Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Neni co bych dodal, AMEN bratre.
-
Co se ti nelibi na save systemu?
-
Kdyby to tam nebylo, tak by byl celej ekonomickej system uplne k nicemu. Proste by sis nakrad a vyexploitoval vsechno vcetne sejvovice.
-
A já sa pýtám: A toto má byť ten Skyrim killer? Zabugovanosť až po strechu chalupy. Grafika jak pať rokov naspeť. Čudný save/load. Neodporůčám kupovať nikemu. *16*
-
No já nevím, na NG+ jsem to drtil jak malé děcko. Zařval jsem až u Abyssal Watcherů.
-
realita, takhle to prostě je, krást se nemá. Kde domov můj, kde domov můj.
-
PS. I Souls a Bloodborne je těžší s postupem hry, je to přesněý opak co píšeš...
-
K tomu kradení je to chyba hry nebo někde dělám chybu já. Ve zbrojnici jsem měl už otevřenou truhlu jdu ven nikdo nikde v okolí nikdo nebyl. Vezmu si šípy z truhly najednou loading a stráž mě chytila a rozhovor a musím cálovat. Tohle mě v té hře prostě vadí.
nebo když někoho okrádáte ze spánku on vás zaregistruje ale ještě vás ani nevidí ,než se otočí a vstane uteču pryč ale stejně hned vědí ,že jsem to byl já.
A je nějak finta jak dorazit borce který utíka pač než ho dohonit je skoro nemožný a i s koněm to trvá dlouho zabít a s lukem než on tu tětivu natahne tak je dávno fuč. -
přesně tak podporujme zlodějnu! Jelikož je to přece naše zlodějna. Kde domov můj, kde domov můj...
-
nepoužívej fráze na hry, které jsi nehrál *3*
-
Ostudu dělají akorát multinickoidní hovádka jako jsi ty. Kdyby ta hra byla takový průser, jak by sis přál, tak by neměla takový úspěch. Těch pár videí s bugama (navíc kde se opakují pořád ty samé záběry z první verze hry) nic nemění na tom, že většina hráčů je nadšená. Není to nic kulervoucího, ale je to kvalitní hra. Smiř se s tím.
-
Takže nepovažuješ za úspěch, že hra, která svým zaměřením, mechanikami a přístupem neměla být podle mnohých úspěšná, přesto za dva týdny prodala zmiňovaný "skoro milion" kusů? Nutno dodat, že i přes v současnosti dost nepopulární žánr nemagických historických RPG. Zaslepeným vlastencům se směju do obličeje, ale fakt mi globálně pije krev, když někdo dělá závěry dva roky před vydáním výsledného produktu a nakonec ani neumí uznat, že se teda spletl.
-
Zase bych nepřeháněl. Ten začátek je fakt těžký, když ještě nic neumíš. Samozřejmě s postupem času se z tebe stává, jako v každém RPGčku, ultimátní terminátor, ale není to zadarmo. Rozhodně je to jedna z těch těžších her. Nioh není o nic těžší, než DS nebo Bloodborne.
-
můžeme být hrdi, ošidili jsme imperialisty ze západu, co hru zafinancovali. Kde domov můj, kde domov můj...
-
evidentne staci jenom jedno
-
tvl už se tu šikuji sedmnátiletí. Bojím, bojím
-
řekl bych, že využíváš v Batmanovi při combatu +- stejně tlačítek jako při KC...
-
Tady mezi tema 15letyma s timhle moc nepochodis
-
Tohle je fakt neuveritelny, fakt jsou ty novy hry az tak d*****i?? *8*
Ja uz to teda roky nehraju, ale tohle bych nehral ani kdyby mi nekdo platil.
Jedno tlacitko na kompletni souboj?? *8* *8* *8*
https://youtu.be/y80jiJvr8HA?t=3m56s -
kolik ti je let lojzíku? Ty náš dospěláku *15*