Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

je to škoda, problém je, že si to všimli už i lidi mimo republiku, takže jsem četl na Metacritic, že Vávra sám reportuje všechny negativní recenze na Metacritic, začal banoval lidi na X apod, přitom sám nezvládl několik diskuzí a to i o Ptáčkovi. 

To fakt musí mít třeba takový Bočan radost, sedm let na tom děláš a pak si tam jájinek musí honit ego. Vávra navíc v diskuzi není dobrý, i když si myslí opak. 

• ale prosím Vás, tehdy se nemluvilo češtinou, ale staročeštinou, tudíž ta angličtina je pro tu hru vlastně vhodnější...no předsedo, tak jste to přece říkal....

(tenhle argument fakt padal u KCD1)

• no, mít Vávru za ředitele musí být radost, zvlášť pro jejich PR / "propagačního" (sry, nevím přesně, jak se té pozici říká) manažera. Dokážu si představit, jak klečí na kolenou a říká: "prosím tě, už nic netweetuj, ale opravdu..."

• :D jo, něco takovýho z toho kouká.

• Derp_1337

A už jsi tady zase vytasil svoji oblíbenou logiku: "mě to funguje v pořádku a to znamená, že žádný problém nemůže existovat".

Přeji ti, ať ti to karma někdy vrátí. Budeš si stěžovat na nějaký bug a v diskuzi ti nějaký troll odpoví, "že takový bug neexistuje a vše je v pořádku". 😉 😂

V diskuzi hry na Steamu můžeš často najít vlákna (např. tady), kde si lidi stěžují na nesynchronizovaný obraz a zvuk. Někdo to má jen trochu (třeba o půl vteřiny), někdy jiný klidně o 20vteřin.

• dworkin

Ty oči jsou děsivý! Jako by v tom člověku byl nějakej jinej tvor, co z něj kouká ven. Když se na to nezaměříš, tak to jde, ale jakmile to uděláš, tak máš ze hry Exorcistu. :)

• Definuj "hodně lidí" s přihlédnutím k milionu prodaných kopií za první den. Já tvrdím, že lipsync je v pořádku i v češtině.

• Nesouhlasím, český dabing je profesionální. A to říkám jako člověk preferující téměř vždy angličtinu. Hrát ale českou hru odehrávající se v Česku (navíc když jsem sám Čech) v angličtině mi přijde směšné.

• Ty obličeje jsou lepší, ale ty oči jsou fakt hrozný. Nesedí do obličeje, mrtvý barevně i hloubkou, animace tikající zleva doprava. Vzpomněl jsem si na Mafii.

Pokud bude mít nějaká hra ambici být nextgen, měla by vypadat graficky a animačně jako ten CGI trailer. V roce 2030 by tam ta ambice být měla.

• Hra je stejně špatná jako osobnost jejího autora. Dostaneš úkol a ten spočívá v tom, že musíš navštívit 3 vzdálená místa, každé na jiném konci mapy, vyposlouchat si neúnavně dlouhé dialogy a pak zase o dům dál. 

• Český dabing je přečtený "scénář". Ti lidé nehrají, jen čtou, hrůza!! Anglický dabing je velmi dobrý. 

• lito

A novou cenu v rámci TGA 2025 za největšího kkta na poli "Game Director" získává Daniel Vávra a tak proměnuje jedinou z pěti nominací, co získala "jeho" hra KCD2. 

TGA: "Gratulujeme, je to naprosto zasloužené a neměl jedinou konkurenci."

Teď vážně, gratulace a respekt českým recenzentům, kteří nechali bias mimo recence  to i tady Honzovi. 

• Derp_1337

No hodně lidí si stěžovalo, že "lip sync" vůbec nefunguje. Postavy otevírájí ústa jinak než jak jdou mluvená slova. 

Tak něco na tom asi bude. Snad to opraví.

• Daniel Vávra, postrach každého PR managera :) Tobimu vůbec nezávidím.

• No, co uz, tak mam asi prece jen smulu.

Ptacek bude asi nazor...

Prvni dojem sice v hajzlu, no ale uz sem za to zaplatil, doba vraceni fuc, jednicku sem dohral vseho vsudy devetkrat a mam vsechny achievementy, v nejhorsim si zabeham po Ceskem Raji.

• medzicasom som si kupil KCD Royal verziu za par supiek, dufam ze sa cez weekend na to pozrem a vyskusam. BO platit za novu drahsiu verziu ktora ma iste prvky spolocne a nevyzeraju mi  byt podla chuti (Survival prvky +typ boja ) ked ich neprekonam v 1ke tak dvojku vynecham uplne.

• Já osobně žádný "desync" nepozoruji, netýká se tedy všech. Ptáčkův dabing a dabing celkově je výborný, bavím se tedy o českém dabingu.

• vonTossis

Neučím,  pracuji v datovém managementu jako CDO. Byl to jen tip. 

• Veskoslav

Tonu se říká profesní deformace:)

• Carnage666

Osobně musím  pochválit práci s Cryenginem, po první hře jsem byl toho názoru že Cryengine není dobrý pro takový open world a vychvaloval jsem Unreal Engine. Ale dvojka je optimalizovaná naprosto parádně a všechno vypadá krásně i bez Ray Tracingu, Path Tracingu nebo Lumenu. Za to Stalker 2 mě se svým UE5 totálně zklamal, tam udržet konzistentní FPS bez frame generation, FSR nebo DLSS je naprostý porod (a když to všechno zapnete je to vizuálně hnusný).  KCD2 jedu v native 1440p s 80-100 fps a je to nádhera!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit