Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Já si počkám na cz dabing,pak si hru koupím.Klidně si pár měsíců počkám.Mafie mám obě koupené origošky a celkově se snažím český trh podporovat.Ale pokavaď dabing nebude,hru si samozřejmě stáhnu z torentů.Ta angličtina je vážně mor.
A těším se na bláboly typu:Česko je malý trh,nauč se anglicky nebo můj oblíbený stupidní argument - dnešní moderní čeština by se tam nehodila.Zato dnešní ájina se tam vyloženě sedne jako p*del na hrnec.Chtělo by to trochu hrdosti lidi. -
nemelo to nikdy byt o husitech
-
Malo. Úplne na začiatku pred tým ako to zoškrtali.
-
myslel jsem, ze to cele spojili nakoenc dohromady, a že to nebude rozkouskované, přitom ta hra konči vlastně ani nekončí...
-
Ne, to fakt nemělo být o Husitech....
-
Má kompletnú hru asi ako Starcraft 2 Wings od Liberty. Veď to malo byť o husitoch a tí tam ani nie sú *1*
-
Čím to, že nereaguješ na to co jsi začal a na co jsem odpověděl?
-
Ale neviem, či je to veľa alebo málo. V porovnaní so Skyrimom alebo GTA, či falloutom, je to asi málo. Na malé české štúdio a stupeň zabugovania, je to zas dosť. Záleží od pohľadu.
-
no co na to říct. jasně že budou DLC... jestli to nevíš, tak jsi špatně informovaný.
aktuálně máš kompletní hru. -
Vyvrácení toho co jsi napsal viz výše, těším se na další tvou "hodnotnou" reakci, ale zkus to bez těch logických klamů.
-
"Až po tom, co uvedeš důkazy, že ve Warhorse šlo o švarc systém. Odkaz na google definici to samozřejmě není. Hoď sem kopie smluv nebo to rovnou zabal, alobalová hlavo...
Typická rétorika o hov*ě. Požadovat od odstatních důkaz opaku něčeho, s čím si přišel jako první ty. Máš to v hlavičce trochu pomotané, protože se nedokazuje nefunčknost nebo neexistence. Dokazuje se opak a důkazní břemeno je na tom, kdo obviňuje, tzn. na tobě."
Kde chybí argumenty, nastupuje ad hominem, typické. Odkaz na google byl pro toho druhého, který nevěděl co je švarc systém. K takovým materiálům nemám přístup, takže absurdní požadavek, navíc zcela irelevantní, protože je to především reálný vztah mezi subjekty, který kontrolor/úřad posuzuje, ne formální podstatu věci, tedy smoluvy, takže ani sebelépe ošetřené smlouvy nejsou nic platné, když v reálu vše svědčí o švarc systému a kontrola to tak vyhodnotí.
Já od něho nepožadoval důkaz, ale pouze jeho teorii o tom jak to mohli míš pořešené aby reálně nenaplňovali znaky švarc systému. Takže pomotané to máš ty a jedná se o strawman, logický klam, chápu, že se ti lépe argumentuje o něčem co si si sám vymyslel a podsunul mě, než aby si reagoval na to co skutečně zaznělo. -
Ještě tedy kritika na konec. Pořád jsem si nejsem jist, jestli jsem koupil celou hru nebo hru, která je připravena na DLC. Trošku hnusná politika.
-
Tak to ,že má takto rozsáhlá hra spoustu bugu v den vydání, je pochopitelné. Mě spíš vytaci, když hra získá 10, je zabugovana skoro půl roku po vydání a pravidelně v soubojích cheatuje - viz Divinity 2.
-
ten soubojak ve postupem casu 1vs. 1 dosti casual a dost často to vypadá spíše na QTE combat, trošku mi to i přopominá souboják z Witchera 1 s tím časovaním.
-
Říká troll, co tu předvedl nulový obsah bez důkazů, jen domněnky proložené slovy jako Bakalovina atd. Měl by ses přesunout na novinky nebo nějaké konspiracní weby. Tam tě tobě rovni budou brát možna vážně.
-
Až ho vypnou, přijdeš o všechno:) Nic víc v tom není. U GoGu stáhneš instalační soubory a navždy tvoje *5*
-
potrefená husa se ozvala
-
"Jistě, že znaky švarc systému naplňovali, o tom žádná, ale klidně se poděl o teorii jak to měli zařízené tak, že je nenaplňovali, to bude zajímavé a rád se zasměju."
Typická rétorika o hov*ě. Požadovat od odstatních důkaz opaku něčeho, s čím si přišel jako první ty. Máš to v hlavičce trochu pomotané, protože se nedokazuje nefunčknost nebo neexistence. Dokazuje se opak a důkazní břemeno je na tom, kdo obviňuje, tzn. na tobě. -
Proboha, co tě mohlo bavit na Skyrimu ohledně kradení? Vždyť ten stupidní systém kradení, kdy si vzal všechno všude prakticky bez následků.
-
To, že se "splaší" tak, že už ho nikdy nepřivoláš zpátky a kůň "umře". Mnohdy nepomůže ani nahrát předchozí uloženou hru. Člověk prostě musí koupit nového koně. Nic víc.