Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
To jsem rikal ja, a taky to za zadny vyrazny uspech nepovazuju. Az to daji dokupy, nebudou vznikat videa kde si z toho delaji srandu s prodaji 5 mega tak mozna nazor zmenim. To ze to tady u nas vlastenecky postizeni lide povazuji zs vrchol herni sceny je pro nasi zemicku typicke a jeden by z toho mel chut emigrovat.
-
Pro mě naprostej nářez, po bezduchých "AAA" pitomostech, Pár bugů odpustím, bavím se náramě, prostě to není pro dnešní děti.
-
https://www.youtube.com/watch?v=1WSAU2ns_VM
Ti plížící vojáci *1* *1* *1* -
technicky stáv se spíše zhoršuje, co patch to downgrade a více bugů. Stačí zajít na diskuzní fora ke hře.
-
ošidili lidi, co si objednali drahé verze hry, dali jim tam šméčko a komentovali to slovy, že by to bylo moc drahé a časově náročné. Ve zkratce.
-
Jde mi spíš o celkový potenciál projektu. V komentářích už od začátku existovalo kvantum uživatelů, kteří byli až nezdravě skeptičtí, a to většinou z naprosto povrchních důvodů (Vávra mi naplival na Skyrim, Vávra je přeceňovaný, Vávra nikdy nic dobrého neudělal). Dělá mi docela radost, že neměli pravdu a že je KCD úspěšné; proto by mě zajímalo, co by řekli teď. Pravděpodobně něco o technickém stavu hry, který se ale bude zlepšovat.
-
Jaké sliby z kickstarteru nesplnili, národe ?
-
20 hodin? Nezkoušel jsem, ale jde to prý i rychleji:
https://www.youtube.com/watch?v=6nCsLbzK-kE -
Jenže pokud se ti splaší kůň a ty nějakou chvíli počkáš, měl bys být schopen si ho přivolat zpět. Dle reakcí na fórech to nejen Veskoslavovi nejde. Nedělej z bugu featuru.
-
Jak Divinity v soubojích cheatuje, prosimtě?
-
kdo říkal, že to nikdo nebude kupovat? Vždyť to mělo extrémně úspěšnou kampaň na KS, mělo to pozitivní feedback, sám Vávra říkla, že je až moc velký ten pozitivní ohlas, že by to krotil. No a druhá stránka. Kvalita je vždy subjketivní, někdo se v tom najde, někdo ne, to už tak bývá.
-
"I mean, is it trolling to point out unacceptable bugs, save deletions, and clunky combat? I was already denied my refund. Hit me with that refund and I’ll never touch this forum again. Until then, I’m a customer with a 60 dollar, 40gb game that can’t keep my save files uncorrupted. The 1.03 just downgraded the graphics, and the save bugs STILL aren’t fixed."
"Please understand that nobody developing this game was unaware of these problems before release, and that is what upsets me. this was an obvious money grab on consoles and it should have been delayed, like the MH:World PC port. it was not. it was intentionally released in this state, and for AAA price. Nobody at your favorite little studio was unaware that they were gouging PS4 players."
Jen pro připomenutí, že ostuda je to v prvé řadě v zahraničí, odkud pochází většina zákazníků. Taky tam kolega píše, že od hry za tuhle cenu očekává, kromě jiného, že budou splněny sliby z Kickstarteru. No... jak to tomu cizinci vysvětlit? Že jsme jako národ vych*aní až za roh? -
Zajímalo by mě, co v současnosti říkají ti, kteří vývoj od počátku komentovali slovy "bude to průšvih a nikdo to nebude kupovat". A že takových bylo požehnaně.
-
jsem překvapen, co se bere za těžkou hru, proti pozdní fázi Niohu, je tohle Life is Strange. Dnešní hráči jsou fakt slečinky.
-
No ono ho staci sledovat kam bezel.. Stalo se mi to vcera a svete div se, nasel jsem ho o par set metru dal. To neni bug, ale laxnost
-
Potěš pytel a zbytek bude v DLC a neříkal vávra že to kouskovat nechce? ha asi mu nic jiného nezbylo lol.
-
Nemyslel proto že ten farář řiká o AHusovy a odpuscích... ale pravda je taková že to je moc brzo.
-
Popelářskou určitě ne , angličtině psané formě rozumím a ono i té mluvené už za ty léta celkem. Popeláře bych dělal jedině tak že bych řídil jenže to se nedá musí si člověk odkroutit vynášení smetí *11*
-
Kvůli vám brečounum sem rád že je čeština opomíjená ve hrách *5*
-
Pokud těch prvních 20h strávíš tréninkem s Bernardem, tak asi jo. Já mám odehraných 44 hodin a souboje jsou pořád výzva