Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Ty luzo zacni makat a fungovat jako normalni beloch.
-
Dam ti radu. Vzdycky, kdyz napises neco, co ma vic jak 2 radky, tak si to pred odeslanim jeste jednou precti, predstav si, ze to samy rikas ustne pred stovkou lidi, vysmej se sam sobe a radsi to smaz.
A kdyby ses chystal napsat neco, co ma min nez 2 radky, tak to ani nepis a nech si to v hlave jako myslenku.
Nekdy si rikam, co by vlastne tihle lidi bez internetu delali. Mozna neco smysluplnejsiho ? Maji nejakou pozornost aspon tady a neotravuji tak okoli ?
Vlastne je to dost smutny, ze v tehle dobe, kdy ma clovek pristup skoro ke vsem informacim se najde tolik lidi, kteri svuj cas spaluji timhle zpusobem.
Lituji te a verim v tebe...ta prazdnota a nuda musi byt nesnesitelna. -
HAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=w0fHwE-30Rg ten samy Jindra
-
SPíš je to otrava, nuda a unavující se mlátit s nakým banditou co na 100% přesně vykryje pěstma meč *7* pokud takhle probíhali v reálu souboje tak to potěš teda, tady snad nejsou normání lidi ale roboti. Pro mě teday největší mínus souboje. Jistě můžeš trénovat ale to abys jen trénoval a progres takžka nulovej. Imerze v tomhle aspon pro mne moc není. Chválím třeba to že zbraně se zasekávají o překážky ale aby obtížnost byla v tom že mi dojde stamina a ten blboun mi dá 3rány... tak to asi ne no. Tím hůř že pozdějc to nebude o moc lepší...
-
Nepsal jsem že to jsem já ale spíše příklady.
To je špatně demoverze byli dobré ale zřejmě jim to už nestálo za to je dělat.Což je škoda. Kdybych mohl vrátil bych tu dobu.
Nechápu co za neopatchovanou verzi máš na mysli? vždyt w&rez je vždy aktuální co vím a dodatečné updaty vyjdou později no ale ne všechny updaty ( podobně jako aktualizace na win10) jsou vždy nejlepší. -
no nevím, na internetu si lidi stěžují, že v pozdějších fázích hry je hra moc jednoduchá a že by s tím měli něco dělat.
-
Jme vsichni radi, za funodvany nazor od zahranicniho korespondenta, ktery se neciti byti vubec zadnym cechackem, presto pise krasne cesky :P
-
Oni jsou lidi z většiny RPG zvyklí, že prostě když něco nalevelují a dostanou se ve hře dál, tak pak všechno dají na jednu ránu, což ale úplně míjí podstatu Kingdom Come. Po 60 hodinách jsi vlastně pořád v podstatě ten stejný Jindra - co se hráč nenaučil, to prostě nemá. Není tu žádný zázračný meč, který všechno zabije, ani štít, který všechno vykryje. Je to vždycky na hráči. Když netrénuje, může mít třeba boj s mečem na maximální úrovni, ale je to k ničemu. Takže cvik, cvik a zase cvik. Já už si na skupinu průměrných protivníků troufnu i tím stylem, že proti nim prostě nakráčím. Chce to ustupovat, měnit cíle a dělat nečekané výpady. Samozřejmě slabší kusy zabít nejdřív a nejsilnějšího protivníka si obvykle nechat na závěrečný duel.
-
Za me - kdyz na to nema, at si to stahne, proc ne, stejne by si to nekoupil, ale potom at nenadava, ze jeho neopatchovana verze stoji za vypr..
Ja bych si ted tohle nedovolil ukrast. Obcas neco stahnu abych si to vyzkousel kdyz nevim. Kdyz jse mi to nelibi, jde to z disku. Kdyz se mi to libi, kupuju to. Naposled takhle dopad RimWorld. Factorio si u me taky proslo processem "try before buy"... Obe ty hry jsou od zacatku postavene na tom, aby byl hrac spokojenej. Tam neni o cem. Nelegalni verze nejsou spatny. Clovek si muze na ferovku vyzkouset jestli tu hru chce.
Dema bejvavaly svyho casu udelany aby cloveka nalakaly, tohle se mi zda vic fer. -
Pro ty, kteří říkají, že 1v2 souboje jsou moc těžké - Uvědomte si, že tato hra se snaží být realistická, takže když má někdo přesilu, tak je logicky ve výhodě. Každopádně ze začátku má hráč slabé statistiky, tím pádem jsou souboje těžší, protože i když se trefíte do protivníka, tak mu neuděláte tak velké poškození. Moje postava je level 12, snažil jsem se hodně trénovat s mečem a zrovna teď jsem zvládl souboj 1v6 (celkem dobře vyzbrojení lapkové) téměř bez škrábance. A jak se mi to podařilo? Chce to přemýšlet a použít nějakou taktiku - nesmíte prostě naběhnout s mečem proti přesile, to nikdy nemůže fungovat. Já umím docela dobře s lukem, takže pokud jsem proti větší přesile, tak začnu tím, že mezi ně vběhnu na koni a z koně po nich střílím šípy - není problém zabít protivníka jedním šípem, pokud se trefíte do odkryté tváře... Oni začnou trochu panikařit, různě si je nechám rozeběhnout a pak až nejsou tak blízko u sebe, tak seskočím z koně a dodělám je mečem, popř palcátem (pokud mají silné brnění). Ze začátku jsem byl taky frustrovaný, ale prostě jak si nalevelujete postavu a naučíte se různé komba, tak je to hned o něčem jiném a třeba já si teď ty souboje vyloženě užívám a jen tak jezdím po mapě a vyhledávám skupinky lapků nebo Kumánů, abych je mohl zmasakrovat.
-
Když za to nestojí tak je nekupuj, to je jasný..A na co to stahovat když to za to nestojí ne..
Když nemáš dostatek peněz na to abys kupoval každou hru co tě zaujme tak jí nekupuj hned ale chvilku si počkej, našetři si a neomezuj se ve fungování v normálním životě
Když jsi chudý student tak vole nekuř a nechlastej, místo toho si najdi brigádu a začni makat abys tu pak nemusel brečet, jakej seš chudej student.
*1* *1* *1* -
Může mi to někdo přeložit?
-
Premejslelo se o nich, ale zamitli to protoze je to dost nudny tema
-
Jakto, že hůř
Víc než polovinu her bych si nekoupil protože dle mého za ně nestojí, ty hry si nepálím a nedávám si je do krabičky a na skřín
Nemám dostatek peněz, nemohu si dovolit kupovat každou hru co mě zaujme a a normálně fungovat v životě.
Jsem chudý student , nemám kapesné na rozhazování karty ( potažmo kupuji cigarety a holduji alkoholu nelze mít vše)
Nedostatek peněz protože jsem nejpodplacenější ( nebo jeden) států v Evropě je asi nej argument.
Tedy pokud se nejedná o konzole tam ale taky nekupuješ všechno navíc má slevu a trial verzi když platí ročně PS plus. -
Proboha proč by jako měli dělat český dabing... Vzdyť čecháček na tu hru odpočátku jenom kálí...
-
Zpětná racionalizace. V dnešní době už je pirátění prostě obhajitelné čím dál tím hůř, a tak z nich padají i takovéhle perly.
-
ajo, tak ty jsi vlastně protestující hrdý hrdina, tak to jo. ale mám pocit, že trochu smrdíš trolováním.
-
*15* 1*
-
Souhlasím s kolegou Worhammerer,který na to také narazil.Ukázal by jsi tím svůj protest.Proč by jsem si měl kupovat nedodělanou hru?Nebo ať ji mají češi se slevou,když pro ně není kompletní,jako pro amíky.
-
tady zase dostává logika na prd*l. "když tam nebude dabing, tak si to stáhnu". kde se tihle šašci pořád berou? :D si to stáhni rovnou, ty hrdej hrdino, a nevymlouvej se tu hloupě jak děcko.