Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Ať všichni třeba pochcípají na mor. Protože teď hází hate na KC:D jakmile jim to nebude přitahovat dost pozornosti, začnou házet špínu na něco dalšího. Attention whores které potřebují být pouze vyhlazeny.
-
to ,že ti uteče splašený kůň je bug ?
-
Jako hra není špatná jenom mě tam vadí nedodělanost a divný soubojový systém. Zatím jsem hraní odložil dokud to nevychytají.
Souboj 1v1 je zábavný ale 1v2 a více to je tragedie a frustrace ten bojový systém lockovaní mě nevyhovuje mě spíše vyhovovalo něco jako M&B nebo Chivalry pro mě mnohem zábavnější teda.
Tady ten souboj 1v1 je docela zábavný a baví mě hledat slabá místa a bojovat. Ale prostě 1v2 je to hrozná tragedie jak kdyby ta hra k tomu ani nebyla uzpůsobena.
Potom mě vadí takové blbosti ,když jsem zloděj a okrádám spícího on mě zaregistruje ale teprve se probouzí a je obrácený ke mě zády a já rychle zdrhnu tak už hne ví kdo to je a kecá o mě stráži. Nebo zkontroluji lokalitu nikdo nikde začnu krást a hned animace a strážný mě přistihne a hned pokuta. Tyhle věci mě tak neskutečně kazí požitek ze hry. Tohle mě hodně bavilo na Skyrim ale tady je to ještě hodně nevychytaný.
A na Vávru taky nadávám pořád jako upřímně potěch kecech co měl pořád na Skyrim a potom na Mass Efekt hrozná huba keců jak každej děla co špatně. A pak má sám hodně masla na hlavě :D -
Až po tom, co uvedeš důkazy, že ve Warhorse šlo o švarc systém. Odkaz na google definici to samozřejmě není. Hoď sem kopie smluv nebo to rovnou zabal, alobalová hlavo...
-
Když to tedy víš, co si chtěl tím svým příspěvkem/argumentem říci? Nedává to moc smysl.
Jistě, že znaky švarc systému naplňovali, o tom žádná, ale klidně se poděl o teorii jak to měli zařízené tak, že je nenaplňovali, to bude zajímavé a rád se zasměju. Nejde o blbost, jde o Bakalu, ten má jistě ošéfováno, že v jeho případě se nic nestane a nikdo ho řešit nebude, proto bez starosti. -
Je to fajn, že se daří prodávat. Zisky zaručí kontinuitu a lze tedy předpokládat, že hru po čase doladí do téměř bezchybného stavu a že budou pokračovat v dějové linii.
Vávra je sice občas huba nevymáchaná a ve spoustě názorech se s ním neshodnu, nicméně má vizi a drží se toho. Je jasné, že ho Martin Klíma a Viktor Bucan museli trochu krotit, ale každý megaloman k sobě potřebuje realistu, pak to může dobře fungovat.
Tak ať se daří a do konce kvartálu ať jsou to miliony dva :) -
Vavra uz se vyjadril. Maji hotovej kompletni codebase, takze ted zacnou produkovat dejovy datadisky a dalsi hry stojici na systemu KCD, coz je taky duvod, proc nebudou delat cestinu. Nemaji na to cas, ne penize.
-
Pardon, neni to jenom nejaky video. Je to nejlepsi recenze KCD co jsem videl *4*
-
Neboj, já vím, co je švarc, protože si musím dávat pozor, abych znaky švarce nesplňoval :)
Jenže oni ti OSVČ, co dělali KCD, znaky švarce jistě nenaplňovali, to se neboj, že by byli takhle blbí. -
Naprosto super video kde se vyjadril typek co stejne jako ja nema v lasce to co dneska vychazi
https://www.youtube.com/watch?v=y80jiJvr8HA -
Protoze uz kazdy vi, ze na konzolich je to absolutni paskvil. Nemam ani chut to rezepisovat. Prestal jsem ji hrat a buh vi, jestli se k ni jeste nikdy vratim...
-
Celkem mě překvapují spekulace nad tím, co bude Warhorse dělat dál. Respektive jak nesmělé jsou spekulace o tom, jestli se budou věnovat pokračování příběhu KCD. Uveďte mě někdo prosím na pravou míru, pokud mi něco uteklo, ale KC bylo původně plánováno jako trilogie. Vím, že KCD je nakonec výrazně větší, než se plánovalo, ale nikde jsem neslyšel, že by od původního plánu Warhorse vyloženě upustili.
-
Ty 2/3 sis vycucal jak?
-
Pár bugů za cca 28 hodin zatím mám. Nejhorší bug je "mrtvý" kůň. Pokud se Vám splaší a to se mnohdy splaší jenom proto, že před ním přeběhne pitomý jelen, tak se může stát, že už ho nepřivoláte zpátky. Nikdy. Jediné řešení je koupit nového koně. Ukradený kůň nelze opět přivolat, stejně tak například zachráněný kůň od banditů. Ale když to porovnám se Skyrimem v den vydání či Gothikem (ten pro změnu první den, kdy jsem hru dostal na CD nešel ani spustit a čekalo se na opravný patch:-D)
-
Ukládat můžeš, kdykoliv chceš...Proč zase lžeš? Jenom stačí mít Savovici (není těžká na výrobu) či si lehnout do první koupené postele v hospodě...
-
Akorát, že 2/3 lidí v českém království mluvili německy, zbytek pak staročesky a to by polovina lidí stejně nerozuměla...A slyšet tam moderní češtinu, tak by to rvalo ještě více uši než angličtina.
-
my hrajem na konzolich lepsi hry a hlavne hotovy...treba monster huter world
-
A to měl udělat dabing staročesky a německy dobově? Aby to bylo jako Reálné?
-
a to je BIG FAIL ukládat nemůžeš kdy chceš... pokud vydají hru v tomto stavu měly se na nějakou sejvoici vakašlat a hlavně přidat autosave po 5ti minutach
-
ono ani tak nejde o to jestli by se dabing vyplatil, ale plnou hubu keců jak to je co nejreálnější hra a lidi přesto, že se to odehrává v čechách tak tam mluví anglicky.... to je SMUTNÝ