-
na 10ku by to tu muselo mat na krabičke SONY logo
-
Takže desátý bod utekl kvůli bugům, ale u BG3 to nevadilo? Nebo jaké byly další důvody pro neudělení desítky?
Aha, chybějící vyváženější křivka obtížnosti a špatný progres výbavy. Prvnímu rozumím, ačkoliv by to podle mě měla být spíše individuální výtka než obecný problém.....ale progres výbavy - co si pod tím představit? Respektive jelikož je to open world tak je progres výbavy daný hráčem?
Nikde mi prostě ze článku nebylo zřejmé proč to nedostalo desítku, pochopil bych kdyby bylo ve článku jednoznačně zmíněno že je to například za horší zakončení příběhu, ale uvedené důvody (jestli jsem správně pochopil že to jsou ony) jsou spíše osobní problémy s hrou.
-
Dekuju za dlouhou a poctivou recenzi. Snad jen o tom bojovem systemu se mi nejak ztratilo… jestli je teda vlastne lepsi nebo horsi?
-
První díl mě napoprvé nechytl. Nevím proč. Ano, hrál jsem v měsíci vydání, protože jsem měl KC verzi.
Loni jsem se k tomu vrátil. A dojel to za nějakých 120 hodin. A neskutečně si to užil. Pokud člověk přistoupil na pravidla hry, že je prostě ňouma, co neumí ani "šermovat", tak postupné budování postavy mu bylo odměnou.
Ke konci jsem pak běhal jako menší obrněný tank, většina statů na maximum, sejvovice tolik, že 100 kusů mi doslova bydlelo v brašnách u koně. I ten český dabing nebyl špatný, lepší průměr.
Od druhého dílu neočekávám nic jiného než pokračování toho, kde jsem skončil s prvním dílem. Pouze zlepšení už zaběhnutých mechanik, vylepšení grafiky či animace postav. A po přečtení pár recenzí jsme přesně tohle dostali. Myslím, že letošní rok bude stejně skvělý jako ten loňský a jsem fakt zvědavý, jak se mi bude dařit nezabít Jindřicha aspoň v prvních 30 minutách hry:) -
tady bude za chvilku veselo...