Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Když to je nelegální tak jdi podat žalobu.
-
GoG= kupuješ si licenci na hru
Steam= pronajímáš si licenci na hru -
GOG verze je DRM free.
-
tady už fakt někdo neví, kvůli čemu ještě prudit, zoufalost v přímém přenosu *4*
-
Za cca 20 hodin hrani jsem na zadny podstatny bug nenarazil. Mozna par drobnosti, zadna chyba, ani technicka ani jina. Tak si říkám, jestli spíš trolíte a hru jste ani nehráli nebo hráli nějakou cracknutou novinářskou verzi.
Já hru samozřejmě koupil - Steam, takže mám aktuální verzi, kterou hráči skutečně hrají (piráty nepočítám, na ty netřeba brát ohled). Jediné co bych hře vytknul (malé mínus, není problém), tak poměrně dost nahrávání. Pokud chcete komfortní hraní, musí to být na SSD (což má dnes každý průměrný PC). Staré plotnové disky nejsou vhodné. Jinak grafika super, běhá mi to v pohodě, zpracování světa prvotřídní (těžko asi najdete lépe zpracovaný svět), výborný příběh a jeho vyprávění (včetně vícero řešení, paralelních cest), svěle zpracované skillování, souboje. Hra, která zaplňuje díru na trhu a nemá v podstatě přímou konkurenci. Jsem sakra rád a pyšný, že zrovna naše hra o naší historii a v AAA formátu. -
Šmárjá brzděte s těmi prodeji, nebo hejtrům praskne žilka! To je chcete mít na svědomí? *4*
-
Vávra praktikující bakalovinu, to se nevylučuje, ne? *1*
-
Putna to neni, jde o švarc systém a ten je nelegální. Stát je na dani z příjmu šizen, takže jak to může být putna? Je šizen na odvodech a zaměstnanci na živ. list jsou šizeni díky tomu taky, jelikož se to promítá do jejich důchodu (pokud není kompenzován vyšší mzdou, o čemž pochybuji), o čemž hádám většina z nich ani netuší a neřeší to. Ve finále na tohle dojíždějí skutečné OSVČ, protože přísnější opatření kvůli švarc systému mouhou zasáhnout i je.
-
Fakt si myslis ze takovej pan jako Bakala resi nejaky zamestnance? *1* Ten akorat tak mavne na Johana at posle love do WH a sepise kontrakt. Tohle resil spis Vavra.
-
Neřeším moralitu. V článku se jasně mluví o tom, že není nutné "propouštění zaměstnanců". Článek je navíc označen jako "Byznys". Proto trvám na té terminologii a ptám se, jak se tedy ví, že tam pracují nějací zaměstnanci.
-
Neřekl bych, i podle té poslední dostupné (2016) to byl stále 1 až 0 zaměstnanců, prostě Bakalovina. Zmiňuje se vůbec mainstream, jako ČT, o tom, že za tím studiem většinově stojí Bakala? Zatím jsem nic takového nezaznamenal.
-
Kolik meli zamestnancu na HPP je putna. Firma musi odvest dane z prijmu kazdej brezen, takze to tak jako tak odvedou. To ze vetsina tech developeru pracuje na zivnost je legalni a dela to tak skoro kazdej. A nikomu do toho nic neni.
-
Naprosto naivní dotaz bez znalosti souvislostí: Proč? GOG verze je v něčem lepší? Já to mám přes steam - přicházím o něco?
-
Pochybuju že to bude nějakej zázrak, za 14 dní težko zalátaj co nestihli za X let :-)
-
Zajímá mě, odkud článek čerpá domněnku, že WH má nějaké zaměstnance. Podle té dva roky staré účetní závěrky mělo studio 0-1 zaměstnance. Nebo se od té doby změnilo něco, o čem se veřejně neví?
-
A proc brecis tady, proste mu to nandej https://twitter.com/DanielVavra/status/966672653749809152
-
a netvrdil náhodou, že hry vyjde už v roce 2016? a to ještě nevíme co všechno ten patch rozbije
-
Vavra tvrdi ze pristi tejden bude venku
-
Mně byl ten projekt celkově sympatický, ale po tom co provedli backerům (chybějící věci, nesplněné sliby, bylo by to moc drahé to splnit), případně, že na tom ofiko dělal jedinej člověk nebo dokonce nikdo, tak se na to dívám jinak.
-
milion uz meli vcera: https://twitter.com/DanielVavra/status/966577389231894530