Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Chlape , ale za jakou dobu KCD je venku tejden jak dlouho je venku Skyrim od roku 2011, takže to je možná jenom tvoje realita já to vidím tak , že pokud to chceš srovnávat bylo by fér dát KCD čas nebo mi chceš říct , že Skyrim nepotřeboval čas a péči , aby byl dobrej?
-
Řelů bych, že ho spíš skolila ta několikátá rána mečem plnou silou do hlavy. *4*
-
tak kdo vyhrává?
-
Odpadl protože po ráně do hlavy byl omráčen. Je na to perk
-
Janko vole sice netuším kolik ti je let a jaké máš zkušenosti se Skyrimem, ale ta hra když vyšla byla zabudovaná až do té míry , že si mohl propadávat texturama krávy uměli létat a stabilita hry taky nebyla nic moc, proto argumentovat skyrimem co do zabugovanosti jiné hry by udělal jenom blázen a nebo člověk co neví o čem mluví, můžeš si vybrat , který případ si ty.
-
A jak přesně to má zabít Skyrim? Nemůžu si pomoct, ale vždyť jsou to dvě poměrně dost odlišné hry. Rád si zahraju obojí.
-
co to plácáš Nioh je úplě jiný a Bloodborne víceméně taky, tam kde v Souls vyčkáváš, tam v Bloodborne letíš dopředu, Bloodborne je extrémně rychlý a reflexy musíš mít napnuté. Nioh pak nabízi úplně jiný combat než Souls. Dark Souls 3 je základ poměrně lehký, DLC je pak smrtící, Midir, Gael to je extrémní výzva. Že ty vůbec nevíš, o čem mluvíš?
-
Zásah šípem do obličeje okamžitá smrt je
-
Lol. Prej Skyrim killer. Blbec. Vtipalek. Mimo realitu:)
-
Aldrich, Dancer a Armor před Watcherama? No jak říkám, každému dělá problém někdo jiný :). Za mě by mohlo být DS3 ještě těžší. Byla to moje první Souls hra, takže první průchod byl fakt těžký, ale jakmile jsem pochopil jak hra funguje, ostatní Souls hry už nebyly moc velký problém. Platí i pro Nioh a Bloodborne, beru to jako Souls hry. Abyss, Abyssal, nepamatuju si na všechno, za rok projedu dost her a nejsem fanda DS lore, chyby se občas dělají :).
-
*15* jasně...
-
Mne to obcas hra taky napsala, i kdyz to pak nemelo zadny nasledky. Treba to funguje i jako takovy "pratelsky upozorneni" :D
-
Ja se ale nespletl.
-
v čem killer? V prodejích? V hodnocení? V oblíbenosti? V ničem KC: D nemáš šanci. I kdyby to byla milionkrát lepší hra než Skyrim, tak to nikdy nebude Skyrim killer, protože Skyrim má 30 mega prodaných kopíí, hodnocení 96%, KC utočí na mega, bude rád za nějaký tři miliony celkově a hodnocení 76%. Tohle je realita.
-
Kcd ma tech bugu vic, mnohem vic. To je ten rozdil.
-
To nebyla reakce na obsah, ale na autora, takže stále irelevantní ad hominem.
-
Je spíš ta AI tupá, když sem vlezl do baráku kde byl 1 člověk a místo kapsářství sem ho uspal tak mi hra napsala že lidi si budou pamatovat moje činy a bla bla, jak když tam nikdo nebyl? :D
-
Moc jsem toho s lukem ve hre nenahral, ale v jednom souboji (nebudu vic spoilovat) s nepritelem, ktery je uplne bez helmy, po jedne rane sipem do hlavy lezi. :)
-
a nejsou to abyssal ale Abyss Watchers. Abyss - propast kde sestoupil samotný Artorias, aby bojoval s temnotou, tihle manící jsou jeho odkaz :)
-
A kradete někdy i z kapes nebo na to kašlete ? Raději omrazit když spí a okrast. :)