Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 500k říkal Vávra ze steamu a teď mega celkem. Konzole tedy nic moc....
    • Protoze uz kazdy vi, ze na konzolich je to absolutni paskvil. Nemam ani chut to rezepisovat. Prestal jsem ji hrat a buh vi, jestli se k ni jeste nikdy vratim...
    • jindra.veliky
      my hrajem na konzolich lepsi hry a hlavne hotovy...treba monster huter world
      • Prej monster hunter lepší hra :-D
  • Timpa
    K tomu kradení je to chyba hry nebo někde dělám chybu já. Ve zbrojnici jsem měl už otevřenou truhlu jdu ven nikdo nikde v okolí nikdo nebyl. Vezmu si šípy z truhly najednou loading a stráž mě chytila a rozhovor a musím cálovat. Tohle mě v té hře prostě vadí.

nebo když někoho okrádáte ze spánku on vás zaregistruje ale ještě vás ani nevidí ,než se otočí a vstane uteču pryč ale stejně hned vědí ,že jsem to byl já.

A je nějak finta jak dorazit borce který utíka pač než ho dohonit je skoro nemožný a i s koněm to trvá dlouho zabít a s lukem než on tu tětivu natahne tak je dávno fuč.
    • Timpa
      A kradete někdy i z kapes nebo na to kašlete ? Raději omrazit když spí a okrast. :)
      • Je spíš ta AI tupá, když sem vlezl do baráku kde byl 1 člověk a místo kapsářství sem ho uspal tak mi hra napsala že lidi si budou pamatovat moje činy a bla bla, jak když tam nikdo nebyl? :D
        • Mne to obcas hra taky napsala, i kdyz to pak nemelo zadny nasledky. Treba to funguje i jako takovy "pratelsky upozorneni" :D
          • *15* jasně...
    • K tomu prvnimu - nejspis jsi ho prehlidnul. Nikdy se mi nestalo, ze by me chytli, kdyz v okoli opravdu nikdo nebyl a to jsem vykradl snad vsechny baraky ve hre.

A k tomu poslednimu - vem si perk sprinter.
    • Kdyby to tam nebylo, tak by byl celej ekonomickej system uplne k nicemu. Proste by sis nakrad a vyexploitoval vsechno vcetne sejvovice.
      • vždyť si tam nakradeš i tak dost, peněz mám, že nevím, co s nimi. Žádná ekonomika tam není panejo *7*
        • Jak sis nakrad?
          • kradu úplně vše, prodávám vše a můžu si koupit zamek
    • realita, takhle to prostě je, krást se nemá. Kde domov můj, kde domov můj.
  • Pro ty, kteří říkají, že 1v2 souboje jsou moc těžké - Uvědomte si, že tato hra se snaží být realistická, takže když má někdo přesilu, tak je logicky ve výhodě. Každopádně ze začátku má hráč slabé statistiky, tím pádem jsou souboje těžší, protože i když se trefíte do protivníka, tak mu neuděláte tak velké poškození. Moje postava je level 12, snažil jsem se hodně trénovat s mečem a zrovna teď jsem zvládl souboj 1v6 (celkem dobře vyzbrojení lapkové) téměř bez škrábance. A jak se mi to podařilo? Chce to přemýšlet a použít nějakou taktiku - nesmíte prostě naběhnout s mečem proti přesile, to nikdy nemůže fungovat. Já umím docela dobře s lukem, takže pokud jsem proti větší přesile, tak začnu tím, že mezi ně vběhnu na koni a z koně po nich střílím šípy - není problém zabít protivníka jedním šípem, pokud se trefíte do odkryté tváře... Oni začnou trochu panikařit, různě si je nechám rozeběhnout a pak až nejsou tak blízko u sebe, tak seskočím z koně a dodělám je mečem, popř palcátem (pokud mají silné brnění). Ze začátku jsem byl taky frustrovaný, ale prostě jak si nalevelujete postavu a naučíte se různé komba, tak je to hned o něčem jiném a třeba já si teď ty souboje vyloženě užívám a jen tak jezdím po mapě a vyhledávám skupinky lapků nebo Kumánů, abych je mohl zmasakrovat.
    • Jack1947
      SPíš je to otrava, nuda a unavující se mlátit s nakým banditou co na 100% přesně vykryje pěstma meč *7* pokud takhle probíhali v reálu souboje tak to potěš teda, tady snad nejsou normání lidi ale roboti. Pro mě teday největší mínus souboje. Jistě můžeš trénovat ale to abys jen trénoval a progres takžka nulovej. Imerze v tomhle aspon pro mne moc není. Chválím třeba to že zbraně se zasekávají o překážky ale aby obtížnost byla v tom že mi dojde stamina a ten blboun mi dá 3rány... tak to asi ne no. Tím hůř že pozdějc to nebude o moc lepší...
      • Špinavej warezák si stěžuje že ve hře jsou těžký souboje *2*
      • Není to hra pro děcka.
      • Dam ti radu. Vzdycky, kdyz napises neco, co ma vic jak 2 radky, tak si to pred odeslanim jeste jednou precti, predstav si, ze to samy rikas ustne pred stovkou lidi, vysmej se sam sobe a radsi to smaz.
        A kdyby ses chystal napsat neco, co ma min nez 2 radky, tak to ani nepis a nech si to v hlave jako myslenku.
        Nekdy si rikam, co by vlastne tihle lidi bez internetu delali. Mozna neco smysluplnejsiho ? Maji nejakou pozornost aspon tady a neotravuji tak okoli ?
        Vlastne je to dost smutny, ze v tehle dobe, kdy ma clovek pristup skoro ke vsem informacim se najde tolik lidi, kteri svuj cas spaluji timhle zpusobem.
        Lituji te a verim v tebe...ta prazdnota a nuda musi byt nesnesitelna.
        • Jack1947
          Nevím proč mě máš potřebu litovat ale díky bez internetu by sme se asi bavily v hospodě nebo vůbec jaké další moudro tam máš ? nuda tak akorát v té hře z těch soubojů.
    • jamar28
      Oni jsou lidi z většiny RPG zvyklí, že prostě když něco nalevelují a dostanou se ve hře dál, tak pak všechno dají na jednu ránu, což ale úplně míjí podstatu Kingdom Come. Po 60 hodinách jsi vlastně pořád v podstatě ten stejný Jindra - co se hráč nenaučil, to prostě nemá. Není tu žádný zázračný meč, který všechno zabije, ani štít, který všechno vykryje. Je to vždycky na hráči. Když netrénuje, může mít třeba boj s mečem na maximální úrovni, ale je to k ničemu. Takže cvik, cvik a zase cvik. Já už si na skupinu průměrných protivníků troufnu i tím stylem, že proti nim prostě nakráčím. Chce to ustupovat, měnit cíle a dělat nečekané výpady. Samozřejmě slabší kusy zabít nejdřív a nejsilnějšího protivníka si obvykle nechat na závěrečný duel.
      • hraješ to vůbec nebo děláš jenom PR? Ta hra se právě v obtížnosti úplně rozpadne a combat je jen QTE casual po nějakých 20 hodinách.
        • Pokud těch prvních 20h strávíš tréninkem s Bernardem, tak asi jo. Já mám odehraných 44 hodin a souboje jsou pořád výzva
          • 20 hodin? Nezkoušel jsem, ale jde to prý i rychleji:

https://www.youtube.com/watch?v=6nCsLbzK-kE
      • HAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=w0fHwE-30Rg ten samy Jindra
        • Hahaa tak toto je cisty killer. Totalne realisticka hra *1*
          • Takže on si vyleveluje souboje na max a pak se diví, že obyč lapka bez výcviku proti němu nemá šanci? Však ho nikdo nenutil stát se rambem
      • ucho
        no nevím, na internetu si lidi stěžují, že v pozdějších fázích hry je hra moc jednoduchá a že by s tím měli něco dělat.
        • jamar28
          Tak to zjevně nebude ta skupina, která si stěžuje na složitost. Osobně bych taky uvítal trochu těžší souboje. Přestává to být výzva, a to moc nepoužívám luk.
        • walltar
          Asi tak nějak... Ze začátku to bylo celkem těžký, ale jak člověk naskiluje a pořídí pořádný luk a šípy, tak potom 1v4 celkem s přehledem... 3 dostanou šípem do hlavy, což je většinou na jednu ránu složí a s jedním si sem tam i zřašermuju... pokud je nálada. Pokud není, tak ho taky čeká seznámení se šípem.

A podobně funguje spousta dalších mechanik... ze začátku jsem měl problém i s lehkou truhlou, dnes mě jediný problém dělá ta nejtěžší... ale to se taky poddá, jak se poskiluje.
          • i driv nez se poskiluje, pak je tam perk, kterej pri zlomeni sperhaku muze otevrit jakoukoliv truhlu, uz jsem takhle otevrel 3 *5*
  • Nechci zakřiknout, ale podle mě ty prodeje budou plynule stoupat ještě dlouhou dobu, protože jak hra nemá žádnou reklamu tak se o ní budou lidi teprv dozvídat, jakože když to kamarád řekne kamarádovi.
    • To zní skoro romanticky *1* , škoda že to není pravda.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ykupxAftgfk

dokonce lockpick na konsky zadek. To je bozi gamesa. Tohle se zapíše do historie..
    • To bude to odháčkování :P
      • nebo možná porod. Vávra je prostě detailista, jen to hříbě chybí, tak příště...
  • asi jsem klikař, ale na žádné game breaking bugy jsem nenarazil, inu, aspoň je vidět, jak obtížné je všechny mušky vychytat, někomu to jde takřka bez problému, pro jiného je to nehratelné, ale důležité je, že se pod tím skrývá super hra, jelikož bugy se daj odstranit patchema, špatný gamedesign nikoliv
    • Tak to ti fakt závidím, já tam mám jeden bug za druhým (odehráno, především vedlejší questy 40h). Zrovna teď se mi stalo, že po skončení tréninku s Bernardem v Ratajích naskočil soubojový režim a Bernard na mě útočil, musel jsem se vzdát a vyplatit... Fakt ostuda
      • A aby toho nebylo málo, tak se mi to samé stalo znovu při jiném tréninku s Bernardem... Každé setkání s tímto bugem mě stojí 200 zlatých *7*
        • to už bych si to před tréningem radši uložil *4*
          • a to je BIG FAIL ukládat nemůžeš kdy chceš... pokud vydají hru v tomto stavu měly se na nějakou sejvoici vakašlat a hlavně přidat autosave po 5ti minutach
            • Veskoslav
              Ukládat můžeš, kdykoliv chceš...Proč zase lžeš? Jenom stačí mít Savovici (není těžká na výrobu) či si lehnout do první koupené postele v hospodě...
    • Ja taky ne, ale rika se ze po 30 hodinach hrani to zacne :-)
      Uprimne jsem to odlozil na podzim.
  • zaty
    Je to fajn, že se daří prodávat. Zisky zaručí kontinuitu a lze tedy předpokládat, že hru po čase doladí do téměř bezchybného stavu a že budou pokračovat v dějové linii.
    Vávra je sice občas huba nevymáchaná a ve spoustě názorech se s ním neshodnu, nicméně má vizi a drží se toho. Je jasné, že ho Martin Klíma a Viktor Bucan museli trochu krotit, ale každý megaloman k sobě potřebuje realistu, pak to může dobře fungovat.

Tak ať se daří a do konce kvartálu ať jsou to miliony dva :)
  • Celému týmu WH to přeji.Ať se jim to nejen zaplatí ,vyplatí ale i přeplatí.
  • Propouštět? Vždyť tam prý byl jen jeden nebo žádný zaměstnanec.
  • Celkem mě překvapují spekulace nad tím, co bude Warhorse dělat dál. Respektive jak nesmělé jsou spekulace o tom, jestli se budou věnovat pokračování příběhu KCD. Uveďte mě někdo prosím na pravou míru, pokud mi něco uteklo, ale KC bylo původně plánováno jako trilogie. Vím, že KCD je nakonec výrazně větší, než se plánovalo, ale nikde jsem neslyšel, že by od původního plánu Warhorse vyloženě upustili.
    • Vavra uz se vyjadril. Maji hotovej kompletni codebase, takze ted zacnou produkovat dejovy datadisky a dalsi hry stojici na systemu KCD, coz je taky duvod, proc nebudou delat cestinu. Nemaji na to cas, ne penize.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit