-
Chápu tenhle pohled, a klidně bych se s ním ztotožnil taky, kdyby kvůli tý nejlepší zbroji nebyla ta poslední třetina hry prostě až moc lehká. Nečekám úplně brutální soulsovku, ale trochu výzvy prostě potřeba je.
Ke konci už jsem se schválně převlíkal do obyčejnýho oblečení před bojem, aby to bylo aspoň trochu těžší. Svým způsobem sem pak vlastně roleplayoval tajemnýho potulnýho šermíře, kterej všem rozhodí sandál v otrhanejch hadrech a pak zas zmizí v mlze. Fajn zábava, super atmosféra, to jo, ale za úplně dokonalej design progresu výbavy to považovat nemůžu =). -
7 recenzí, dokonce jsem sem to házel, než mi to zmizlo.
-
Takže by bylo lepší mít nejlepší vybavení až na konci hry? K čemu by pak bylo? Třetinu hrát s nejhorším, třetinu s průměrem a poslední třetinu s nejlepším je podle mě fér..
-
Shoda podmětu s přísudkem, to je Vávrova specialita. Občas i přitvrdí a místo "my" vykrouží "mi". Obzvlášť kouzelný je to v příspěvcích, kde se rozčiluje nad tím, že ho nikdo nechce uznat za součást elity, protože nemá "bumážku" (rozuměj: vysokoškolský diplom).
Recenze se mi líbila a hru si zahraju.
Desítku za mě nemůže dostat už kvůli prkenným animacím a prkennému českému dabingu (nemyslím hlavní postavy, ale naprostou většinu těch vedlejších - to ani není ochotnické divadlo, to je dramatický kroužek na druhém stupni základní školy a ať mi nikdo neříká, že takto mluví normální živí lidé).
-
Akční mód? Wtf...
-
Palcát, štít a plátovka byl v podstatě akční mód v jedničce. A pokud jsi na to neměl, tak v noci svléknout do podvlíkaček (nulový hluk zadarmo) a okrádat malé skupinky banditů o všechno (větší držely hlídku). Nebo několik nocí trénovat páčení zámků (samozřejmě taky v podvlíkačkách) a pak ukrást výzbroj a výstroj z obchodů. Bohužel se u toho člověk cítí, jako kdyby cheatoval a není to moc zábavné. A když jsme u cheatování, tak se dají využívat i nějaké exploity, kdy tě banditi za určitých okolností dočasně nevidí.
Předpokládám, že něco z toho půjde i ve dvojce, ale regulérní akční mód bych nečekal. -
Tak dáváš to dalším 300 lidem... Vávru taky nemám rád, a asi nejvíc mi vadí jeho názory na klima, kdy se mílí asi tak ve stejné frekvenci jako Macinka. Ale třeba jeho názory na architekturu už jsou pro mne okay...
-
Je tam furt tak napicu soubojovej system nebo jde konecne dat nejakej akční mod abych mohl normálně bojovat
-
Myslíš jako Gameshub? Stačí se podívat na fotku autora toho skvostu na jednu A4. A zatím má celkově KCD 4 recenze pod 80% a dvě z toho mají 70%?:)
-
ne, nebyl, je to úplně v pohodě recenze s pěknou známku, tak tu alespoň nelži.
-
Kde naleznu recenze s číselným hodnocením 7, 6 nebo i 5 ? Nemyslím to nyní nijak rýpavě, reálně mě to zajímá a rád si přečtu jejich argumenty na které si potom udělám vlastní názor 🥲
-
Uz chapu 😅 ne nestve me nejake cislo. Chvalil jsem autoruv text na games a ten byl, bohužel, v pripade vortexu opravdu spatny.
Ve vasem pripade prosim, neprehanejte a ani nevynechavejte medikaci.
-
Nerozumim 🤔
-
Fanboye štve osmička, tak se nedívej na světové recenze, tam je mraky osmiček, dokonce i sedmičky, šestky, pětky. To nerozdýcháš.
-
to není problém Gamespotu, že většina kvalitní herní produkce je z Asie a přes 90% na MT pravidelně jsou schopni se dostávat jenom Japonci. I KCD2 má daleko k 90%, objevují se pětky šestky...
-
Pridavam se, moc hezky napsana recenze. :)
-
Díky za upřesnění. Nyní je moje rejpalská duše spokojena 🥲
-
Je hernější, tudíž ve hře pod rukama rozhodně zábavnější. Pořád je to gamifikovanej Meyer a nic jinýho, ale to taky neni a priori špatně. V praxi je plynulejší, příjemnější, rytmičtější a lepší. Jenom komba mohly bejt podle mýho názoru kratší, protože ty, co se skládaj ze čtyř úderů, je hrozně těžký provádět. Ale to je celkem detail, i tak jsou bitky super.
-
Nene, to bych napsal, že je hra příliš jednoduchá. Křivka obtížnosti se vztahuje na čas - první dvě třetiny hry byly náročný, jak si představuju, ale ke konci už to bylo zkrátka moc lehký. Což mimochodem bylo taky tím, že jsem poctivě vybíral všechny postranní questy a u nich se "přelevlil". Klasickej problém RPGček.
Ale hlavně mi prostě vadila ta výbava. Někde od půlky už tak nějak nemáš radost z kořisti a přestává tě zajímat, co ti jakej nepřítel "dropnul", protože už na sobě máš beztak to nejlepší a peníze nepotřebuješ. To pak trochu kazí radost z pokračování a byl to s přehledem největší důvod, proč jsem nedal plnou palbu. -
Klobouček, takhle hezky napsanou a čtivou recenzi jsem dlouho nečetl. Děkuji!