Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance bude mít trochu větší mapu a hrady
27.8.2014 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
co je tohle zase za blabol ?
-
Třeba mistry "vydáme raději rychlokvašku" z EA? *15*
-
dtto
Kdo ji ma vubec na starosti? Az ted se zacalo mlvit o hudbe. a zrejme vymalovano. Bobik mel stesti, ze vavra suka koho suka a bobik ma praci. Uprimne je mi celkem lito, ze nebyl zadnej "konkurz" -
praveze VDAKA BOHU, ze to nie je MMO...
-
Dan Vávra má jednu extrémní nevýhodu.
Jako manažer nestojí za nic.
A také má problém věci dotáhnout do konce.
Není to kritika. Ta hra má potenciál být vůbec to nejlepší co se v českém herním průmyslu objevilo.
Ale jak nás učí po roky Peter Molyneux.
Je rozdíl mezi tím si něco představit a je rozdíl z té představy vytvořit hru. Mnoho projektů bylo ukončeno z jednoduchých důvodů. Byli prostě příliš megalomanské. A Dan Vávra si nemůže dovolit další zdržení. Není žádným tajemstvím že investoři k tomuto projektu ztrácí důvěru. To nakonec byl důvod pro KS kampaň. (a ne skutečně peníze vybrané z kampaně nemohou financovat hru až do vydání)
A proto mám opravdu silné obavy. Vyjde ta hra vůbec? V současném stavu se spíš přikláním k možnosti že ne. A to je mi líto. -
kdybysme, kdybychom, ale rozhodně ne kdyby jsme
nějaký ten nový rozměr se vždycky najde *14* -
vareni jidla a lektvaru vypada dobre, ale kdyz bych chtel varit 10 lektvaru najednou, zabere to cele dopoledne :D
-
Ach boze. Nabrali skluz kvuli minihre o michani lektvaru. A ted se chystaj na stejne narocny vareni? Jj, tady nad sebou nekdo potrebuje pevnou managerskou ruku jako prase drbani.
-
*7*
-
Pěkný, neznám. *4*
-
http://lifeisfeudal.com/
-
Vypadá to super...btw všimli jste si té "barokní" airsoftky za Danovou židlí? :D
-
Zamlouvám si ožralu v hospodě
-
porad tajne doufam že dabing hlavního hrdiny dají dobrovskemu, byl by to takovej českej easter egg (hrdina vypada podobne jako dobrovsky)
-
Paráda a zahlídl jsem i českej překlad. *14* *14* *14*
-
Co ten borec s tim balonkem na hlavě?
-
aha, já už myslel, že pokročili s tou animací koně dál, tak to se uvidí. jinak nejde jen o samotnou animaci toho koně, ale o ten pocit, že na tom koni sedíš a že to působí přirozeně. toto bylo zatím takové prkenné.
-
neopustili od dobové hudby - vybralo se na symfonický orchestr i dobovku, tak tam bude oboje...
-
To by ovšem všichni hráči museli hrát 100% role play. *15*
-
Ale bylo by to vskutku zajímavé :)