Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Naprostý souhlas.Ale zdejší generace,která nerozumí ani slovákum si bez angličtiny nedokáže ani zmrskat svýho bambuláka.
-
hraješ to vůbec nebo děláš jenom PR? Ta hra se právě v obtížnosti úplně rozpadne a combat je jen QTE casual po nějakých 20 hodinách.
-
S něčím souhlasím, ale nechápu, jak můžeš trpět hlady, když je všude tolik kotlíků s jídlem :) Já mám naopak co dělat, aby Jindra nebyl přežraný
-
co studuješ? s tou tvou češtinou asi vysokou popelářskou ne? a češtině ve hře by si stejně nerozuměl natož angličtině co, tak to radši čmajzneš *7*
-
i driv nez se poskiluje, pak je tam perk, kterej pri zlomeni sperhaku muze otevrit jakoukoliv truhlu, uz jsem takhle otevrel 3 *5*
-
No fakt by mě zajímalo kde by se husiti v roce 1403 vzali...
-
Asi tak nějak... Ze začátku to bylo celkem těžký, ale jak člověk naskiluje a pořídí pořádný luk a šípy, tak potom 1v4 celkem s přehledem... 3 dostanou šípem do hlavy, což je většinou na jednu ránu složí a s jedním si sem tam i zřašermuju... pokud je nálada. Pokud není, tak ho taky čeká seznámení se šípem.
A podobně funguje spousta dalších mechanik... ze začátku jsem měl problém i s lehkou truhlou, dnes mě jediný problém dělá ta nejtěžší... ale to se taky poddá, jak se poskiluje. -
Je docela skoda, ze z videi souboju vetsinou clovek nezjisti, jak ma postava natrenovano s mecem, protoze co jsem tak z komentu vycetl, tak celkem dost lidi soubojovy system hodnoti negativne na zaklade toho, ze vidi soplaka bojovat jako soplaka, ktery to pak hodi na yt a mysli si, ze je spatne system a uz nevidi, ze ten clovek hraje par hodin a neumi to jak on, tak jeho postava.
-
Chtel jsem napsat neco ve smyslu, ze to proste zatim jen neumis hrat, ale pak jsem si uvedomil tvuj avatar a napad zavrhnul.
-
Tady aspoň pěkné videjko souboje, od někoho, kdo se to NAUČIL hrát https://youtu.be/dZUW11V1sFo
-
Parada, snad nezustane jen u jednoho melounu *4*
-
Takže on si vyleveluje souboje na max a pak se diví, že obyč lapka bez výcviku proti němu nemá šanci? Však ho nikdo nenutil stát se rambem
-
A to byla reakce na příspěvek od "Hrdiny", nevím proč mi to vyskočilo do samostatnýho okna, sorry
-
Naprostej souhlas. Už jen když se řekne Karel Čtvrtý, tak nějak to dobře zní a je to pojem ale pokaždý když hru zapnu a slyším "Čárls d forft" (pro rejpaly, píšu to scvhálně jak to slyším), ještě tou šišlavou engličtinou, to mě úplně vysírá.
Takže jo psal jsem to mockrát a zase se k tomu přiznám, hra je určná primárně pro americke trh? Tak Ať si ji kupujou američani. Já si ji koupím až bude dabing (jestli někdy a popravě tomu vůbec už nevěřím) . To slibuju. Kdyby se od začátku na 100% řeklo že dabing nebude, asi bych byl taky nasranej ale nějak bych to akceptoval, ale když se o tom od začátku mluvilo a po pěti letech to najednou nepůjde, tohle mě nejvíc nasralo. -
Nevím proč mě máš potřebu litovat ale díky bez internetu by sme se asi bavily v hospodě nebo vůbec jaké další moudro tam máš ? nuda tak akorát v té hře z těch soubojů.
-
Není to hra pro děcka.
-
Ten lock je tam kvůli tomu, aby šla používat směrová růžice, mezi nepřátelu se přepínásm tabulátorem a když sprintuješ a uhneš myší, tak se lock zruší. Je to dobře navržený systém, který ale vyžaduje skill a přemýšleni. Pokud se ti někdo dostal do zad, tak je to tvá chyba
-
Hahaa tak toto je cisty killer. Totalne realisticka hra *1*
-
Jo kdyby 1v2 byl těžký v tom ,že by to bylo umění porazit někoho tak OK. Ale ta hra pořádně ani na to není koncipovaná. Prostě mě nebaví když se locknu na jednoho a druhý domě mlátí zezadu nebo z boku.
Kdyby to bylo jak v Chivarly nebo M&B tak mě to baví více přitom ,když člověk chytne dobrého hráče tak bitka trvá taky pár minut a není to moc easy.
Hlavně ten dobrý pocit když člověk sejme 2 jednou ranou.
Hlavně se mě líbí více ten pocit manévrovatelnosti než když se to pořad lockne na jednoho soupeře to mě přijde jako fakt blbí způsob boje. -
Vzhledem k tomu, že bylo předem deklarováno, že tato hra má být prvním aktem z celkově tří aktů, byl jakkoli otevřený konec celkem očekávaný.