se konkrétně čeká na co? proč tu hru už nevydají?
-
-
Načasování marketingu, výroba a rozvoz fyzických kopií, čekání na recenze... To není indie záležitost vyvinutá s minimálními náklady. Je v tom opravdu hodně peněz.
-
leští
-
protože do poslední chvíle je co opravovat a vylepšovat
-
-
Jen dle fotek to vypada jako starsi grafika :)
-
Taky bych radši kdyby tam byl quick save kvůli mé práci, ale i rodině abych mohl hru rychle přerušit a vrátit se k ní v klidu později... Počkám si jestli bude mód.
-
-
tak si stahni mod a mas po problemu. Misto breceni staci par sekund snahy a problem je vyresen.
-
-
Omg dyt to píšu...
-
-
-
Mě by vyhovovala možnost přepnout do pohledu z třetí osoby, jako třeba u Skyrimu, který jsem tak odehrál, FPS mi fakt strašně nesedí (tedy pokud to není VR, ale to tady asi bohužel nehrozí), asi to pak zkusím jen pro tu hezkou grafiku, miluju středověk a ještě v čechách.. ale s těmi souboji to bude utrpení..