Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, tohle je ten Skyrim killer. Upřímně, Skyrim nenastavuje laťku nijak vysoko, takže to není vůbec těžké. Chápu, že v době vydání se mohl i někomu líbit - nic jiného jednoduše nebylo, i na svou dobu to však byla mimořádně ošklivá a technicky zaostalá hra. A že je KCD zabugovaný? Ano, je, ale to je i Skyrim i dnes, mnoho let po vydání.
  • tady máš co volila komunita

https://www.youtube.com/watch?v=ISCOXl3VUnY *7*
  • nelži. není to pěkné. Za prvné nikdy nemluv za většinu, pokud ano, zkus alespoň to doložit nějakým článkem. Abyss jsou opravdu jednodušší, navíc bojují mezi sebou, jsou náchylní na parry, boj trvá pár vteřin.
  • Hele s tebou budu dělat business. Seš ideální koloušek. *1*
  • Az prijdou mody a modpacky, datadisky, bude to jeste o rady jinde, tim jsem si jistej...
    Zatim se tesim nejvic na 2 mody: Ubirani staminy pri poklusu podle fyzicky a na mod, kterej udela zbrane ucinejsi. Hlavne zasah sipem do hlavy by mel bejt okamzita smrt.
  • jamar28
    Tak to zjevně nebude ta skupina, která si stěžuje na složitost. Osobně bych taky uvítal trochu těžší souboje. Přestává to být výzva, a to moc nepoužívám luk.
  • Mám tady od roku 2002, co jsem si tady založil účet, jeden a ten samej nick. Nikdy jsem nenapsal jeden jedinej příspěvek pod jinou přezdívkou. Takový věci prostě ze zásady nedělám. Stejně tak ze zásady nehodnotím svoje příspěvky a v drtivé většině nehodnotím ani kritické reakce na ně.

EDIT: Ostatně to v téhle diskusi je jasně vidět. *4*
  • Dworkin nedostal svoju figurku. Fakt podvod storocia :D
  • Ojedinělá hra, která ma duši. Prostředí je živé, není sterilní a vytvořené ctr+c a ctrl+v. Soubojový systém je minihra, soupeře je nutno překonat dovedností hráče. Houbaření, genialni detail, je oživení lesa, přivítal bych více duhů hub...nějaký tzv. rare. KCD je jiná, zpochybňuje dosavadní generické a emocionálně ploché tituly. Nastavuje nový úhel pohledu na rpg a herní zábavu obecně.
  • Pred vydanim hovorili ze mec brnenie nepresekne a ze sa preto mec pouzival obratene (drzal sa za cepel a udieralo sa opacnou stranou) alebo sa vzali kladiva. Tak kde je ten realizmus? To ten protivnik odpadol od unavy (dosla mu stamina)?:-)
  • Ristoro
    Abyssal Watchers jsou podle většiny hráčů DS v TOP 3 nejtěžších bossů. Pravda Nameless King je určitě nejtěžší, na něm jsem zabil pár hodin, ale jestli myslíš pozdní fázi hry a ne NG+, nepřišla mi o nic těžší než když jsem byl někde uprostřed. Hlavně u Nameless Kinga byl největší nepřítel otřesná kamera, ne sám boss :).
    PS: Krása té hry je v tom, že každý hráč má problém u jiného bosse. Je tam těch pár, na kterých se shodne většina, ale co jsem se bavil s kámoši, každému z nás dělal problém jiný boss :). Někdo sundal Lothrica na 3. pokus, někdo na 20. Například já jsem nikdy neměl problém s Pontiffem, většinou padl do 5. pokusu a spousty mých známých ho sekala hodiny a hodiny.
  • Prej monster hunter lepší hra :-D
  • Coffin.Corner
    Já to beru jako vyjádření poděkování Warhorse, že dali hru tak rychle na platformu, která je naprosto svobodná. Proti Steamu nic nemám...
  • kradu úplně vše, prodávám vše a můžu si koupit zamek
  • tak zaprvé se nebavím o NG+, Abbys Watchers jsou primitní a je to začátek hry. Pozdní fáze hry jsou bossové jako Nameless king, Twin Princess atd.. *7*
  • K tomu prvnimu - nejspis jsi ho prehlidnul. Nikdy se mi nestalo, ze by me chytli, kdyz v okoli opravdu nikdo nebyl a to jsem vykradl snad vsechny baraky ve hre.

A k tomu poslednimu - vem si perk sprinter.
  • Jak sis nakrad?
  • To byla reakce na obsah. Takze jsi duchodce nebo mas jen takove mysleni?
  • vždyť si tam nakradeš i tak dost, peněz mám, že nevím, co s nimi. Žádná ekonomika tam není panejo *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit