Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Akční mód? Wtf...

• Palcát, štít a plátovka byl v podstatě akční mód v jedničce. A pokud jsi na to neměl, tak v noci svléknout do podvlíkaček (nulový hluk zadarmo) a okrádat malé skupinky banditů o všechno (větší držely hlídku). Nebo několik nocí trénovat páčení zámků (samozřejmě taky v podvlíkačkách) a pak ukrást výzbroj a výstroj z obchodů. Bohužel se u toho člověk cítí, jako kdyby cheatoval a není to moc zábavné. A když jsme u cheatování, tak se dají využívat i nějaké exploity, kdy tě banditi za určitých okolností dočasně nevidí.
    Předpokládám, že něco z toho půjde i ve dvojce, ale regulérní akční mód bych nečekal.

• Dondae

Tak dáváš to dalším 300 lidem... Vávru taky nemám rád, a asi nejvíc mi vadí jeho názory na klima, kdy se mílí asi tak ve stejné frekvenci jako Macinka. Ale třeba jeho názory na architekturu už jsou pro mne okay...

• Sallvator

Je tam furt tak napicu soubojovej system nebo jde konecne dat nejakej akční mod abych mohl normálně bojovat

• Veskoslav

Myslíš jako Gameshub? Stačí se podívat na fotku autora toho skvostu na jednu A4. A zatím má celkově KCD 4 recenze pod 80% a dvě z toho mají 70%?:)

• lito

ne, nebyl, je to úplně v pohodě recenze s pěknou známku, tak tu alespoň nelži. 

• Kde naleznu recenze s číselným hodnocením 7, 6 nebo i 5 ? Nemyslím to nyní nijak rýpavě, reálně mě to zajímá a rád si přečtu jejich argumenty na které si potom udělám vlastní názor 🥲

• Lateralus

Uz chapu 😅 ne nestve me nejake cislo. Chvalil jsem autoruv text na games a ten byl, bohužel, v pripade vortexu opravdu spatny. 

Ve vasem pripade prosim, neprehanejte a ani nevynechavejte medikaci. 

• Lateralus

Nerozumim 🤔

• lito

Fanboye štve osmička, tak se nedívej na světové recenze, tam je mraky osmiček, dokonce i sedmičky, šestky, pětky. To nerozdýcháš.

• lito

to není problém Gamespotu, že většina kvalitní herní produkce je z Asie a přes 90% na MT pravidelně jsou schopni se dostávat jenom Japonci. I KCD2 má daleko k 90%, objevují se pětky šestky...

• Hidden

Pridavam se, moc hezky napsana recenze. :)

• Díky za upřesnění. Nyní je moje rejpalská duše spokojena 🥲

• nightborne

Je hernější, tudíž ve hře pod rukama rozhodně zábavnější. Pořád je to gamifikovanej Meyer a nic jinýho, ale to taky neni a priori špatně. V praxi je plynulejší, příjemnější, rytmičtější a lepší. Jenom komba mohly bejt podle mýho názoru kratší, protože ty, co se skládaj ze čtyř úderů, je hrozně těžký provádět. Ale to je celkem detail, i tak jsou bitky super.

• nightborne

Nene, to bych napsal, že je hra příliš jednoduchá. Křivka obtížnosti se vztahuje na čas - první dvě třetiny hry byly náročný, jak si představuju, ale ke konci už to bylo zkrátka moc lehký. Což mimochodem bylo taky tím, že jsem poctivě vybíral všechny postranní questy a u nich se "přelevlil". Klasickej problém RPGček.

Ale hlavně mi prostě vadila ta výbava. Někde od půlky už tak nějak nemáš radost z kořisti a přestává tě zajímat, co ti jakej nepřítel "dropnul", protože už na sobě máš beztak to nejlepší a peníze nepotřebuješ. To pak trochu kazí radost z pokračování a byl to s přehledem největší důvod, proč jsem nedal plnou palbu. 

• Duptcheck

Klobouček, takhle hezky napsanou a čtivou recenzi jsem dlouho nečetl. Děkuji!

• Hele, hodnocení je subjektivní. Hru nemůžeš změřit metrem nebo stopkama, jestli je osm nebo devět nebo deset z desíti. Je to prostě názor, nic víc.

• Lateralus

"Vyblit z vortexu vam nesaha" tam melo byt. Ehh, nevadi

• KronosDeret

Máš naprostou pravdu, asi je to stejně iracionální reakce jako odstříhávat rodinu kvůli politický neshodě. Ikdybych nakrásně po týdnech argumentace a emocionální terapie někoho otočil, globálně by to nic nezměnilo a spíš při tom pokusu přijdu o vztah.

Je to hrozná směs emocí, jako když školní soutěž ve které pak reprezentuje celou republiku vyhraje ten nejhorší kus arogantního debila v kraji. Jsem rád že má škola úspěch, jsem rád že někdo něco dělá a jen nepindá, jsem rád, že školu reprezentuje dobrej projekt... ale ta pachuť. 

A mě jednička taky absolutně nebavila, zkoušel jsem to 5x pokaždý mě to v půlce unudilo, ale chci to aspoň vyzkoušet jak se to hraje.

• Lateralus

Pane Slavik, smekam, smekam! Takhle bozi text jsem snad necetl ani od Honzy Olejnika a vyblitu z vortexu nesaha ani po kopyta Jindrova kone. 

Uz ani nevim, kdy naposledy jsem se u recenze od srdce zasmal a text si tak uzil. 

Diky vam se na hru tesim jeste vic a nemuzu se dockat az uslysim ten otravny zvuk alzaboxu. Diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit