Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A aby toho nebylo málo, tak se mi to samé stalo znovu při jiném tréninku s Bernardem... Každé setkání s tímto bugem mě stojí 200 zlatých *7*
  • 500k říkal Vávra ze steamu a teď mega celkem. Konzole tedy nic moc....
  • Můžu reportovat ten samý pocit. Po 25, hodině hraní jsem se dostal do stavu kdy posledních 8 hodin se dělí na 5 hodin ztraceno díky neaktualizovaným úkolům, nespawnovaným NPC atp. a tři hodin jdou do hraní. Je to super zabiják atmosféry, protože mě to shodilo z "typico bavím se jak svině, tohle je boží" do "ještě jednou ty blbečku řekneš, že máš hlad tak to smažu".
    Výsledkem je bohužel zničená imerze, takže hru musím odložit, abych na negativní věci zapomněl a mohl se vrátit k tomu dobrému. Objektivně vzato jde ta hra dohrát, ale je to metodou pokus omyl.
  • Proč by z toho nic neměli? Akorát ty peníze dostali předem. A jinak nejvíc z toho má Bakala :)
  • jggvšak to celé dělal Vávra. Tak s tím souhlasím.
  • nezapominejte ze do techto prodeji jsou i verze pro backery, ktere hru zafinancovali, z toho Warhorse logicky nic nemá.
  • Tak to ti fakt závidím, já tam mám jeden bug za druhým (odehráno, především vedlejší questy 40h). Zrovna teď se mi stalo, že po skončení tréninku s Bernardem v Ratajích naskočil soubojový režim a Bernard na mě útočil, musel jsem se vzdát a vyplatit... Fakt ostuda
  • Ani to ne "Bobe", ale zkoušej to dál.
  • Ja taky ne, ale rika se ze po 30 hodinach hrani to zacne :-)
    Uprimne jsem to odlozil na podzim.
  • Nepovím, protože jsem tohle netvrdil.
  • Za jak dlouho mi na steamu tu hru seberou? *8*
  • Oba asi moc koukáte na televizi, ale zasmál jsem se, díky.
  • Tak trestní oznámení no Bobe :)
  • Povis nam o co je dan z prijmu pravnicky osoby nizsi v pripade ze nema zamestnance oproti tomu kdyz je ma?
  • "Podat žalobu", pobavilo.
  • to je dokonce jeho povinnost, pokud ví, že byl spáchán zločin! *4*
  • jj, o tobě přesně mluvil *5*
  • Před pár hodinama v rozhorovu pro Indian říkal, že hra bude spravená za pět týdnů :) A vypadal nějak sklesle, jinak dobrej rozhovor na rozdíl od zdejšího s Klímou.
  • asi jsem klikař, ale na žádné game breaking bugy jsem nenarazil, inu, aspoň je vidět, jak obtížné je všechny mušky vychytat, někomu to jde takřka bez problému, pro jiného je to nehratelné, ale důležité je, že se pod tím skrývá super hra, jelikož bugy se daj odstranit patchema, špatný gamedesign nikoliv
  • Haterov? Tá hra nikomu nestojí ani za hate. Po pár funny gifoch s bugmi už to nikoho nezaujíma. A zaujímalo by ma koľko refundov to malo. Aby to nebolo ako s NMS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit